- Konu Sahibi akideciknane
- #48.141
Slm0 son negatiften sonra kendimi toparladı 6. Ve son transferimi dun soranus ta yaptırdım nolur bana şans dileyin kızlar. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız seninle canım.Slm0 son negatiften sonra kendimi toparladı 6. Ve son transferimi dun soranus ta yaptırdım nolur bana şans dileyin kızlar. ..
GeröektenmiHiç öyle düşünme. Benim majör depresyon teşhisi konan ve uzun yıllar depresyon tedavisi gören bir arkadaşım var. Hem ilaç tedavisi görüyordu hem de terapiye gidiyordu. Ankara istanbul antalya... gitmediği yer kalmadı. Sonrasında hayatında ciddi değişiklikler oldu, tedaviyi bırakmak zorunda kaldı. (tabi dr bıraktırmadan tedaviyi kendi kendine bırakması iyi değil) ama şimdi moral olarak çok iyi. Üstelik şu anda çok daha ciddi sorunları var ama yaşama azmi sayesinde üstesinden gelecek gücü de var. Gerçekten iyi ve mutlu şu an. Sakın ümitsiz olma ve seni mutsuz eden şeylerden mümkün olduğunca uzak tut kendini.
Gerçekten mi.ay çok sağol canım inan moral oldu bana.ben sanki hiç düzelemeyecek mişim gibi.12 yıldır ilaç kullanıyorumHiç öyle düşünme. Benim majör depresyon teşhisi konan ve uzun yıllar depresyon tedavisi gören bir arkadaşım var. Hem ilaç tedavisi görüyordu hem de terapiye gidiyordu. Ankara istanbul antalya... gitmediği yer kalmadı. Sonrasında hayatında ciddi değişiklikler oldu, tedaviyi bırakmak zorunda kaldı. (tabi dr bıraktırmadan tedaviyi kendi kendine bırakması iyi değil) ama şimdi moral olarak çok iyi. Üstelik şu anda çok daha ciddi sorunları var ama yaşama azmi sayesinde üstesinden gelecek gücü de var. Gerçekten iyi ve mutlu şu an. Sakın ümitsiz olma ve seni mutsuz eden şeylerden mümkün olduğunca uzak tut kendini.
inşallah hayırlısıyla bırakmaz seni bebisini sıkı sıkı tutunurSlm0 son negatiften sonra kendimi toparladı 6. Ve son transferimi dun soranus ta yaptırdım nolur bana şans dileyin kızlar. ..
İnşallah bu kez pozitif olacak sonuç. öyle geçti içimden.Slm0 son negatiften sonra kendimi toparladı 6. Ve son transferimi dun soranus ta yaptırdım nolur bana şans dileyin kızlar. ..
Geröektenmi
Gerçekten mi.ay çok sağol canım inan moral oldu bana.ben sanki hiç düzelemeyecek mişim gibi.12 yıldır ilaç kullanıyorum( hamile kalırsam ne yaparım hep onun sıkıntısı var
Insallah güzel sonuç alırsın bebegine kavusmana vesile olsun bu gunlerSlm0 son negatiften sonra kendimi toparladı 6. Ve son transferimi dun soranus ta yaptırdım nolur bana şans dileyin kızlar. ..
canım günaydın nsldın.değerin kaça yükseldi.iyi gidiyor dimi.maşallah allah seni ve bebişini nazarlardan korusun.İnşallah bu kez pozitif olacak sonuç. öyle geçti içimden.
yeter ki sen hamile kal da, burdan dertleşiriz o zaman. :) hafifler sıkıntılar bebekle, sen içini ferah tut.
canım günaydın nsldın.değerin kaça yükseldi.iyi gidiyor dimi.maşallah allah seni ve bebişini nazarlardan korusun.
Sağol canım allah hiç birimizin emeklerin böss cikartmiycak inşallah benimde dualarimda sizinle emin ol...Dualarımız seninle canım.
Amin canım inşallah hepimizin ki bizlerle kalır. ..inşallah hayırlısıyla bırakmaz seni bebisini sıkı sıkı tutunur
Amin canım inşallah rabbim cumlemizin yüzüne gülsün inşallah. ...Insallah güzel sonuç alırsın bebegine kavusmana vesile olsun bu gunler
Ne mutlu ne güzel ya böyle duyunca benimde içime umut doğuyor.güzel heberler vermen dileğiyle.günaydınn :) bugün gideceğim kan testi için. sonucu paylaşırım burdan. içim karmakarışık inan.
9.gün değerim 38 idi. Bugün 11.gün 36 ya düşmüş. Pazartesi yeniden bakalım ondan sonra ilaçları bırakırsın dedi dr. Hayırlısı...Ne mutlu ne güzel ya böyle duyunca benimde içime umut doğuyor.güzel heberler vermen dileğiyle.
Aa canım üzülmeni istemezdim hiç.seni cok iyi anliyoruz.insallah olumlu olur kendine iyi bak sen yine9.gün değerim 38 idi. Bugün 11.gün 36 ya düşmüş. Pazartesi yeniden bakalım ondan sonra ilaçları bırakırsın dedi dr. Hayırlısı...
canım hele bi bekle sıkıntı yapma.çok minnak daha çok yeni değer hayırlısıyla yükselir inşallah.9.gün değerim 38 idi. Bugün 11.gün 36 ya düşmüş. Pazartesi yeniden bakalım ondan sonra ilaçları bırakırsın dedi dr. Hayırlısı...
Canım öyle düşünme, 16 değerle hamileliği devam eden var.. Rabbim büyük sen gönlünü ferah tut gerisi tevekkül ve hayırlısı diyeceğiz.Anlatsana izlenimlerini. Tedaviye başlıyor musunuz?
Ben henüz kan vermeye gidemedim. Öğlene gideceğim ama pek umut kalmadı gibi...
Canım öyle düşünme, 16 değerle hamileliği devam eden var.. Rabbim büyük sen gönlünü ferah tut gerisi tevekkül ve hayırlısı diyeceğiz.
Görüşmem çok iyi geçti dediğim gibi, çok alçak gönüllü bir doktor ve çok ilgilendi hatta AMH değerimi sormadı bile ve ben zorla cümle arasında söyledim. Oda bana AMH değeri bir kadının anne olamayacağını söylemez sadece yumurtasının az olduğunu söyler ve ben bu değere çok takılmam..
30 yaşında AMH değeri 3 olan ama 8 yıl uğraşan hastalar var o yüzden bunlar kriter değil anne olmak için.
Ultrasonda 2 yumoş gördü ve daha önce kendiliğinden hamile kaldığım için sperm testi vs istemedi çünkü ben 2 defa kendiliğinden kalmıştım en son 3 sene önceydi ve zamanı değil diye sonlandırmıştım.
Bazı kan testleri istedi adetin 1 günü ara dedi.
Yumurta kalitesini etkileyebilecek tek şeyin sigara olduğunu söyledi incir ve diğer takviyelerin para tuzağı olduğundan bahsetti.
Daha önce 1 er tane yumurta toplanıp 1 tek yumoşun 5. güne gitmesinin yumurta kalitemin iyi olduğunun belirtisi olduğu vs gösterir dedi.
Bakalım adet olmama 10 gün kadar var sapma olmazsa adetin 1 günü arayacağım bakalım.