Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimde 42 bitmek uzere malesef,su anda tedavideuiz bahcecide insallah pazartesi merkezden guzel hbrler gelirse 5.gun embriyolari dondurulup cgh ye gonderilcek allahim herkese cersin insallah bizede saglikisihhatli nasip etsin evladimizi
Amin.. Rabbim isteyen herkese versin.. Kimseyi boş çevirmesin..

Benimde 42 bitmek uzere malesef,su anda tedavideuiz bahcecide insallah pazartesi merkezden guzel hbrler gelirse 5.gun embriyolari dondurulup cgh ye gonderilcek allahim herkese cersin insallah bizede saglikisihhatli nasip etsin evladimizi

Bende memorialda tedaviye basliycam insallah benim yasimda 5.gune embriyo gidip pgt yaptiran varmi

Cgh ile pgt farklimi?

Allahin izniyle mutlu haberlerini aliriz.
Bende bu yastan dolayi pgt ye kafam takili kaldi hayirlisi
Doktorum pgt yi yaştan dolayı istedi. Down sendromlu ya da başkaca sağlık sorunu olan bir bebek dünyaya getirmemden çok, düşük riskini azaltmak için bunu istediklerini; zaten sağlıksız bebek dünyaya getirme riskinin düşük olduğunu, sağlıksız embriyoyla gerçekleşen gebeliğin zaten büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak bir gebelik olduğunu söyledi. Pgt bizim için o nedenle isteniyor. Ama burada başka bir arkadaşımız daha var, yaşıtız ve pgt yaptırmamaya karar vermiş ve gebeliği de çok güzel ilerliyor şükür. Ben pgt yi düşükle sonuçlanabilecek bir gebeliği psikolojik olarak kaldıramayacağım için istedim. Bir de çok zaman kaybetmemek için. Ama pgt yaptırmak ya da yaptırmamak arasında çok kaldım. Sonuçta sağlıklı bir embriyonun da tutunamama riski var.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan çok yorucu bir süreç...

Bu arada doktorum başlangıçta bana çok daha umutsuz bir tablo çizmişti. 4 yumurtam vardı. "Foliküller boş çıkabilir, dolayısıyla 4 yumurta olmayabilir, yaştan dolayı embriyoya dönüşme aşamasında %60-70 kayıp olur, pgt ye gönderilir, yaşınız nedeniyle sağlıklı gelme olasılığı %30 oranındadır" dedi. Bu durumda şanslıysam 1 embriyom kalacaktı ve onun da sağlıklı gelme ihtimali %30du. Benimse 5.güne 2 embriyom kaldı ve şükürler olsun biri sağlıklı çıktı. İnşallah bundan sonrasında da doktorumu şaşırtır yavruşum. Siz de hiç dr ların bilimsel olasılıklarla ilgili sözlerine kulak asmayın. Adamlar risk satıyorlar doğal olarak temkinli davranıyorlar. Ama bu sayfalarda bir sürü mucize var. Okuyorum fırsat buldukça. Umut oluyor bana da

Doktorum pgt yi yaştan dolayı istedi. Down sendromlu ya da başkaca sağlık sorunu olan bir bebek dünyaya getirmemden çok, düşük riskini azaltmak için bunu istediklerini; zaten sağlıksız bebek dünyaya getirme riskinin düşük olduğunu, sağlıksız embriyoyla gerçekleşen gebeliğin zaten büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak bir gebelik olduğunu söyledi. Pgt bizim için o nedenle isteniyor. Ama burada başka bir arkadaşımız daha var, yaşıtız ve pgt yaptırmamaya karar vermiş ve gebeliği de çok güzel ilerliyor şükür. Ben pgt yi düşükle sonuçlanabilecek bir gebeliği psikolojik olarak kaldıramayacağım için istedim. Bir de çok zaman kaybetmemek için. Ama pgt yaptırmak ya da yaptırmamak arasında çok kaldım. Sonuçta sağlıklı bir embriyonun da tutunamama riski var.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan çok yorucu bir süreç...

Embriyo 5.gune gittikten sonra pgt kac gun surüyo.

Benim 5 yasinda oglum var 6 yil once yine tüple. Kardeşi olsun diye yine bi yola girmeyi dusunuyoruz. O zaman 3.gun embriyo transferi olmus bunuda gecen hafta ogrendim. Cok erken oldu ogrenmem hicbisey bilmeden 6 yil once boyle tedavi olduk.

