Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, önce çokkk geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun. Yaradan isteyen her kadına anneliği nasip etsin. Hakkında en hayırlı gelişmeler olsun. 40 dan sonra hamiş kalınmaz diyenlere de örnek olsun, sevgiler.
Çok geçmiş olsun.... Allah yardımcınız olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dileklerimle

Merhaba kızlar,
Gecenin bu saati aklıma düştünüz. Bir girip bakayım dedim. Nasılsınız? Çok geçmişe gidemedim ama epey hamile var galiba:)
ensu ensu Cem ine kavuşmuş.
Başka neler neler var? Biri bana anlatsınnnnn:)

Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....

Merhaba kızlar,
Gecenin bu saati aklıma düştünüz. Bir girip bakayım dedim. Nasılsınız? Çok geçmişe gidemedim ama epey hamile var galiba:)

Ben ve Ali iyiyiz. 10 aylık oldu bile. Emekliyor. Ben de sürekli peşindeyim. Alerjisi tamamen geçmedi ama iyiye gidiyor.

Merhaba canım.
Sen ve Ali nin iyi olmanıza.çok sevindim.
10 aylık.oldu demek zaman zalimsin ;)
Yaşı gelmiş maşallah.
Kendimden haber vereyim bende hamileyim 22 haftalık olduk ikiz gebelik
Biri ki biri erkek şuan sıkıntı yok çok sukur.
Tek duam 36 haftaya kadar kalmaları enaz.
Salı günü ayrıntılı ultrasyona gidicem biraz heyecan var insh normal dır herşey.
Sevgiyle sağlıcakla kal ...

Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....

Ne güzel Maşallah size....
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımız almayi nasip etsin.
Diğer tüm isteyen arkadaşlara da nasip olsun.

Merhaba kızlar,

Selam ,
Maşallah Ali'ye hem büyümüş hemde alerjiyi yenmek üzere :)
Sen birde yürümeye başlayınca Gör peşinden koşturmayı :))
Bizde iyiyiz Beren 16 ayı bitirmek üzere hiç dur durak bilmiyor bizede koşturmak düşüyor.Bende çok fırsat bulamıyorum topiğe gelmeye,ama topikte güzel Şeyler oluyor,peş peşe hamilelik haberleri geliyor,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Sevgili dostlar herkese kucak dolusu sevgilerimle Merhaba demek istiyorum. :KK200:
Eskiler beni bilirler.
Uzuuun zamandır topiğe giremedim, Bebek sahibi olanları bebeği ile beraber öpüyor, anne adayı olanları ise sağlıklı bir şekilde kucağına almasını yüce ALLAH'tan diliyorum.
Bende Annelik konusunda müjde verecek bir haber yok, bütün yılım dersler ve sınavlarla geçti, terfiye bağlı olarak başka bir ilçeye tayinim çıktı. Eşimle hala çok mutluyuz.
Sanırım bebek konusu hayatımızdan tamamen çıktı, yaş oldu 44.
Neyse fazla uzatmayayım.
Hepinizi öpüyorum :KK54:

Merhaba Arkadaşlar,rastgele girdim bu topiğe bende 40 yaşına yeni girdim benden artık geçti derken aranızda 44 yaşında hamile olanlar var öncelikle azminizden dolayı sizi canı gönülden tebrik ederim maşallah harikasınız bu topik bayaşansşı sanırım aranıza bende katılmak isterim ben geçen hafta ilk defa aşılamadenedim bu gün 9. Günüm bekliyorum regle olacakmışım gibi belirtilerim ara ara karı. Ağrısı başladı bile ama hayırlısı Allahtan o kadar çok yazı okudum ki çok uzatmak istemiyorum ama bu yaşta ilk aşılamada tutacak kadar şanslı olduğumu sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmezsadece selam vermek istedim çok beğendim yazılaırnızı hatta çocukları olan anneler bile halen yazmış Sanırımherkes tüp bebek ile hamile kaldı bu yaşta aşılama ile şans ne kadar aceba hiç bir sorunumuz yok

