Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım arkadaşım bende seni cok seviyorum oglumun ameliyatı sırasında verdigin destegi ettigin duaları unutamam sende kocaman yürekli bir kadınsin birgun gelecek ve inşallah o gün cok yakındır ikimizde anne olacaz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alacaz

Ben bu aralar zor bir sinavdan geciyorum evladımı kaybetmenin acısı beni yakıp kavuruyor ama yeniden anne olma isteğimi hergün biraz daha kamciliyor Rabbim hicbir anne babaya evlat acısı yasatmasin bizlerede sabrini ve mukafat olarakda saglikli uzun omurlu ikiz evlatlar nasip etsin

Selam arkadasim,
Bebegini kaybetmene tüm arkadaslar cok üzüldük. Diliyorum böyle bir aciyi bir kez daha yasama, ben düsük yaptigimda bile nasil üzülmüstüm. Simdi senin acini düsündügümde zor dayanilir bir aci oldugunu tahmin edebiliyorum. Kendini toparlamali ve yeniden anne olmani diliyorum.

Merhaba arkadaşlar
10 temmuz da ilk tüp bebek denememin olumsuzluğu ile moralim çok bozuldu. Eşimin ısrarıyla bu ay tekrar denemeye karar verdik. Doktorum reglimin 2. günü bekliyor beni ama 2 gün geçti hala bende ne belirti ne regl var. Yarın test alıp evde yapmaya karar verdim... Tüp bebek beklerken normal yoldan olursa dünyalar benim olacak :)
Ne oldu test yaptınızmı ?

Eger problem sizdeyse denemeden önce ankarada ulus çarşısında istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya ulaşın derim .ben onun yaptığı macun ve çayları kullandım.yumurta kalitesini artırıyor ve tutunmayı.eşinle beraber kullanıyorsun.macunu hamileliktede gözümu karartıp kullNDIM .çOcugumda iyi çok şukur.Tahlillerine göre macun ve çay veriyor .İnternetten ulaşabilrsin.Darısı başına olsun canım
Bana hiç tahlil falan sormadı, macun ve bitkiler verdi 450 tl inşallah faydası olur.

Canım arkadaşım bende seni cok seviyorum oglumun ameliyatı sırasında verdigin destegi ettigin duaları unutamam sende kocaman yürekli bir kadınsin birgun gelecek ve inşallah o gün cok yakındır ikimizde anne olacaz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alacaz

Ben bu aralar zor bir sinavdan geciyorum evladımı kaybetmenin acısı beni yakıp kavuruyor ama yeniden anne olma isteğimi hergün biraz daha kamciliyor Rabbim hicbir anne babaya evlat acısı yasatmasin bizlerede sabrini ve mukafat olarakda saglikli uzun omurlu ikiz evlatlar nasip etsin
Sınavın çok zor canım inan buraya acini tekrar hatirlatirim diye yazmaya cekiniyorum..nasıl.teseli edilir bu acinin hiçbir teseli sözü yok..ben inanıyorum Allahım.en güzel mukafatla odulendircek seni..Allahim.en kısa zamanda tekrar hamiş kalmayı nasip etsin sağlıklı kucagina al..burda çok hamiş duası almıştım en başta dua.eden sendin canım Allah razı olsun inş en kısa zamanda tekrar hamiş kalican Allahinda izniyle .meleğinde ahirete sefatcigin olucak ins canim..

yol arkadaşım güzel yüreklim geçecek kuzum her zorluğun geçtiği gbi buda geçecek inşş sen sağlam dur rabbim mükafatını verecek arkadaşım

gulneva77 gulneva77 canım sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik? bizim içinde dua et canım olurmu ? S sulepelin ve kelebek79 kelebek79 canlarım sizleride tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün bahtı bol olsun..
İyi gidiyor çok sukur canım..her zaman dua ediyorum sizler için..Allahım.kimsenin emeğini boşa çıkarmasin kimsenin kucağı boş kalmasın..sen.neler yapıyorsun yeni bir tedavi dusunuyormusun canım..

Ne oldu test yaptınızmı ?
Merhaba
3 kere gebelik testi , 1 kere kan tahlili yaptırdım. hepsi negatif çıktı, tam 13 gün gecikmeli olarak bu sabah regl oldum..
Saçma belki ama insan bu gecikmelerden bile umutlanabiliyormuş.. pazartesi 2. defa tüp bebek için başlıyoruz.. Dilerim hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız ....

