Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz durduğumuz yerde duramayız ben sahsen bebek konusuna cok merakliyım. :KK55:gec evlendim 42 yasinda ve daha 4 ay once.onu da cocuğum olsun diye kostur kostur evlendim:KK52:.ilk deneme basarısiz. burada bir baktim 10 cesit islem var.benim ilk denememi yaptiğim yer cok iyi olmasina rağmen bunlari bana kimse anlatmayınca 2. Denememin herseyiyle 4/4 luk olmasini istiyorum.cünkü maddi olarak bir daha imkan bulamayabilirim.
Burada erbil beyi okuyup bebek sahibi olanları okuyunca kafamda olustu ona gitmek.buradan bir arkadasin siddetle tavsiye etmesi ve eski yerine gitme ben o hatayı yaptim demesi sebebiyle yer degisikligi gelisti.zamanda onemli tik tak :KK37:
Bende geç evlendim canımcım.2.5 yıl oldu evleneli.sen ilk nereye gitmiştin.ben bahar gibi düşünüyorum.olmazsa senin tedavine göre bende belki oraya giderim.hayırlısıyla senden güzel haber alalım inş.

Bende geç evlendim canımcım.2.5 yıl oldu evleneli.sen ilk nereye gitmiştin.ben bahar gibi düşünüyorum.olmazsa senin tedavine göre bende belki oraya giderim.hayırlısıyla senden güzel haber alalım inş.
Ankara genart tup bebek merkezi senin yasin kaç cnm.tamam bakalım neler olacak :)

Kızlar slm transfer sonrası cinsel ilişki test gününe kadar yasak dendi 5 transferimdede fakat bir görüş daha varki 2.günden sonraki cinsel ilişki sperm ler emrıyo yu vücudun reddetmesini büyük ölçüde engelliyormus yani sperm bi nevi bağışıklığı sağlıyordu embriyonun bu konuda ne düşünüyorsunuz ...

Ben dönüşe geçtim canlar.Erbil yagmur cok sportif ayni yaslardayiz sanirim.92 girişliyiz cünkü.yasinizi göstermiyorsun ama bu isler kafa kagıdina bakar dedi.43 yasa giren bir kadin veya 40 ve uzeri kadinlarda yumurta iki esit parcaya bölünmez 23 kromozom olarak ikiye bölünmez diyerek acikladi.bana tedavinin asamalarıni anlatti.havuz yapabilecegini 3 kez islem olabilecegini embriyonun mutlaka genetiğe gitmesi gerektiğini zaten 1.denememde 1.kalite 1 embriyo olustu ya kasımda.pırıl pırıl bir embriyonuz görünebilir ama bu embroyonuz genetikten geçmedi.yani merkeziniz size bunun % 15 ihtimalle saglikli oldugunu soyleseydi ne yapardiniz dedi.ki benim durumum bu..tedaviyi bana hic bilmiyormusum gibi anlatti ve ortak fikrimin ayni oldugunu görünce tamamdır o zaman dedi.maddi boyutuna sen karar ver anlamında oldu.
umut olacak cümle kurmadı.ama 43 yaşimi en iyi sekilde degerlendirmemiz gerektiginde anlastik.
Biosteronu birak zaten cok icmissin dedi 2 yildir :KK16:tüylenme yaparmıs bu kadar sürede. melatinini övdü cok iyi bir ilac rahatlatır dedi . quenzum q10 verdi.en onemlisi bana omega3ler falan yazdi.esime bir vitamin yazdi. fsh falan istemeyecegim dedi.simir, memografi, seker,bagisiklik ile ilgili bir suru test istedi.b12 ve d vitamini yazdi ilac.subatta gel dedi.bana butun era testi rahim dinlendirme hepsini saydi.daha once hiiic kimse benden genel sağlıgımls ilgili kan degeri istemedi.bunu da cok begendim.doktorla ikimizde 5.güne embriyom gider mi bunu merak ediyoruz sanirim.
Merkeze cok rahat gittim :KK200:otobus firmasinin servisiyle mecidiyeköye.mecidiyeden taksiyle 6 tl ye merkeze geldim.ayni yöntemle ve sabah ki otobüs soförümle dönüyorum.:rapci:

Ücreti de konuşanildin mi canım? Tüp bebek tedavisi ne kadar? Havuz yapılacaksa ilkinde transfer için ücret alınmayacaktır değil mi? Pgt/cgh için ne kadar isteniyormuş? Ekstra başka bir ücretlendirme var mıymış?

Gnowe merhaba iyisin umarım konustum.tam rakamlar evde aksam 21.00 gibi yazarım.once yumurta toplama icin 1500 ve ilaclar 300 ile gelecegim.devamini da transferden once alip transfer ucretim sakli kalarak 5400 odenecek.her opu isleminde 1500 ve ilaclar var.genetikler 350 dolar embriyo basina.era testi 4000 tl.bana belki o asamaya gelirsek yapilacak.
buradan sagolsun gulneva77 ile yazismistik ozelden onun 20.000 gitmis.bu nedenle konuya sasirmadim.bakalim sen sasircak misin

Hepinize merhaba arkadaslar.Her zaman yazamasam da kizce muhabbetlerinizi takip ediyorum.Gnowee ozellikle cok merak ettim degeri yukselmis mi diye.

Konyadan baya bi arkadasimiz var.Bebegimhadi sende mi konyada yasiyorsun? Bende Konya merkezdeyim.

