Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba
Ben soğan kürünü yapmaya çalışıyorum ve bolca kabak çekirdeği yiyorum. İşe yarar mı bilmiyorum ama en azından ikisi de idrar yollarındaki enfeksiyonu temizliyor. Biraz akıntı oluyor sadece.. Ve bolca dua sanırım. Çünkü yaş ilerledikçe umutlar azalıyor ve dualarla moral buluyor insan..
Teşekkür ederim..Bolca dua evt haklısıniz

Merhaba,

Bende sizlerle kendi tecrübemi paylaşmak ve umut olmak istiyorum.41.5 yaşındayım ve 6.denememde Bahçeci Erbil bey sayesinde hamileyim.9.haftama girdim ve çok şükür herşey yolunda,umarım sağlıcakla kucağıma alırım.Ilk denememi 36 yasında Izmir smyrna art da yaptım,kimyasal gebelikle sonuçlandı.Daha sonra 39 yasında memoria da deneme yaptırdım,hamile kaldım fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Akabinde laparaskopi yapıldı ve tüplerimden biri alındı.6 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,ikinci deneme için genetik test yapılacaktı ve test sonucunda sağlıklı bulunan tek embriyomun test için parça alınması esnasında bozulduğunu öğrendik.Psikolojim bozulmuştu,hastane bunun laboratuvar hatası olduğunu kabul edip bir sonraki denemeyi ücretsiz yapacagını bildirdi.2 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,yine 1 tane sağlıklı embriyo bulundu genetik testte ama kalite konusunda umut vermediler ve sonuç negatif.Semra hanım ile görüşmem sonucunda 2.ci kez ücretsiz tedavi imkanı verdi ve genetik test sonucunda sağlıklı embriyo bulunamadı.5.denememde hüsranla bitti ve ben hem maddi hem manevi bitmiştim,hiç umudum kalmamıştı artık,41 yaşındaydım artık.Semra hanım,son tedavim ile birebir ilgilenmişti ve bana bir iki kez daha denenebilir demişti.Birkaç ay sonra son kez denemek üzere yine Semra hanım'ın karşısındaydım.Konustuk ve bir sonraki ay tekrar 6.deneme için başlamaya karar verdik.Tedaviyi aynı yerde sürdürmenin daha doğru olacağını düşündüğüm ve merkez konusunda iyi şeyler duyduğum için hiç değiştirmeyi düşünmemiştim.Fakat başlamama 15 gün kala Acıbadem ile Bahçeci seçeneklerini düşünmeye başladım.Memorial çok fazla umut vermediği için umutlu olmamakla beraber madem son denemem olacak aklımda soru işareti kalmasın,daha sonra keşke başka merkezleri de deneseydim demek için başka merkezle devam etmeye karar verdim ve burada okuduklarından yola çıkarak Erbil bey ile görüşmeye gittim.Bana deseydi ki "çok fazla şans yok ama elimizden geleni yaparız" belki vazgeçebilirdim ama aksine ilk görüşmeden itibaren hep çok olumlu ve motive ediciydi.Tedavim daha kapsamlı ve daha pahalı oldu.Era ve genetik test dahil olmak üzere 20.000 gibi bir rakam ödedim fakat Erbil bey sayesinde şu an hamileyim.Genetik test sonucunda 1 tane sağlıklı embriyo bulundu ve onunda kalitesinin 5aa olduğu söylendi.Erbil bey bu işin olacağına hep inandi (ki ben hiç umutlu değildim bütün tedavi süresince) ve sayesinde hamileyim.Merkezden çok memnun kaldım ve Erbil bey gerçekten bana mucizemi verdi.Lütfen Bahçeci Erbil bey i deneyin,zor bir hastaydım ama oldu.Bu sayfada çok umut aradım,evlat edinmeyi araştırmaya başlamıştım bile ama iyi ki Bahçeciye gitmişim,çok doğru kararmış.Umudunuzu asla kaybetmeyin,her zaman şans varmış bunu öğrendim ben.

