Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük

Çok Üzüldüm. Hem de çok.. ne denebilir ki????? Alahım sabır versin..,

Merhaba
Inezya Rabbim sabir versin

Anne olmak isteyenler Allahin izniyle yavrularina saglikla kavusurlar insallah.
Yasim 43 oglumuza kardes düşünüyoruz şuan herhangi bir dra yada tedaviye baslamis degilim hem saglik problemlerim hem kilom hem yaşimi düsünerek teredduute kaliyoruz
43 yasinda olupta dr oncesi evde kür yada baska birsey yapan varmi?

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun size ve yavrularınıza sağlık versin

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun size ve yavrularınıza sağlık versin
Canım Allah sabır versin yanında olup sana destek olabilsem sarilip acini hafifletebilsem..çektiğin acıların mükafatı büyük canım inş Rabim en kısa zamanda dualarını kabul etsin sağlıklı hayırlı evlat versin..

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük
Topicte arkadaşlarla konuşurken sen aklıma geldin.doğum yapmıştır sanırım bir bakayım dedim.okuyunca inanamadım canım.çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin saram...Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın...kelimeler boğazıma düğümlendi inan....sözün bittiği yer....

Merhaba arkadaşlar

Saraacim dünden beri ne yazacağım bilemedim. Inan çoook üzüldüm. Inanamiyorum hala. Allah sabır versin. Allah yardimcin olsun. Nolur güçlü olmaya calis. Seninle beraber bizim de icimiz yandi. Allahım tekrar tekrar sana güç versin diyorum

Merhaba arkadaşlar

canım çok üzüldüm, biliyorum ne desek boş, hiç birşey hiç kimse senin acını azaltmayacak..takdiri ilahi, Allahım onu çok istemiş meleğini yanına almış..başın sağolsun canım, inan çok üzüldüm..

Oh çok şükür, zorluklarlada olsa, kavuştun sende bebeğine. Minnacıkmış, ama çabuk kilosu yerine gelir. Hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle büyütün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Çok sevindim. Öpücükler gönderiyorum.
sagol cnm evet cok zor bi surec oldu... Allahima binlerce kez sukurler olsun.. guzel dileklerin icin sagol cnm. bende senin minnakini opuyorum.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Allahım, nasıl bir acıdır böyle?! Tesellisi çok güç. Allah sabırlar, dayanma gücü versin sana arkadaşım. Nasıl üzüldüm anlatamam.

canim benim nasil uzuldum anlatamam.. gozyaslarimi tutamadim.. ufff yaa nasil olur boyle birsey inanamiyorum...canim benim ne desem bos biliyorum Allah sabir versin. cok kotu oldum.

Merhaba
Inezya Rabbim sabir versin

Anne olmak isteyenler Allahin izniyle yavrularina saglikla kavusurlar insallah.
Yasim 43 oglumuza kardes düşünüyoruz şuan herhangi bir dra yada tedaviye baslamis degilim hem saglik problemlerim hem kilom hem yaşimi düsünerek teredduute kaliyoruz
43 yasinda olupta dr oncesi evde kür yada baska birsey yapan varmi?

Slm 40 uasindayim kizim 8 yasinda ona dogalla yolla ve hemen hamile kaldim fakat simdi yaklasik 1 yildir kadar korunma olmamasina ragmen hamile kalamaiuorum . Hormon testimxe fsh 25 cikti menopoz kapilarim acilmaya baslamis doktoro gore ama ben hayir ve aslan pencesi kurlerine basladim insallah umitliyim Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin isteuen herkesle beraber bizlerede versin insallah gec kalmisiz yas itibariyle ama napalim herseyin vakti saati var. Rabbim istemedikce yaprak oynamazmis malum...

