- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.481
Sevgili arkadaşlarım,
Ben de
kese06
gibi eskilerdenim burada.. Buraya uzun zamandır uğramadım.
kese06
Can'ım tebrik ederim çok çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla ve büyüt inşallah..
acmila
canım benim inanamıyorum üçüz harika, Allah bağışlasın sağlıkla evlerine gelsinler ve anne- babalarıyla sağlık mutlulukla büyüsünler
bahtları açık olsun..
yase07
kuzum Bond'um nasılsın?
portakales
sen nasılsın şekerim?
@wishduygu yazılarını pek göremedim.. Nasıl gidiyor?
monkey
sara
ve şuan aklıma gelmeyenler umarım herşey yolundadır..
Özledim sizi çok, ama Bebek işini rafa kaldırmaya çalıştım.. Yine de beni üzen bir durum tabii.. Taşındığımız yere alışamadık ve İstanbul'a geri dönüşü planlamaya başladık;(
Benim eşimde de problem olduğu için şu sıralar Prof. Dr. Kaan Aydos'la tedaviye başladık. Klomen verdi eşim kullanıyor.. Şimdilik bu kadarını yapıyoruz.. Gelişmelere göre belki tekrar tüp bebek deneriz, bilmiyorum..
Size yazmak istedim.. Yeni katılan hatta buraları şimdilerde aktif yapan diğer arkadaşlar umarım hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara anne-baba olabiliriz.. Öpüyor kucaklıyormuş hepinizi
Ben de

@wishduygu yazılarını pek göremedim.. Nasıl gidiyor?

Özledim sizi çok, ama Bebek işini rafa kaldırmaya çalıştım.. Yine de beni üzen bir durum tabii.. Taşındığımız yere alışamadık ve İstanbul'a geri dönüşü planlamaya başladık;(
Benim eşimde de problem olduğu için şu sıralar Prof. Dr. Kaan Aydos'la tedaviye başladık. Klomen verdi eşim kullanıyor.. Şimdilik bu kadarını yapıyoruz.. Gelişmelere göre belki tekrar tüp bebek deneriz, bilmiyorum..
Size yazmak istedim.. Yeni katılan hatta buraları şimdilerde aktif yapan diğer arkadaşlar umarım hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara anne-baba olabiliriz.. Öpüyor kucaklıyormuş hepinizi