Ben dönüşe geçtim canlar.Erbil yagmur cok sportif ayni yaslardayiz sanirim.92 girişliyiz cünkü.yasinizi göstermiyorsun ama bu isler kafa kagıdina bakar dedi.43 yasa giren bir kadin veya 40 ve uzeri kadinlarda yumurta iki esit parcaya bölünmez 23 kromozom olarak ikiye bölünmez diyerek acikladi.bana tedavinin asamalarıni anlatti.havuz yapabilecegini 3 kez islem olabilecegini embriyonun mutlaka genetiğe gitmesi gerektiğini zaten 1.denememde 1.kalite 1 embriyo olustu ya kasımda.pırıl pırıl bir embriyonuz görünebilir ama bu embroyonuz genetikten geçmedi.yani merkeziniz size bunun % 15 ihtimalle saglikli oldugunu soyleseydi ne yapardiniz dedi.ki benim durumum bu..tedaviyi bana hic bilmiyormusum gibi anlatti ve ortak fikrimin ayni oldugunu görünce tamamdır o zaman dedi.maddi boyutuna sen karar ver anlamında oldu.
umut olacak cümle kurmadı.ama 43 yaşimi en iyi sekilde degerlendirmemiz gerektiginde anlastik.
Biosteronu birak zaten cok icmissin dedi 2 yildir

tüylenme yaparmıs bu kadar sürede. melatinini övdü cok iyi bir ilac rahatlatır dedi . quenzum q10 verdi.en onemlisi bana omega3ler falan yazdi.esime bir vitamin yazdi. fsh falan istemeyecegim dedi.simir, memografi, seker,bagisiklik ile ilgili bir suru test istedi.b12 ve d vitamini yazdi ilac.subatta gel dedi.bana butun era testi rahim dinlendirme hepsini saydi.daha once hiiic kimse benden genel sağlıgımls ilgili kan degeri istemedi.bunu da cok begendim.doktorla ikimizde 5.güne embriyom gider mi bunu merak ediyoruz sanirim.
Merkeze cok rahat gittim

otobus firmasinin servisiyle mecidiyeköye.mecidiyeden taksiyle 6 tl ye merkeze geldim.ayni yöntemle ve sabah ki otobüs soförümle dönüyorum.