- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.961
Ben de varım Canlar 43 yaşındayım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder![]()
Bende 43 yasindayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varım Canlar 43 yaşındayım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder![]()
Amin.. Rabbim isteyen herkese versin.. Kimseyi boş çevirmesin..Benimde 42 bitmek uzere malesef,su anda tedavideuiz bahcecide insallah pazartesi merkezden guzel hbrler gelirse 5.gun embriyolari dondurulup cgh ye gonderilcek allahim herkese cersin insallah bizede saglikisihhatli nasip etsin evladimizi
Benimde 42 bitmek uzere malesef,su anda tedavideuiz bahcecide insallah pazartesi merkezden guzel hbrler gelirse 5.gun embriyolari dondurulup cgh ye gonderilcek allahim herkese cersin insallah bizede saglikisihhatli nasip etsin evladimizi
40 yaşındayım. 5.güne 2 embriyom kaldı. Pgt ye gitti. 1 tanesi sağlıklı geldi. 3 ocakta transfer yapılacak.Bende memorialda tedaviye basliycam insallah benim yasimda 5.gune embriyo gidip pgt yaptiran varmi
Cgh ile pgt farklimi?
Allahin izniyle mutlu haberlerini aliriz.40 yaşındayım. 5.güne 2 embriyom kaldı. Pgt ye gitti. 1 tanesi sağlıklı geldi. 3 ocakta transfer yapılacak.
Doktorum pgt yi yaştan dolayı istedi. Down sendromlu ya da başkaca sağlık sorunu olan bir bebek dünyaya getirmemden çok, düşük riskini azaltmak için bunu istediklerini; zaten sağlıksız bebek dünyaya getirme riskinin düşük olduğunu, sağlıksız embriyoyla gerçekleşen gebeliğin zaten büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak bir gebelik olduğunu söyledi. Pgt bizim için o nedenle isteniyor. Ama burada başka bir arkadaşımız daha var, yaşıtız ve pgt yaptırmamaya karar vermiş ve gebeliği de çok güzel ilerliyor şükür. Ben pgt yi düşükle sonuçlanabilecek bir gebeliği psikolojik olarak kaldıramayacağım için istedim. Bir de çok zaman kaybetmemek için. Ama pgt yaptırmak ya da yaptırmamak arasında çok kaldım. Sonuçta sağlıklı bir embriyonun da tutunamama riski var.Allahin izniyle mutlu haberlerini aliriz.
Bende bu yastan dolayi pgt ye kafam takili kaldi hayirlisi
Doktorum pgt yi yaştan dolayı istedi. Down sendromlu ya da başkaca sağlık sorunu olan bir bebek dünyaya getirmemden çok, düşük riskini azaltmak için bunu istediklerini; zaten sağlıksız bebek dünyaya getirme riskinin düşük olduğunu, sağlıksız embriyoyla gerçekleşen gebeliğin zaten büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak bir gebelik olduğunu söyledi. Pgt bizim için o nedenle isteniyor. Ama burada başka bir arkadaşımız daha var, yaşıtız ve pgt yaptırmamaya karar vermiş ve gebeliği de çok güzel ilerliyor şükür. Ben pgt yi düşükle sonuçlanabilecek bir gebeliği psikolojik olarak kaldıramayacağım için istedim. Bir de çok zaman kaybetmemek için. Ama pgt yaptırmak ya da yaptırmamak arasında çok kaldım. Sonuçta sağlıklı bir embriyonun da tutunamama riski var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan çok yorucu bir süreç...
Embriyo 5.gune gittikten sonra pgt kac gun surüyo.
Benim 5 yasinda oglum var 6 yil once yine tüple. Kardeşi olsun diye yine bi yola girmeyi dusunuyoruz. O zaman 3.gun embriyo transferi olmus bunuda gecen hafta ogrendim. Cok erken oldu ogrenmem hicbisey bilmeden 6 yil once boyle tedavi olduk.
38 2010 tedavi yilim nisan 2011 dogum yaptimOğlunuza kaç yaşındayken hamile kaldınız?
Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur
Canım amin amin duaOoo hoşgeldin akidecik.
Bizler uğraştık, bebiş ler büyüyor canım, benim kızım 2,5 aylık oldu
sıra sende, artık ara verme lütfen, eskilerden birkaç kişi kaldınız , ona göre, tam gaz ileri
Uğurlu topigiin uguru sana da acilen bulaşır inşallah, kolaylıklar dilerim
Mrb ben doğal yolla üç düşük yaptim.sonra tup bebek denedim tutmadi. benimde amh çok iyiydi istediğim zaman hamile kalıyordum tüp bebekte de 17 yumurta toplanmisti.bense kendim biestron ve vitamin aldim.6 aya kalmadan tekrar hamileydim. 4 hafta sonra Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama hikayem boyleArkadaslar 40 yaşındayım
Fsh amh iyi ama az yumurta çıkıyor ve kalite sorunu var bence düşük vs yaşadım
Biesteron kullanan var mı acaba
Kalitede fark hissettinizmi
Can'ım masallah ; şanslı 40lardansınMrb ben doğal yolla üç düşük yaptim.sonra tup bebek denedim tutmadi. benimde amh çok iyiydi istediğim zaman hamile kalıyordum tüp bebekte de 17 yumurta toplanmisti.bense kendim biestron ve vitamin aldim.6 aya kalmadan tekrar hamileydim. 4 hafta sonra Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama hikayem boyle
Biesteron,gnc arximaks,balık yağı ve d vitamini kullandim.öncesinde de endokrin doktora gittim iyot düşük iyot ilacı ile insülin direnci için şeker ilacı verdi özellikle şeker ilacı kaliteyi arttırdı bence sende iyi bir şekilde bütün dahiliye testlerini yaptır benceCan'ım masallah ; şanslı 40lardansınsağlıkla kucağına al insallah bebeğini. Umut oldu yazdıkların.Ama gerçekten iyiymiş değerlerin; benim amh felan iyi dediğim 1.50 fsh 6 kadar kötü değil yani.zma 4-5 yumurta gorunuyor ancak kendım de hızlı hamile kaldım tüp de yaptırdım 12 toplandı ama düşük ikisi de. Biesterona başlayım; peki hangi vitaminleri kullandın sakıncası yoksa