Embriyo 5.gune gittikten sonra pgt kac gun surüyo.

Benim 5 yasinda oglum var 6 yil once yine tüple. Kardeşi olsun diye yine bi yola girmeyi dusunuyoruz. O zaman 3.gun embriyo transferi olmus bunuda gecen hafta ogrendim. Cok erken oldu ogrenmem hicbisey bilmeden 6 yil once boyle tedavi olduk.

Benimki 10 günde sonuçlandı. 5 aralıkta gitti 15 aralıkta arayıp sonuçları söylediler. Tüp bebek merkezi çalışanları 25 gün -1 ay demişlerdi ama dr 10-15 gün demişti. Sanırım çalışanlar aranıp rahatsız edilmemek için uzun süreler söylüyorlar

Son düzenleme:
Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur

Ayy ne guzel insallah testtende guzel hbrler gelir,bende bahcecide mustafa hocanin hastasisiyim 5.gun 2 tane 5bb ,6.gun 1 tane 5bc donduruldu,gecen sefer 24 tane gitti ama saglikli gelmei,guzel hbrler almak dilegiyle:)

Bende bahçecide erbil beyin hastayım arkadaslar transferim 8 gün önce yapıldı inşallah pozitif bir sonuç alırız beklemekteyim ve çok heyecanlıyim

Ooo hoşgeldin akidecik.
Bizler uğraştık, bebiş ler büyüyor canım, benim kızım 2,5 aylık oldu
sıra sende, artık ara verme lütfen, eskilerden birkaç kişi kaldınız , ona göre, tam gaz ileri

Uğurlu topigiin uguru sana da acilen bulaşır inşallah, kolaylıklar dilerim
Canım amin amin dua

Arkadaslar 40 yaşındayım
Fsh amh iyi ama az yumurta çıkıyor ve kalite sorunu var bence düşük vs yaşadım
Biesteron kullanan var mı acaba
Kalitede fark hissettinizmi

Arkadaslar 40 yaşındayım
Fsh amh iyi ama az yumurta çıkıyor ve kalite sorunu var bence düşük vs yaşadım
Biesteron kullanan var mı acaba
Kalitede fark hissettinizmi
Mrb ben doğal yolla üç düşük yaptim.sonra tup bebek denedim tutmadi. benimde amh çok iyiydi istediğim zaman hamile kalıyordum tüp bebekte de 17 yumurta toplanmisti.bense kendim biestron ve vitamin aldim.6 aya kalmadan tekrar hamileydim. 4 hafta sonra Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama hikayem boyle

Mrb ben doğal yolla üç düşük yaptim.sonra tup bebek denedim tutmadi. benimde amh çok iyiydi istediğim zaman hamile kalıyordum tüp bebekte de 17 yumurta toplanmisti.bense kendim biestron ve vitamin aldim.6 aya kalmadan tekrar hamileydim. 4 hafta sonra Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama hikayem boyle
Can'ım masallah ; şanslı 40lardansın:nazar:sağlıkla kucağına al insallah bebeğini. Umut oldu yazdıkların.Ama gerçekten iyiymiş değerlerin; benim amh felan iyi dediğim 1.50 fsh 6 kadar kötü değil yani.zma 4-5 yumurta gorunuyor ancak kendım de hızlı hamile kaldım tüp de yaptırdım 12 toplandı ama düşük ikisi de. Biesterona başlayım; peki hangi vitaminleri kullandın sakıncası yoksa

Can'ım masallah ; şanslı 40lardansın:nazar:sağlıkla kucağına al insallah bebeğini. Umut oldu yazdıkların.Ama gerçekten iyiymiş değerlerin; benim amh felan iyi dediğim 1.50 fsh 6 kadar kötü değil yani.zma 4-5 yumurta gorunuyor ancak kendım de hızlı hamile kaldım tüp de yaptırdım 12 toplandı ama düşük ikisi de. Biesterona başlayım; peki hangi vitaminleri kullandın sakıncası yoksa
Biesteron,gnc arximaks,balık yağı ve d vitamini kullandim.öncesinde de endokrin doktora gittim iyot düşük iyot ilacı ile insülin direnci için şeker ilacı verdi özellikle şeker ilacı kaliteyi arttırdı bence sende iyi bir şekilde bütün dahiliye testlerini yaptır bence

Back
X