Ne
Merhaba,

Bende sizlerle kendi tecrübemi paylaşmak ve umut olmak istiyorum.41.5 yaşındayım ve 6.denememde Bahçeci Erbil bey sayesinde hamileyim.9.haftama girdim ve çok şükür herşey yolunda,umarım sağlıcakla kucağıma alırım.Ilk denememi 36 yasında Izmir smyrna art da yaptım,kimyasal gebelikle sonuçlandı.Daha sonra 39 yasında memoria da deneme yaptırdım,hamile kaldım fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Akabinde laparaskopi yapıldı ve tüplerimden biri alındı.6 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,ikinci deneme için genetik test yapılacaktı ve test sonucunda sağlıklı bulunan tek embriyomun test için parça alınması esnasında bozulduğunu öğrendik.Psikolojim bozulmuştu,hastane bunun laboratuvar hatası olduğunu kabul edip bir sonraki denemeyi ücretsiz yapacagını bildirdi.2 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,yine 1 tane sağlıklı embriyo bulundu genetik testte ama kalite konusunda umut vermediler ve sonuç negatif.Semra hanım ile görüşmem sonucunda 2.ci kez ücretsiz tedavi imkanı verdi ve genetik test sonucunda sağlıklı embriyo bulunamadı.5.denememde hüsranla bitti ve ben hem maddi hem manevi bitmiştim,hiç umudum kalmamıştı artık,41 yaşındaydım artık.Semra hanım,son tedavim ile birebir ilgilenmişti ve bana bir iki kez daha denenebilir demişti.Birkaç ay sonra son kez denemek üzere yine Semra hanım'ın karşısındaydım.Konustuk ve bir sonraki ay tekrar 6.deneme için başlamaya karar verdik.Tedaviyi aynı yerde sürdürmenin daha doğru olacağını düşündüğüm ve merkez konusunda iyi şeyler duyduğum için hiç değiştirmeyi düşünmemiştim.Fakat başlamama 15 gün kala Acıbadem ile Bahçeci seçeneklerini düşünmeye başladım.Memorial çok fazla umut vermediği için umutlu olmamakla beraber madem son denemem olacak aklımda soru işareti kalmasın,daha sonra keşke başka merkezleri de deneseydim demek için başka merkezle devam etmeye karar verdim ve burada okuduklarından yola çıkarak Erbil bey ile görüşmeye gittim.Bana deseydi ki "çok fazla şans yok ama elimizden geleni yaparız" belki vazgeçebilirdim ama aksine ilk görüşmeden itibaren hep çok olumlu ve motive ediciydi.Tedavim daha kapsamlı ve daha pahalı oldu.Era ve genetik test dahil olmak üzere 20.000 gibi bir rakam ödedim fakat Erbil bey sayesinde şu an hamileyim.Genetik test sonucunda 1 tane sağlıklı embriyo bulundu ve onunda kalitesinin 5aa olduğu söylendi.Erbil bey bu işin olacağına hep inandi (ki ben hiç umutlu değildim bütün tedavi süresince) ve sayesinde hamileyim.Merkezden çok memnun kaldım ve Erbil bey gerçekten bana mucizemi verdi.Lütfen Bahçeci Erbil bey i deneyin,zor bir hastaydım ama oldu.Bu sayfada çok umut aradım,evlat edinmeyi araştırmaya başlamıştım bile ama iyi ki Bahçeciye gitmişim,çok doğru kararmış.Umudunuzu asla kaybetmeyin,her zaman şans varmış bunu öğrendim ben.
Ne güzel canım çok sevindim.bu topigi açıp kabuğuna cekilmisdim ama ugurluymus birsürü hamile kalan olmuş ve mutlu bana.darısı isteyen herkesin başına.zor ama isteyen ve bu yolda uğraşan herkesin çocuğu oluyor buna inanin

Ne

Ne güzel canım çok sevindim.bu topigi açıp kabuğuna cekilmisdim ama ugurluymus birsürü hamile kalan olmuş ve mutlu bana.darısı isteyen herkesin başına.zor ama isteyen ve bu yolda uğraşan herkesin çocuğu oluyor buna inanin
Ooo hoşgeldin akidecik.
Bizler uğraştık, bebiş ler büyüyor canım, benim kızım 2,5 aylık oldu
sıra sende, artık ara verme lütfen, eskilerden birkaç kişi kaldınız , ona göre, tam gaz ileri

Uğurlu topigiin uguru sana da acilen bulaşır inşallah, kolaylıklar dilerim

Ne

Merhaba, gıyabınızda size çok teşekkür etmiştim. İyi ki bu topik vardı, şahsen bana çok faydası oldu, inş. hayırlısıyla Yaradan size de nasip eder.

