Hikayesi okudum Bumeranqqq, post: 46892174, member: 765689"]Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....