Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar transfer öncesi arı sütü,b12,quenzim vb. ilaçları almaya ne zamana devam ettiniz ? ben bu ilaçları alıyorum ama ne zaman bırakmalıyım ? @ensu , gulneva77 gulneva77 ALISALIS ALISALIS @duova şu an ismini yazamadığımın arkadaşlar varsa şu da iyi diyebileceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim, hamiş arkadaşlar bizlere dualarınızı eksik etmeyin..hepinizi öptüm.
bence arı sütünü bırak artık canım ben geçen yıl 3 ay kullanmıştım sonra kullanmadım..benim şuan benexolb12 devam omega3 devam elevit devam vitamin olara kullandımğım pozitif sonuç alınca d vitamini bıraktırmıştı doktorum..doktoruna mutlaka sor transfer sonrası hangi vitamin hapları kullanıcaksın..

Günaydın, haberini okuyunca duygulandım. İnş. sağlıcakla kucağına da alırsın. Azmin sabrın sonucu Yaradanın ödülü. Çookkk tebrikler.

Merhaba, hadi hayırlısıyla bebişin yuvasında yeşerir. Naçizane tavsiyem bolca su iç, aldığın takviyeleri tutunma gerçekleşene vücut alışkanlığını değiştirerek farklı tepki vermemesi için bırakma. Pozitif sonucu alınca bana dr.ların söylediği arı sütü polenin bebişe alerjisi olabileceği için, q10 gerekli olmadığı için bırakılması idi. En önemlisi de stresten arınman, bolca yürüyüş yap, İzmirde yaşıyordun hatırladığım kadarı ile deniz kenarında bebişin hayalini kurarak keyfini yaşa. Sevgiler.
çok sağol canım cumartesi kontrolüm var inş keseyide görürüm çok heycanlıyım inş sağlıklıda alırım kucağıma bebişimi..

bence arı sütünü bırak artık canım ben geçen yıl 3 ay kullanmıştım sonra kullanmadım..benim şuan benexolb12 devam omega3 devam elevit devam vitamin olara kullandımğım pozitif sonuç alınca d vitamini bıraktırmıştı doktorum..doktoruna mutlaka sor transfer sonrası hangi vitamin hapları kullanıcaksın..

benim gittiğim dr.lar kaderim midir bilmiyorum , bana ne vitamin nede başka bişi veriyorlar ..burda bende arkadaşlarımdan duyduğum araştırdığım bana faydası olacağını düşündüğüm için bu vitaminleri ve arı sütünü kendim aldım..d vitamini karatay hocadan dinlemiştim, bundan 5 ay kadar önce 3 ay boyunca her ay birer tane ampül kırıp aldım, en son 2 ay önce d vitamini 148 çıktı , bayağı yükselmiş :)) bende bıraktım..değerim çok yüksekdi..quenzim i bırakacağım..dün endometrium 8.4 çıktı e2 de 160 civarında sadece estrofem verdi birde yarın çatlatma iğne var o kadar..aslında bu vitaminleri doktorum vermediği için :)) ne zaman bırakacağımıda soramadım :))

Hazirlik baslamis hayirli olsun arkadasim, Alis Alis, Gülneva ve Ensu arkadasimiz ,sana tecrübelerini yazacaklardir arada topige geliyorlar. Benim önerim simdiden suyunu yeterli derecede icmen ve, nar suyu veya narin kendisini yemen birde Alis arkadasin önerdigi, havuc ve elma karisimi meyve suyunu günlül icmeni öneririm. taransfer öncesi bagirsak düzeninide ayarla sorun yasamaman icin, en önemliside pozitif düsünüp olacagina inanarak yasa bu süreci, sansin bol yolun acik olsun diliyorum.

Sağol arkadaşım, artık narın mevsimi burda geçti,ben yine mevsimindeyken dolaba nar atmıştım, o da yetmezse gibi dimes %100 nar suyu almıştım, ama estrofeme başlayınca almayım dedim, hemşireye sordum o da estrofemle almamanı söyledi..yani bi aksilik yaşamamak için..havuç suyu ve elma suyu alacağım hatta birazdan çıkıp yürüyüşe gideceğim dönüşde bi yerlerde oturup içiyim..sen nasılsın ? varmı hazırlık ? dediklerini mutlaka uygulacağım , tekrar teşekkür ederim.

Günaydın, haberini okuyunca duygulandım. İnş. sağlıcakla kucağına da alırsın. Azmin sabrın sonucu Yaradanın ödülü. Çookkk tebrikler.