Benim tup bebek yaptiracak imkanim yok.Sizler ne guzel yaptiriyorsunuz.Insallah hepiniz guzel sonuclar alirsiniz bizde burda seviniriz.Bende Klomen tedavisine basladim Bu birinci ayim ve ilk defa bu tur ilac kullaniyorum.Hic tedavi olmadim.

Kizceler size birsey sorucam.Cevaplarsaniz cook sevinirim.Adete 3 gun kala beta yapilinca kesin sonuc verir mi?Adet gunu yada adet gecince deger degisebilir mi?

Hepinize merhaba arkadaslar.Her zaman yazamasam da kizce muhabbetlerinizi takip ediyorum.Gnowee ozellikle cok merak ettim degeri yukselmis mi diye.

Konyadan baya bi arkadasimiz var.Bebegimhadi sende mi konyada yasiyorsun? Bende Konya merkezdeyim.

Benim tup bebek yaptiracak imkanim yok.Sizler ne guzel yaptiriyorsunuz.Insallah hepiniz guzel sonuclar alirsiniz bizde burda seviniriz.Bende Klomen tedavisine basladim Bu birinci ayim ve ilk defa bu tur ilac kullaniyorum.Hic tedavi olmadim.

Kizceler size birsey sorucam.Cevaplarsaniz cook sevinirim.Adete 3 gun kala beta yapilinca kesin sonuc verir mi?Adet gunu yada adet gecince deger degisebilir mi?
Evet canım kan testi erken döllenmeyi gösteriyor.adetinin geçmesine gerek yok.

Yani kesin gebelik yok mu demek.Tekrar yaptirmama gerek yokmu?

Bide soyle bisey oldu.Betayi yaptirdigim gun ne cok kirmizi ne de kahverengi akintim oldu.Adet oldum dedim ama kesildi.Iki gundur de hicbirsey yok.Ne yapayim tekrar test yaptirayimmi?Erken dollenmeyi gosteriyor demisiniz,gec dollenme olduysa beta yukselmis olabilir mi?

Assmnm canim ilgilenip cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim.Senin cocugun varmiydi?

Bu arada icinizde en buyugunuz benim herhalde.
Yok canım ben hiç hamile bile kalamadım.eğer geç döllenmeyse adetinin geçmesini bekle.kanaman lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir.inş.öyledir ve senden mutlu haberi alırız :))

Gnowe merhaba iyisin umarım konustum.tam rakamlar evde aksam 21.00 gibi yazarım.once yumurta toplama icin 1500 ve ilaclar 300 ile gelecegim.devamini da transferden once alip transfer ucretim sakli kalarak 5400 odenecek.her opu isleminde 1500 ve ilaclar var.genetikler 350 dolar embriyo basina.era testi 4000 tl.bana belki o asamaya gelirsek yapilacak.
buradan sagolsun gulneva77 ile yazismistik ozelden onun 20.000 gitmis.bu nedenle konuya sasirmadim.bakalim sen sasircak misin

İyiyim canım. Sizlerden umut dolu haberler geldikçe daha iyi oluyorum. Ama 20.000tl ye şaşırmadım değil. Buna gidiş gelişler konaklama falan dahildir diye düşünüyorum. Değil mi?
Benim de kafam karışık. Bir kez daha antalyada denesem mi yoksa zaman kaybetmeden istanbula mı gitsem bilemedim. Antalyada aynı merkezde tedavi gören @psikolog1707 nin yazılarını okudum. Kızcağızın yıllar kaybetmesine neden olmuşlar. O yüzden büyük ihtimalle ben de araştırıp ist.da devam edeceğim.

Maalesef benim değerlerim düştü canım. Kimyasal gebelikmiş. :(

Yani kesin gebelik yok mu demek.Tekrar yaptirmama gerek yokmu?

Bide soyle bisey oldu.Betayi yaptirdigim gun ne cok kirmizi ne de kahverengi akintim oldu.Adet oldum dedim ama kesildi.Iki gundur de hicbirsey yok.Ne yapayim tekrar test yaptirayimmi?Erken dollenmeyi gosteriyor demisiniz,gec dollenme olduysa beta yukselmis olabilir mi?

Belki de yerleşme kanamasıdır. İnşallah öyledir.

İyiyim canım. Sizlerden umut dolu haberler geldikçe daha iyi oluyorum. Ama 20.000tl ye şaşırmadım değil. Buna gidiş gelişler konaklama falan dahildir diye düşünüyorum. Değil mi?
Benim de kafam karışık. Bir kez daha antalyada denesem mi yoksa zaman kaybetmeden istanbula mı gitsem bilemedim. Antalyada aynı merkezde tedavi gören @psikolog1707 nin yazılarını okudum. Kızcağızın yıllar kaybetmesine neden olmuşlar. O yüzden büyük ihtimalle ben de araştırıp ist.da devam edeceğim.

Maalesef benim değerlerim düştü canım. Kimyasal gebelikmiş. :KK43:
Gnoweecim tabi ki dahil degil :eek: aksam uyuyakaldim kagida bakamadim bu aksam bakip yazacagim.
3 kez yumurta toplansa embriyolar genetige gitse transfer 20.000 ediyordur bu arkadasimizin 20.000 tutmus ben alistim sende alis canim
Asil oncesinde de 3 kez deneme yapmis 20.000 de oyle gitmis.
O arkadasimiz ayni yere sans verme dedi.
Cnm gecmis olsun üzüldüm.bizden gencsin moralini bozma :KK200:

Back
X