Merhaba Arkadaşlar,rastgele girdim bu topiğe bende 40 yaşına yeni girdim benden artık geçti derken aranızda 44 yaşında hamile olanlar var öncelikle azminizden dolayı sizi canı gönülden tebrik ederim maşallah harikasınız bu topik bayaşansşı sanırım aranıza bende katılmak isterim ben geçen hafta ilk defa aşılamadenedim bu gün 9. Günüm bekliyorum regle olacakmışım gibi belirtilerim ara ara karı. Ağrısı başladı bile ama hayırlısı Allahtan o kadar çok yazı okudum ki çok uzatmak istemiyorum ama bu yaşta ilk aşılamada tutacak kadar şanslı olduğumu sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmezsadece selam vermek istedim çok beğendim yazılaırnızı hatta çocukları olan anneler bile halen yazmış Sanırımherkes tüp bebek ile hamile kaldı bu yaşta aşılama ile şans ne kadar aceba hiç bir sorunumuz yok
Ins olsun derim ama olmaz ise lutfen vakit kaybetmeyin tüp tedavisine baslayin. Hayirli haberlerinizi bekleriz

Merhabalar hanımlar
bende malesef çocuk için geç kalmış ama anne olmayı çok isteyen 40 yaşında ikinci tüp bebek için yeni transfer yapılmış ve ancak sizlerle konuşabileceğimi düşündüğüm için burdayım. Aranızda benim yaşımda tüp bebekle hamile kalan varsa morale ve umuda çok ihtiyacım var

Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..

Dua edin....... atak gecirmeyeyim.
Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..

Dua edin....... atak gecirmeyeyim.
Canım benim mucize ararken senin yazını gördüm. Rabbim hem derdine deva olsun hemde bebeğini sana kavuştursun. Mübarek ramazan ayında dua ederken sana da edeceğim. Canım benim moralini yüksek tut bebeğini iyi karşıla:KK19:

sagol cnm iyiyiz ciktik hastaneden 3 Mayista sezeryanla dogum oldu, gebelik zehirlenmesi yasamisim doktorum farketmese bebekte bende kotu sonu yasayacaktik.. ama sukurler olsunki hemen mudahale ettiler.. oglusum 1500 kg dogdu teyzesi ama sagligi iyi masallah...ben 9 gun hastanede yattim, bebegimde 15 gun kuvezde kaldi.. simdi evimizdeyiz ve iyiyiz teyzesi.. oglusumla basbasa zaman geciriyorum birbirimizi seviyoruz.
sende keseyi gormus ve kalp atisini duymussun cnm cok sevindim masallah Allahim saglikli bi sekilde kucagina aldirsin canim..
Oh çok şükür, zorluklarlada olsa, kavuştun sende bebeğine. Minnacıkmış, ama çabuk kilosu yerine gelir. Hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle büyütün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Çok sevindim. Öpücükler gönderiyorum.

Arkadaslar tatilim regl donemine denk geliyor ancak agustos gibi de tup bebege basliycaz kullanan ya da doktorundan bu konuda fikir alan,bilgisi olan var mu;kullanmalimiyim yoksa zarari varmi yumurtalara ve yumurtlamaya cvp verenlere tesekkurler simdiden..

Merhabalar hanımlar
bende malesef çocuk için geç kalmış ama anne olmayı çok isteyen 40 yaşında ikinci tüp bebek için yeni transfer yapılmış ve ancak sizlerle konuşabileceğimi düşündüğüm için burdayım. Aranızda benim yaşımda tüp bebekle hamile kalan varsa morale ve umuda çok ihtiyacım var
Hiç birşey için geç değildir. Ben de 38 yasındayım 2,5 ay önce erken menapoz koyuldu bana ama gecen ay 3 ve bu ay 5 yumurtam oldu doktor doktor gezıyorum doğru yeri bulmak ıcın bu ay sonu karar verip tüp bebeğe başlayacağım kısmetse. Ayrıca 40 yasındasın diye umutsuz olma 25 yasında 7 kere deneyip olmayan var. İnşallah sorun olmadan kucağına alırsın bebeğini..

Hikayesi okudum Bumeranqqq, post: 46892174, member: 765689"]Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....[/QUOTE]
Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK46::nazar:

Back
X