Merhaba, hadi hayırlısıyla bebişin yuvasında yeşerir. Naçizane tavsiyem bolca su iç, aldığın takviyeleri tutunma gerçekleşene vücut alışkanlığını değiştirerek farklı tepki vermemesi için bırakma. Pozitif sonucu alınca bana dr.ların söylediği arı sütü polenin bebişe alerjisi olabileceği için, q10 gerekli olmadığı için bırakılması idi. En önemlisi de stresten arınman, bolca yürüyüş yap, İzmirde yaşıyordun hatırladığım kadarı ile deniz kenarında bebişin hayalini kurarak keyfini yaşa. Sevgiler.

Sağol canım iyi dileklerin için, birazdan yürüyüşe çıkıyorum..dediğin gibi stresden arınma en önemlisi :)) umarım başarabilirim..su içme ile sorunum var maalesef, hatta su içmeyi özendirsin diye kocaman güzel bi bardak aldım, buna rağmen az su içiyorum ama bu süreçde dikkat edeceğim..

benim gittiğim dr.lar kaderim midir bilmiyorum , bana ne vitamin nede başka bişi veriyorlar ..burda bende arkadaşlarımdan duyduğum araştırdığım bana faydası olacağını düşündüğüm için bu vitaminleri ve arı sütünü kendim aldım..d vitamini karatay hocadan dinlemiştim, bundan 5 ay kadar önce 3 ay boyunca her ay birer tane ampül kırıp aldım, en son 2 ay önce d vitamini 148 çıktı , bayağı yükselmiş :)) bende bıraktım..değerim çok yüksekdi..quenzim i bırakacağım..dün endometrium 8.4 çıktı e2 de 160 civarında sadece estrofem verdi birde yarın çatlatma iğne var o kadar..aslında bu vitaminleri doktorum vermediği için :)) ne zaman bırakacağımıda soramadım :))
Sen Kaan beye gidiyorsun yalnis hatirl as miyorsam canım doktor vitamin vermediyse kullanma bence katı meyva sikacagi da sikilcak bol havuç elma portakal suyu unutma canım.

Benimde kontrolüm vardı bugün ...Progestana başlıyorum bu akşam..pazartesi önce gebelik aşısı yapılacak 2 saat sonrada transfer...adetimin 22. Günü transfer olmuş oluyor...sanırım embriyolarım 5. Gün olmasaydı 20. Günü transfer yapılacaktı...çok heyecanlı ve umutluyum...nar suyuna pazartesi sabahına kadar devam edicem.birde aspirin ve vitamin içiyorum...bu arada daha önce gebelik aşısı olan oldu mu...
Herkesin dualarını bekliyorum...
Şükürler olsun

Sağol canım iyi dileklerin için, birazdan yürüyüşe çıkıyorum..dediğin gibi stresden arınma en önemlisi :)) umarım başarabilirim..su içme ile sorunum var maalesef, hatta su içmeyi özendirsin diye kocaman güzel bi bardak aldım, buna rağmen az su içiyorum ama bu süreçde dikkat edeceğim..
Bende çok az su içerim normalde...zorlıycaz kendimizi

Benimde kontrolüm vardı bugün ...Progestana başlıyorum bu akşam..pazartesi önce gebelik aşısı yapılacak 2 saat sonrada transfer...adetimin 22. Günü transfer olmuş oluyor...sanırım embriyolarım 5. Gün olmasaydı 20. Günü transfer yapılacaktı...çok heyecanlı ve umutluyum...nar suyuna pazartesi sabahına kadar devam edicem.birde aspirin ve vitamin içiyorum...bu arada daha önce gebelik aşısı olan oldu mu...
Herkesin dualarını bekliyorum...
Şükürler olsun

Hayırlısı olsun canım, hemen hemen aynı zamanda transferimiz olacak..endometriumla ilgili bi sorun yok sanırım sevindim..hayırlısı olsun bol şans dilerim..Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..

Hayırlısı olsun canım, hemen hemen aynı zamanda transferimiz olacak..endometriumla ilgili bi sorun yok sanırım sevindim..hayırlısı olsun bol şans dilerim..Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..
End.kalınlığı 8.1 çıktı pazartesiye 4 gün var daha kalınlaşır dedi...hayırlısı artık...
Beslenme , Relax olma çok önemli...bu güzel havada yürüyebileceğin yerler varsa yürü lütfen, gevşetiyor ve oksijen giriyor vücuda...

Monkey transfer den sonra dahi 3 ay havuc ve elma suyunu ictim
Takviye vitaminlerimi birakmadim. Ben de kendim ictim onlari. Dr um vermedi ama bilgisi vardi. Sonra imom ve demir ve aspirin verdi sadece
Ari sutumu transfere kadar 1 yil ictim.