Iyi Geceler.. ister adına mucize de ister kader.. bildiğim ve yaşadığım tek şey imkansız denen şeylerin gönülden inanarak ve bıkmayarak gerçekleştiği., 2. Bebeğim negatif testlerin ve dr.ların imkansız dediği anda kendiliğinden geldi.. ve bize gelmeyi -bir şekilde- seçen., seçecek olan minnaklara kucağımız şimdiden açık olsun.. duaların için sağol.. biliyorum herşey yoluna girecek .. hepimiz için :)
Banada doktorum tup bebek bile zor dedi ilk etapta morelim cok bozuldu ama sonra toparladim ve inaniuorumki rabbim gerceklestirmeyecegi gic bir seyin hayalini kurdurmazmis. Sen neler yaptin hamile kalma surecinde uyguladin kür vs varsa lutfen paylasirmisin. Hayirli olsun bebisin simdiden...

Hikayesi okudum Bumeranqqq, post: 46892174, member: 765689"]Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....
Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK46::nazar:[/QUOTE]
Öncelikle hayirli olsun Rabbim bebisini saglikla kucagina aldirsin insallah bir omur ayrilmayin cnm. Senin sorunun neydi bende 40 yasindayim ve 2. Ye hamile kalmak icin ugrasiyorum fsj degerim 25 mis doktor cok zor dedi tup bebek bile ihtimalin yok gibi dedi. Sen neler yaptib kur vs.

Slm 40 uasindayim kizim 8 yasinda ona dogalla yolla ve hemen hamile kaldim fakat simdi yaklasik 1 yildir kadar korunma olmamasina ragmen hamile kalamaiuorum . Hormon testimxe fsh 25 cikti menopoz kapilarim acilmaya baslamis doktoro gore ama ben hayir ve aslan pencesi kurlerine basladim insallah umitliyim Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin isteuen herkesle beraber bizlerede versin insallah gec kalmisiz yas itibariyle ama napalim herseyin vakti saati var. Rabbim istemedikce yaprak oynamazmis malum...
Cvbin icin tesekkur ederim. Allah bagişlasin yavrunu. Bizim oglumuzda memorial tedaviyle oldu simdi 5 yasinda. hormonlarim ne durumda hic bilmiyorum yumurtalij rezervimin azaldigini biliyorum 1 yil once cekap yaptirirken kadin dogum uzmani soylemisti amh fsh vb testleri istedigim herhangi birgun yaptirabiliyormuyum yoksa regl donemimi yapiliyor.

ben eylülde 40 yaşında olacağım,37 yaşında evlenip üç kere doğal yolla hamile kalıp düşük yahtım,geçen sene tüp bebek denedik tutmadı,şimdi ise doğal yolla hamileyim Rabbime şükürler olsun 9+5 olduk. herşey iyi gidiyor, ama yaştan dolayı
nifty test istedi doktor cuma günü yaptıracağım ama çok korkuyorum sizlerin içinde bu süreçleri geçiren varmı bana yardım edebilirmisiniz?

Cvbin icin tesekkur ederim. Allah bagişlasin yavrunu. Bizim oglumuzda memorial tedaviyle oldu simdi 5 yasinda. hormonlarim ne durumda hic bilmiyorum yumurtalij rezervimin azaldigini biliyorum 1 yil once cekap yaptirirken kadin dogum uzmani soylemisti amh fsh vb testleri istedigim herhangi birgun yaptirabiliyormuyum yoksa regl donemimi yapiliyor.
Hormon testisini regli 3. Gunu yaptirman laxim fsh degerin onda cikiyor amh yaptirmadim henuz ben. Maddi imkansizliklardan dolayi zeynepkamile gidiyorum cnm ben tup bebek yAptiramam xaten devlet karsilamazmis bana yas ve cocuk itibariyle. :anneadayı::KK46::KK200:

Ertorun Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al bebegini insallah

Nifty testi hic duymadim ikili test ayrintili ultrason 3 lu test 4 lu test duydum ama yazdigin testi hic duymadim

Hormon testisini regli 3. Gunu yaptirman laxim fsh degerin onda cikiyor amh yaptirmadim henuz ben. Maddi imkansizliklardan dolayi zeynepkamile gidiyorum cnm ben tup bebek yAptiramam xaten devlet karsilamazmis bana yas ve cocuk itibariyle. :anneadayı::KK46::KK200:
Ben raporsuzum cok azi karsilaniyor demislerdi o zaman raporla ugrasmadik.
Durumum nedir cok merak ediyorum regl gunume cok var.

Back
X