- Konu Sahibi akideciknane
- #47.761
16 kasim cnm insallah. bakalim hayirlisi ins. dualariniza ihtiyacim var fazlasiyla RABBIM ol der ve olur insallah cnm.Ayy hadi ins bak bende heycanlandim valla nezaman test gunun özelden yaziyorum sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 kasim cnm insallah. bakalim hayirlisi ins. dualariniza ihtiyacim var fazlasiyla RABBIM ol der ve olur insallah cnm.Ayy hadi ins bak bende heycanlandim valla nezaman test gunun özelden yaziyorum sana
Amin inşallah . . Bebislerin sana sımsıkı tutunacaklar. . Sen yeter ki inan. .16 kasim cnm insallah. bakalim hayirlisi ins. dualariniza ihtiyacim var fazlasiyla RABBIM ol der ve olur insallah cnm.
Amin inşallah . . Bebislerin sana sımsıkı tutunacaklar. . Sen yeter ki inan. .
Allah minislere kan can versin sıkı sıkı tutunsunlar inş annesine..günde bir bardak taze sıkılmış portakal ve havuç suyu iç artı kavrulmamış yer fıstığı ye artı günde iki dilim ananas..16 kasim cnm insallah. bakalim hayirlisi ins. dualariniza ihtiyacim var fazlasiyla RABBIM ol der ve olur insallah cnm.
Allah minislere kan can versin sıkı sıkı tutunsunlar inş annesine..günde bir bardak taze sıkılmış portakal ve havuç suyu iç artı kavrulmamış yer fıstığı ye artı günde iki dilim ananas..
Bence de..kesinlikle pes etmeden, deneyin. Tup bebek mi yoksa dogal yolla beklemek mi konusunda doktorunuz yönlendirir.Sana bol sans diliyorum. Herkes farkli ve istatistikleri cok duyacaksin her doktora gittiginde. Ama genede sansini denemelisin bence. Doktorlar umut verici seyler soylemezse uzulme.
İnsallah en kısa zamanda güzek haberler alırsınızSlm kizlar bende yeni sayilirim aranizda 42 yasindayim bir oglum var agustosta tedaviye basladim yedi yumurta toplandi iki tane besinci gune gelen yumurtalarim var donduruldu bu ay histeroskopi ve cizik atilacak bir ay sonrasindada transfer olacak hayirlisiyla
Amin ins canim rabbim hepimizi sevindirsinİnsallah en kısa zamanda güzek haberler alırsınız
Gecenlerde 47 yasında ve tup bebek tedavisi icin doktora gelmis bir hanımla tanıstım bekleme odasında. Tıp cok gelisti, annelik yasları artık otomatikman ileri atıyor. Menapoza girdigini sanırken hamile oldugunu ögrenen pek cok kadın hikayesi eminim siz de cevrenizde duymussunuzdur. Allah hayırlısı ise versin demeli tabi ki ancak bir yandan da işi peşini bırakmamalı bence. En kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dilegiyle...Surec oyle uzun ve mucizevi ki aslinda. Once yumurtalar istendigi gibi gelisecek. Sonra mikroenjeksiyon yapabilmek icin olunlasmis ve saglikli olmalari gerekecek. Sonra dollenmesi, rahmimize tutunması beklenecek. Saglikla buyumesi ve ikili uclu testleri pozitif almak.. Iste tum bunlari birarada dusununce saglikla dogan herbir bebegin Allah'in mucizesi oldugunu farketmek gerekiyor. Yasim 44, sansim dusuk gorunuyor ama ben inancimi kaybetmiyorum. 1 deneme 1 yumurta da yetebilir Allah izin verirse. Izin vermezse ne kadar denesek nafile.
Gecenlerde 47 yasında ve tup bebek tedavisi icin doktora gelmis bir hanımla tanıstım bekleme odasında. Tıp cok gelisti, annelik yasları artık otomatikman ileri atıyor. Menapoza girdigini sanırken hamile oldugunu ögrenen pek cok kadın hikayesi eminim siz de cevrenizde duymussunuzdur. Allah hayırlısı ise versin demeli tabi ki ancak bir yandan da işi peşini bırakmamalı bence. En kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dilegiyle...
Yeni baslamıslar ve inanın o kadar rahat ve keyifliydi ki, bayılmıstım ozguvenine. Meslegi doktorluk, tabi insan fizyolıjisi biyolojisi vs. hakkında detay bilgisi de olunca, gayet rahat ve kendinden emin anlattı.Insallah.Cok tesekkur ederim.. Benim durumumdaki herkes icin umut ısıgi olmayi o kadar cok istiyorum ki.
Peki basarili olmus mu tedavisi karsilastiginiz hanimin, yoksa yeni mi baslamisti ?
Evet, genetik önemli, benim bir arkadasım da daha 34 yasında ve rezerv azlıgı varmıs onda. Bekar ayrıca, o nedenle yumurtalıklarını dondurdu.Benim bi arkadasin annesi 46 yasinda kendiliginden hamile kaliyor. ve simdi o bebek mis gibi akilli zeki guzel bir ogretmen. her vucut farkli kimisi 50 denmenepoz olurken kimisi 30 35 Genetik de onemli tabi mesela benim annem ne yazikki 40 yasinda meneppzla tanismis ve benimde ciddi anlamda rezerv azligi var.