Monkey transfer den sonra dahi 3 ay havuc ve elma suyunu ictim
Takviye vitaminlerimi birakmadim. Ben de kendim ictim onlari. Dr um vermedi ama bilgisi vardi. Sonra imom ve demir ve aspirin verdi sadece
Ari sutumu transfere kadar 1 yil ictim.

sağol aliscim, bundan sonra Allaha kalmış, sağolun kızlar destekleriniz için..

End.kalınlığı 8.1 çıktı pazartesiye 4 gün var daha kalınlaşır dedi...hayırlısı artık...
Beslenme , Relax olma çok önemli...bu güzel havada yürüyebileceğin yerler varsa yürü lütfen, gevşetiyor ve oksijen giriyor vücuda...

Pazartesi transfer, bol şans hayırlısı diyelim hayırlısı olsun, bundan sonrası Allahın takdiri..inşallah güzel haberlerini alırız..

Merhabalar sevgili hanimlar , Hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum alisalis hanim I nanin hamileliginize o kadar cok sevindim ki anlatamam ve Hamile kalmaya calisan sevgili hanimlar insallah Yuce AllahIn yardimiyla bizlerde Anne olalim Amin
Bende kendimi tanitayim ben de 40 yasinda evlendim esim evlendigimiz gece 1yil sonra cocuk yapalim Ben biraz gezmek istiyorum demisti Esimin onceki evliliginden bir oglu vardi cok sorunlu bir evlilik gecirmisti cok tanimadan Iyi bir ailesi I egitimi var diye evlendim ve Isimide birakarak Amerikaya geldim ama anlatilamayacak kadar zor gunler yasadim cok haksizliga ugradim ve esimde bir sure gectikten sonra cocuk istemiyorum diye tutturdu gitmeler donmeler 2015 yazinda bebek yapmayi Kabul etti bu armada benim yasimda 45 e geldi ne yazikki bu konularda cok bilgisizdim birkac kere burda gittigim drlara bebegim olurmu diye sordum hicbiri beni aydinlatmedi sadece elini cabuk tut vb demisti bir tane bile test vb yapmadilar sadece 2014 te Turkiyedeyken gittigim bir dr ultrasonla birkac folukulumu saydi ama bir hormon testi yaptim ama o gun sanirim adet bitimden 3 gun sonra sonucu cok iyiydi butun degerlerim normal goruyordu fsh e2 vb yanlis gunde yapildigi icin degerleri yazmiyorum
Burada yasayanlar bilirler doktorlar Elle muayene yapiyor ultrason asla yok ancak hamileyken bakiliyor.... devam edeyim esim korunmayi birakinca yumurtlama donemi Deneme yaptik ama sanirim ben denemelerden sonra yumurtladim o yuzden regl gelince uzuldum esimde Burda bir Arkadasimin tavsiye ettigi bir Turk dr gittigim adetim 5.gunu ultrasonla baktiginda toplam 6 folikul gordugunu soyledi ve Burda sigortamizda iyi olmadigi icin bizi Turkiyede calistigi hastanesine cagirdi ve dogum kontrol hapina baslatti bir dahaki adetin 3 gunu Turkiyede dr yanindaydim o gun bende 12 folukul gorundugunu soyledi ve 9-10 gun kadar gunde 300