Slm kızlar nasılsınız.ben dün adet olmalıydım ama gelmedi bugünde tık yok.ağrımda yok.hiç bir belirti hissetmiyorum şuan.bebekte yok eminim buna.beklemek büyük sıkıntı.

Cnm ben bahceci umut merkezinde basladim 6500 fiyat verdiler simdilik ilaclarim bin lirayi buldu fakat henuz tedavim devam etmekte daha alicanak ilaclarda vardir yani toplaminda ilaclar dahil ki ilaclar kisiden kisiye dehisoyormus 8500 covarinda tutar doye dusunuyorum. Ne dehset rakamlar aslinda degil mi :KK43:
Bu fiyatlara PGT dahil değildi değil mi? bu arada sana Pgt önermişler miydi?

Merhaba,

Ayy ne güzel bir sonuç onca mücadeleden sonra tebrikler,benim 5.denemem bahcecide 3.denemedeyim mustafa beyde,evet merkeze guveniyorum bende,gecen sefer 4 tane blast embriyo genetikten dönmedi malesef bu sefer yeniden basladik ignelerin 2.günundeyim insallah banada dua edermisiniz

ben de istemekle hata mı ettim acaba bilemiyorum ki... bir daha denemek zorunda kalırsam istemeyeceğim
Cunku ebiryonun bozulma durumuda var tatlim. biz Rabbime sigindik herseyin hayirlisi ins. Rabbim isteyen herkese hayirli sagilikli eli ayagi duzgun akli selim evlatlar nasip etsin arasinda bizede insallah saglikla kucagima alirim evladimi hayirlisi ile cnm. ve darisi sana ve tum kk grubuna ;)

Cunku ebiryonun bozulma durumuda var tatlim. biz Rabbime sigindik herseyin hayirlisi ins. Rabbim isteyen herkese hayirli sagilikli eli ayagi duzgun akli selim evlatlar nasip etsin arasinda bizede insallah saglikla kucagima alirim evladimi hayirlisi ile cnm. ve darisi sana ve tum kk grubuna :KK66:
Amin. inşallah canım.
seninle ilgili çok güzel hissediyorum. inşallah sorunsuz, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına, için rahat olsun.

Sağol canım allah razi olsun ellerimizi boş çevirmesin rabbim ...

merhaba canım
oncelikle geçmiş olsun umarım toparlanmışssındır hızlı bir şekilde

bizlerin umutsuz olma sansı yok; umut edderim biraz daha iyisindir şimdi

tedavini nerde yaptırdın acaba sakıncası yoksa

merhaba canım
oncelikle geçmiş olsun umarım toparlanmışssındır hızlı bir şekilde

bizlerin umutsuz olma sansı yok; umut edderim biraz daha iyisindir şimdi

tedavini nerde yaptırdın acaba sakıncası yoksa
Cnm sen nasil oldun kanaman ne durumda devam ediyor mu

Merhaba arkadaşlar hepyek-34 hepyek-34 canım naber nasıl gidiyor kalp sesini duydunmu minnakın
ligea ligea canım ya rabbim ol desin olsun Allah yardımcın olsun streslenme inşallah hayırlısı
Canlar ben propolis kullanıyordum 20 gündür 3 gündür uyuz gibi kol bacak kaşıntısı oldu başka bişey kullanmadım çünkü agır geliyor ilaçlar arada vitamin alıyorum işte d vit elevit gibi alerjenim zaten girip olmuştum hemen propolise başladım yani gripe faydası oldu ama bagışlık için devam etmişti alerji yaparmışta neyse bi ayarlarımı sıfırlayayım sogan kürü bitti bitki çaylarına geçiş yapacagım hayırlısı artık kocişe bi karışım yaptım gene bol enerji için hahhh ya iki taraflı sorunuz yani Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah

Back
X