Merhaba
3 kere gebelik testi , 1 kere kan tahlili yaptırdım. hepsi negatif çıktı, tam 13 gün gecikmeli olarak bu sabah regl oldum..
Saçma belki ama insan bu gecikmelerden bile umutlanabiliyormuş.. pazartesi 2. defa tüp bebek için başlıyoruz.. Dilerim hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız ....
Canım hayırlısı İnsalalh en yakın zamanada alırsın bebegını kucağına sabırlı olmak gerek.. Ama malesef oda bıde yok

Kızlar merhaba, ben gruba yeni üye oldum. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum 40 yaşındayım bugün tedavimin 5 günü kontrole gittim 4 tane yumurtam vardı sadece 1 tanesi büyümüş şansım çok düşük moralim çok bozuldu benim durumumda olup hamile kalan varmı ediyorum.Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

merhabalar bende 77 doğumluyum bir oğlum var ara verdik çeşitli nedenlerden dolayı son 4 yıldır istiyorum ama bebiş gelmedi şimdilerde miyon var ondan gebe kalamıyorum temmuzda bir operasyon oldum birde ekim kasım gibi olacağım bakalım bebiş gelecekmi

rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin

merhabalar bende 77 doğumluyum bir oğlum var ara verdik çeşitli nedenlerden dolayı son 4 yıldır istiyorum ama bebiş gelmedi şimdilerde miyon var ondan gebe kalamıyorum temmuzda bir operasyon oldum birde ekim kasım gibi olacağım bakalım bebiş gelecekmi

rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin
Sende bendensin ahhh ahhh keske ara vermeseydim dimi bende 76 liyim 2 yildir ugrasiyoruz olmuyo bi kizim var :110:

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün 2. tüp bebek için iğnelere başladım... Aynı doktorla farklı ilaçlarla başladık bakalım ama bu sefer ilkinde olduğu gibi kendimi çok fazla kaptırmamaya karar verdim. :sopa:

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün 2. tüp bebek için iğnelere başladım... Aynı doktorla farklı ilaçlarla başladık bakalım ama bu sefer ilkinde olduğu gibi kendimi çok fazla kaptırmamaya karar verdim. :sopa:
rabbim gönlünden geçeni kucağında sağlıkla göstersin arkadaşım en az beklenti o kadar çok mutluluk inşallah

kızın kaç yaşında arkadaşım inşallah isteyen herkes gibi bizde bebiş sahibi oluruz
Kizim 8 yasinda cnm 14 yillik evliyim 8 sene korunduk korunmayi biraktim bir ay isinde kizima hamile kalmistim. Nasil olsa oldu gene olur diyordum hic bu sekilde olmayacagi aklima gelmemisti. Seninki kac yasinda. Rabbim herseyin hayirlisini versin evladinda insallah...

Kizim 8 yasinda cnm 14 yillik evliyim 8 sene korunduk korunmayi biraktim bir ay isinde kizima hamile kalmistim. Nasil olsa oldu gene olur diyordum hic bu sekilde olmayacagi aklima gelmemisti. Seninki kac yasinda. Rabbim herseyin hayirlisini versin evladinda insallah...
AMİN CANIM RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP ETSİN

BENİMKİDE 2007 KASIM DOĞUMLU CANIM BEN İLKİNDE DE HEMEN GEBE KALAMADIM 14 AY SONRA GELMİŞTİ

O KADAR PİŞMANIMKİ HEMEN ARKASINDAN BİR TANE DAHA DOĞURMADIĞIMA

Arkadaşlar merhaba bugün dr gittim fsh 21 ama yinede klomen verdi dr bende umut yok biliyorum menapoz yolda senelerdirde fsh yüksek bilmiyorum denemesem kızacagım kendime başka altarnetifte deniyorum olmuyor tüp bebekte tek cözüm gibi ama hep düşük yapıyorum Allah yardımcımız olsun bebekleri görüp sevememek bile canımı acıtıyor sanki yasakmış gibi yakın arkadaşım tüp bebekle dogum yapti ama sevdirmiyor mikrop kapar diye kucaga bile alamadım öpmek şöyle dursunda yarabbimmmm sen yardım eyle sabrımız mükafatımız olsun hepimizin arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba bugün dr gittim fsh 21 ama yinede klomen verdi dr bende umut yok biliyorum menapoz yolda senelerdirde fsh yüksek bilmiyorum denemesem kızacagım kendime başka altarnetifte deniyorum olmuyor tüp bebekte tek cözüm gibi ama hep düşük yapıyorum Allah yardımcımız olsun bebekleri görüp sevememek bile canımı acıtıyor sanki yasakmış gibi yakın arkadaşım tüp bebekle dogum yapti ama sevdirmiyor mikrop kapar diye kucaga bile alamadım öpmek şöyle dursunda yarabbimmmm sen yardım eyle sabrımız mükafatımız olsun hepimizin arkadaşlar
Canim benim kac yaaindasinki denemekten vazgecme hayit iciyormusun fsh icin ?

Back
X