Sevgili arkadaslar kusura bakmayin bunlar ilk mesajlarim klavye ile aram iyi sayilmaz evet ne diyordum 300 mg go all-f igne tabi benim gibi narine yaramadi birkac gun sonra rahimde polip olustu diger kontrolde polip Iki kat buyudu ben yine ignelere devam ettim opu gunu 10 yumurta topladiklarini soylediler daha sonra 8 yumurtanin isle me konuldugu ve 5tanesinin dollendigi ve 3gunden sonrada 4tanesi genetige gonderildi ve genetikten 2 tane Geri geldi 5. Gun donduruldular A ve B kalite . Bana gelince Opudan bir haft a kadar sonra hitereskopi ile polip Aline's. Ben orda kaldim dr bir dahaki adet te transfer olabilecegimi soyledi polip amelioratindan yaklasik 28 gun sonra transfer 2 embryo ile sonuc ne yazikki negatif oldu ilk denememdi ama sanirimki yasima gore fazla hormon verildi her yerim sismisti cok
Amerikaya donmeden bask a bir dr daha goruneyim dedim Prof Engin Orala gittim o Yemen bana genetik ve Amh testlerini yapti dondukten sonra sonuclarimi aldim Iki testin de iyi ciktigini ve rahimin zayif oldugunu bir ay sonra gidip denem yapabilecegimi ama peak sansim olmadigini soyledi ne yazikki Amh 0.94 to bende kadinlar kulubunu arastirmaya basladim ve negatiften sonraki adetin 7. Gunu 15 gun sogan kuru yaptim kur bittikten bir gun sonra regl olmam gerekiyordu bu arada do gal yoldan denemeler de oldu Ben peak ihtimal vermemistim ama reglim bir hafta ve nice test yaptim Hamile kaldim inanilmazdi ama icimden tedirgindim acaba acaba saglikli mi diye ama ne yazikki kahverengi lekeler ve sonra kirmizi sata gore 7 haftaliktim ama ultrasonda 5haftalik gebelik ve kese gorundu bebek gorunmedi ne yazikki dr zorla progesterone yazdirdim 10 gunde onu ictim Iki hafta bitince kanama baasladi bebek yine gorulmedi dusmedide bir bucuk ay kadar once kurtaj yapildi 10 gun kadar kanama 2 hafta kadar sonra terrarium regl simdi diger adete 10 gun kala yapacagim sogan kurune devam ediyorum
Topiginizi Ilk mesajlardan itibaren 830 sayfa kadar okudum inanin bazi arkadaslar degme proflar tas cikartirsiniz sevinclerinizde sizlerle sevindim uzuntulerinizde uzuldum dualarinzda Ben de sizlerle Amin dedim Selcanin cuha cicegi yagini aldim daha baslamadim vitex avakado yiyorum Engin bey biesteron kullanabilirsin dedi bir hafta kadar kullandim ama bana cok dokundu migren gibi agri yapti biraktim
Sevgili kizlar Burda me yapacagimi Nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum bende sizler gibi Anne olmak istiyorum insallah basil bir yol izlemem konusunda bana da destek olursunuz sizlerle aramda 7-8 saat zaman farki var am a elimden geldigince yazmaya calisirim Hepinize saglikli guzel bir hafta diliyorum tez zamanda bebeklerimize kavusalim Insallah opuldunuz

Sevgili kizlar bazi bilgilerimi atlamisim. Tedavim Anadolu saglikli merkezi gebze de yapildi. Burdaki ve Turkiyedeki muayenemde de rahimde polip yoktu profum Iki uc tane kucuk miyom oldugunu onlarinda Engel olmayacagini belitti ama iste ignelere basladiktan sonra rahimde kocaman et parcasi olustu. Transferden once endo kalinligi yanilmiyorsam 14,5 gibiydi Doktorum yiyydi ama hastanenin tarzi bana uygun degildi benim yasima ve hormonlarima uygun bir tedavi olmaliydi ama ilk denemdi ve cok bilgisizdim bu konularda Ne yazikki benim hatam tup bebege hic baslamadan biraz daha dogal yolla denemeliydim ya da negatiften sonra bir Iki ay deneme yapmamaliydim burdan ogrendigime gore Opudan sonra hic folukul kalmiyormus kalsada cok kaliteli olmuyorlar demekki
Kizlar cok zamaniniz aldim beni mazur gorun
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum . Hoscakalin

Sevgili kizlar bazi bilgilerimi atlamisim. Tedavim Anadolu saglikli merkezi gebze de yapildi. Burdaki ve Turkiyedeki muayenemde de rahimde polip yoktu profum Iki uc tane kucuk miyom oldugunu onlarinda Engel olmayacagini belitti ama iste ignelere basladiktan sonra rahimde kocaman et parcasi olustu. Transferden once endo kalinligi yanilmiyorsam 14,5 gibiydi Doktorum yiyydi ama hastanenin tarzi bana uygun degildi benim yasima ve hormonlarima uygun bir tedavi olmaliydi ama ilk denemdi ve cok bilgisizdim bu konularda Ne yazikki benim hatam tup bebege hic baslamadan biraz daha dogal yolla denemeliydim ya da negatiften sonra bir Iki ay deneme yapmamaliydim burdan ogrendigime gore Opudan sonra hic folukul kalmiyormus kalsada cok kaliteli olmuyorlar demekki
Kizlar cok zamaniniz aldim beni mazur gorun
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum . Hoscakalin
Günaydın merhaba hoş geldin. Sonucu çoookkk güzel bir uğraş yoluna çıkmışsın sabır, moral, başarı dilerim. Başta kaderinde varsa bu yolda da elinden geleni yapıp uzman dr ve ekibine denk düşersen bebişine kavuşabilirsin. Forumun diğer sayfalarını da okuduğunda gerçekten çok değerli bilgilere ulaşacaksın. Özet bilgilerde 40 asistanında yer alıyordu. Folükülün olduğu sürece şansın her zaman var. Kaliteli folikül ve rahim kalınlaştırıcı vitamin-besinlerde tecrübeler sonucu paylaşılmıştı. İlk denemeler genelde hep hüsranla sonuçlanıyor moralini bozma. İnş.güzel sonuçlar alırsın.

Back
X