Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgili arkadaşlarım,
Ben de kese06 kese06 gibi eskilerdenim burada.. Buraya uzun zamandır uğramadım.
kese06 kese06 Can'ım tebrik ederim çok çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla ve büyüt inşallah..
acmila acmila canım benim inanamıyorum üçüz harika, Allah bağışlasın sağlıkla evlerine gelsinler ve anne- babalarıyla sağlık mutlulukla büyüsünler;) bahtları açık olsun.. yase07 yase07 kuzum Bond'um nasılsın?
portakales portakales sen nasılsın şekerim?
@wishduygu yazılarını pek göremedim.. Nasıl gidiyor?
monkey monkey sara sara ve şuan aklıma gelmeyenler umarım herşey yolundadır..
Özledim sizi çok, ama Bebek işini rafa kaldırmaya çalıştım.. Yine de beni üzen bir durum tabii.. Taşındığımız yere alışamadık ve İstanbul'a geri dönüşü planlamaya başladık;(
Benim eşimde de problem olduğu için şu sıralar Prof. Dr. Kaan Aydos'la tedaviye başladık. Klomen verdi eşim kullanıyor.. Şimdilik bu kadarını yapıyoruz.. Gelişmelere göre belki tekrar tüp bebek deneriz, bilmiyorum..
Size yazmak istedim.. Yeni katılan hatta buraları şimdilerde aktif yapan diğer arkadaşlar umarım hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara anne-baba olabiliriz.. Öpüyor kucaklıyormuş hepinizi

Merhabalar, doktorun dediği ultrasonda ne çıkarsa derken neyi kastettiki, testlerı neden çöpe attı?
Merhaba,
Doktorlar ultrasonda yumurtlamayı ve rahmi görüyor.. Test sonuçlarında belli bir problem yoksa fazla da önemsemiyorlar.. O yüzden test sonuçlarını önemsememiştir..
Sevgiyle umarım yolunuzda taş kalmasın, annelik en güzel şekilde yaşayın..

Merhaba, çok sevindimmm. Sağlıklı, sıhhatli, anneli babalı büyüsünler, bahtları açık olsun. 3. tane yavru büyütmesi keyifli olduğu kadar biraz uğraştırıcı olur ama her şeye değer. Bir tanesine bakarken bile insan çok mutlu oluyor, 3 miniği yemede yanında yat, inş. sütün de çok olur, keyifle büyütürsün, sevgiler. Yaradan isteyen her kadına erkeğe bu güzelliği nasip etsin.
Can'ım Güneş'imiz Nasıl? Büyüdü mü artık;) sen nasılsın? Öpüyor kucaklıyorum ikinizi de ..

Arkadaşlar herkese merhaba,
Öncelikle Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun hepimizi
Bende kısaca hikayemden bahsedeyim sizlere 5 kez tüp bebek tedavisi oldum yumurtalık rezervim azalmış 2 kez transfer olabildim ancak hiç hamile kalamadım.istanbul tüp bebekte oldu son iki tedavim bir donmuşum vardı ancak ohal kapsamında kapatıldı raporumun transfer kısmk yandı.Bende bekleme süresinde ameliyat olup miyomlarımı aldırdım evde dinleniyorum şimdi çok yorgun hissediyorum bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum sizler olmasanız bukadar güçlü durup devam edemezdim kızlar Rabbim hepinizin gönlündekinin fazlasını versin
Hepimiz aslında aynı durumdayız.. Hislerimiz duygularımız bile çok benzer.. acmila acmila nın dediği gibi özel insanlarız ve özel imtihana tabiiyiz.. Yapabileceğimiz herşeyi yapıyoruz verecek olan Allah, zamanını bekliyordur inşallah.. Herşey kısmet .. Üzme kendini..

Merhaba,
Doktorlar ultrasonda yumurtlamayı ve rahmi görüyor.. Test sonuçlarında belli bir problem yoksa fazla da önemsemiyorlar.. O yüzden test sonuçlarını önemsememiştir..
Sevgiyle umarım yolunuzda taş kalmasın, annelik en güzel şekilde yaşayın..
Ne tatlısıniz,teşekkürler cevabınız için. inşallah sizinde hersey gönlünüzce olur

• Beğen
Reactions: Eua
Hepimiz aslında aynı durumdayız.. Hislerimiz duygularımız bile çok benzer.. acmila acmila nın dediği gibi özel insanlarız ve özel imtihana tabiiyiz.. Yapabileceğimiz herşeyi yapıyoruz verecek olan Allah, zamanını bekliyordur inşallah.. Herşey kısmet .. Üzme kendini..
Ah ah içimizdeki ateşi ancak biz anlarız durup durup alevleniyor..Allaha çok yalvardım vermeyeceksen al içimdeki anne olma istediğini diye insanı hakikaten günden güne bitiriyor anne olma hissi öyle güçlü ki!
Sonra Allahım diyorum almadın içimdeki isteği vericeksin biliyorum benim devam etmem lazım!
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekletmesin kimseyi daha fazla evet çok öezl insanlarız imtihanımız çok çok özel Allah böyle uygun görmüş bekleyip sabretmekten başka çaremiz yok

Selam herkese

Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.

Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm

Yazdıklarınız öyle güzel ki ... 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra tüm umutlarımı yitirip vazgeçtim. yaşımda 44 olunca tamamen attım içimdeki isteği ama az önce ALISALIS 'in yazdıklarını okuyunca acaba tekrar denemelimiyim diye düşündüm :)
Sizleri şahsen tanımasam da yazdıklarınız umut oluyor garip bir şekilde.. İyi ki varsınız kızlar :)

Selam herkese
:nazar:
Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.

Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm
İçim umutla doldu iyiki paylaştınız bizimle mutluluğunuzu bizlere umut oldunuz Rabbim evladınıza uzun ömür sağlık sıhhat versin bahtı açık olsun :nazar:

Selam herkese

Sizin de zor mu oldu? Neler yasadiniz? Neler yapmalı neler etmeli?

Selam herkese

Hoşgelmiş sefalar getirmiş Eylül Naz kızımız .. Bahtı yolu açık olsun.. Güzel günlerini göresin :) öpüyor kokluyorum minik kuzuyu .. Sevgiler

Eua Eua hoşgeldin canım arkadaşım cok sevindim umudumuz bitmesin arada yıkılsakta ayağa kalkıyoruz, bazen kendi kendimize bazen burdaki güzel haberlerle.inşallah bizede kısmet olacak
ALISALIS ALISALIS CANIM sen zaten tam idolsun her zaman desteklerini unutmuyorum teyzesi eylül ü koklasın maşallah size
@kelebek7977 canım bi mucizede sensin umut oluyorsunuz bize, bebişkonu koklarım
sara_28 sara_28 canım benim insallah herşey gönlünce olacak yola devam

Selam, ben bu topğin eskilerindenim. Yani eskiler beni çok iyi tanırlar. Uzun zamandır yoktum. 1972 doğumluyum 2014 yılında kızım dünyaya geldi. 1 düşukten sonra spontane hamilelikti. Prensesim şimdi 25 aylık ve ben tekrar 13 haftalık hamileyim. Yine1 düşük ve yine spontane beklenmedik bi hamilelik. Sanki dejavu yaşadıklarım. Rabbim sizlerede kısa zamanda kavuştursun bebeklerinize isteyen herkese nasip etsin.
@magnesya arkadaşım çok geçmiş olsun melegin sana şifa getirsin. Mesajına cevap veremedim o sıra düşük yapmıştım moralim yerlerdeydi. Güzel haberlerle gel inşallah.
sub sub nerelerdesin? Umarım oğluna kardeş geliyordur canım benim.
@yase07 darısı sana olsun kuzum ki melegin hiç ummadığın anda sana gelecektir.
Ve diğer eski ve yeni arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler.
acmila acmila senin 3üzlerini yirimmm beeeennn...
Canım çok sevindim insallah inşallah cok opuyorum dikkat et kendine

Selam herkese

Canım kader arkadaşım eylül naz anneli babali uzun omurlu buyusun sen benim idolüdun canim asla pes etmedim ve kazandın ins Allahım evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat biz hamiş kalanlarada sağlıklı kucagimiza alıriz inş..

Merhabalar, doktorun dediği ultrasonda ne çıkarsa derken neyi kastettiki, testlerı neden çöpe attı?
canim şöyle söyleyim yani folükül sayın nekadar çıkarsa amh ve fsh okadar çıkar.demek istediğim.usg ile karar veriyor kan tahlili pek yaptırmaz.umarım anlatabilmisimdir.bide rezerv azliginda başarılı diye biliyorum.

Selam, ben bu topğin eskilerindenim. Yani eskiler beni çok iyi tanırlar. Uzun zamandır yoktum. 1972 doğumluyum 2014 yılında kızım dünyaya geldi. 1 düşukten sonra spontane hamilelikti. Prensesim şimdi 25 aylık ve ben tekrar 13 haftalık hamileyim. Yine1 düşük ve yine spontane beklenmedik bi hamilelik. Sanki dejavu yaşadıklarım. Rabbim sizlerede kısa zamanda kavuştursun bebeklerinize isteyen herkese nasip etsin.
@magnesya arkadaşım çok geçmiş olsun melegin sana şifa getirsin. Mesajına cevap veremedim o sıra düşük yapmıştım moralim yerlerdeydi. Güzel haberlerle gel inşallah.
CAnım benim ya çok duygulandım çoook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim beni merak ettiğin için ayrıca bi duydulandım daha öncede beni sormuştun ama yazamadım kusura bakma hayatım o ay umutluydum olmayınca yıkıldım yok hala hamile kalamadım dıyemedım herşey nasip kısmet umutlarım tabiki devam ediyor ama böyle mucizeleri gördükçe umudum yenıden yeşerıyor canım seni cooook tebrik edıyorum dualarında benide unutma Allahım banada mucizesini göndersin lütfen lütfen

Eua Eua hoşgeldin canım arkadaşım cok sevindim umudumuz bitmesin arada yıkılsakta ayağa kalkıyoruz, bazen kendi kendimize bazen burdaki güzel haberlerle.inşallah bizede kısmet olacak
ALISALIS ALISALIS CANIM sen zaten tam idolsun her zaman desteklerini unutmuyorum teyzesi eylül ü koklasın maşallah size
@kelebek7977 canım bi mucizede sensin umut oluyorsunuz bize, bebişkonu koklarım
sara_28 sara_28 canım benim insallah herşey gönlünce olacak yola devam
Hoşbuldum.. Daha daha hoş bulmayı umuyorum güzel haberlerle ;) öpüyorum Can'ım

Hay maşallah sana,arkadaşim rabbim nazarlardan korusun;) bende 74 luyum ama hala bir numara yok:( rabnim bizi de sevindirson inşalalh,varmi bize tavsiyelerin canim yapmamiz gereken ,kullanmamiz gereken vs.

Back
X