Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar 40 ýaşindaki arkadaşlar ben de 40 yaşindayim ilk transferimde tuttu şimdi 6 haftalik hamileyim. Iki tüp tedavisinden birinde 5 digerinden 11 yumos toplandi ve toplam 8 adet 5. gün embriyoma pgt yapildi saglikli biri transfer biri donduruldu. Çok şükür ilk transferde tuttu. Ayrica 16 yaşinda bir oglum var.Umudunuzu yitirmeyin...
Ne güzel ya 41 kere maşallah.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Dualariniza Tesekkur ederim kizlar,
gittiğimde fazla sıkışık değildim bir iki bardak soğuk su içerek operasyona girdim. neyse ki doktorum fazla suyla calismayi sevmiyordu su takviyesi yapmaya gerek duymadi. 2 senelik ve askla evlendiğimi öğrenen doktorlarla dedikodu yaparak geçirdik operasyonu. 1 saat 20dk. hastanede dinlendim. sonra eve geldik. yârin da ise gitmeyi düşünmüyorum evde pineklemece :)
Bu arada transferin yapıldığı saatte embriyo 8 /2 olmuş. hücre cogalmis ta kaliteyi 1.yapamadik :)
Hadi hayılısı olsun canım. Sana dilerim sıkı sıkı tutunur meleğin... İşe gitmemekle de çok iyi yapmışsın...

Kızlarrrrrrr merhaba:KK66:
Mutlu umutlu ve şöyle sevmelere doyamadığımız sağlıklı güzel bebeklerimizle sağlıklı yıllarımız olsun... Cümle düşük oldu farkındayım ama düzeltmedim.. Hepinizi çok seviyorum inatçı, kararlı duruşunuzdan dolayı.. Ben de 2 kez dondurulmuş embriyo transferinden negatif sonuç aldım. 1,5 senedir de hiç birşey yapmıyorum.. Ama yapmaya niyetliyim :KK66: bakalım kısmet.. Ben de 43 yaşımda olacağım 10 Şubat'ta.. Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, 40 yaşında evlenince aman tren kaçıyor moduyla telaş içinde tüp bebek yaptık.. Keşke yapmasaydım şimdi de yapabiliyorum sonuçta hatta 3 yıl sonra da yapabilirim.. Oysa ben 2,5 yıl önce kaybettiğim haftalara değil günlere hayıflanıyordum. Diyorum ki belki de bu kadar acele etmesem kendiliğinden olacaktı, kim bilir:KK66:
Ben hamile kalmadım hiç size Ümit vermez belki yazdıklarım ama telaş yapmayalım.. En çok kendime yazıyorum bunları.. Nasipte varsa kendiliğinden olur, ayakların tüp bebek merkezine gider, kürlerle şifa bulursun .. Allah nasip ettiyse anne olmayı sana o yolu açar..
Bazen üzülüyorum olmuyor diye ama benim hayatımda bazı şeyler de zor ve geç oldu, ama oldu.. O yüzden bu konuda böyle... Olacaksa vakti var saati var.. @yase07 bir tek sen yazıyorsun sanırım eskilerden.. Nasılsın Bond'um Yasem.. Umarım herşey yolundadır hayatında... Özledim .. Artık daha çok yazacağım.. Ve biz tekrar istanbul'dayız :KK66:
heyy selaaammm bebektwn dolayi o kadar togunum ki ve is ve ev ve es:-):-):-) canimmbu aada oglumla ayni gun dogumlusunuz cok ozledim ufaklik bir yasina girecek onumizdeki ay darisi tumm teyzelerimize ve sanirim yine hamileyim... nasil oldu bilmiyorum yine bi mucize baktim gene gecmis ayni Kayradaki gibi. arkadasim test getirdi cift cizgi... inanamadim. . ben sizin icin en buk motivasyon olmaliyim. dort basarisiz demene ve kafada tamamen bitirmek.. sonra bir gun bakmisim ki karnimda bir canli var... mucize.. hic bekwmezken.. simdi de sanirim oyle... ve sadece herseyi kabullenip oluruna birakinca oldu. sevgiyle kocaman sariliyorum giremedim cok oldu herkes nerde acaba ya...

heyy selaaammm bebektwn dolayi o kadar togunum ki ve is ve ev ve es:-):-):-) canimmbu aada oglumla ayni gun dogumlusunuz cok ozledim ufaklik bir yasina girecek onumizdeki ay darisi tumm teyzelerimize ve sanirim yine hamileyim... nasil oldu bilmiyorum yine bi mucize baktim gene gecmis ayni Kayradaki gibi. arkadasim test getirdi cift cizgi... inanamadim. . ben sizin icin en buk motivasyon olmaliyim. dort basarisiz demene ve kafada tamamen bitirmek.. sonra bir gun bakmisim ki karnimda bir canli var... mucize.. hic bekwmezken.. simdi de sanirim oyle... ve sadece herseyi kabullenip oluruna birakinca oldu. sevgiyle kocaman sariliyorum giremedim cok oldu herkes nerde acaba ya...
41 kere Maşallah sorun esiniz demi sizdemiydi. .

Merhabalar 40 ýaşindaki arkadaşlar ben de 40 yaşindayim ilk transferimde tuttu şimdi 6 haftalik hamileyim. Iki tüp tedavisinden birinde 5 digerinden 11 yumos toplandi ve toplam 8 adet 5. gün embriyoma pgt yapildi saglikli biri transfer biri donduruldu. Çok şükür ilk transferde tuttu. Ayrica 16 yaşinda bir oglum var.Umudunuzu yitirmeyin...

Nerede ve kiminle yaptirdiniz acaba

Bi de 40 yasinda normal yolla hamile kalan var mi burada

Maşallah allah bağışlasin küçük minnosuda sağlıkla kucağına al inşallah 5 başarısız denemeden sonra bugün 6 ci ve son test sonucum bekliyorum bu mucizenin darısı başıma insallah yazdıkların bana çok iyi geldi Teşekkürler. ...

Maşallah allah bağışlasin küçük minnosuda sağlıkla kucağına al inşallah 5 başarısız denemeden sonra bugün 6 ci ve son test sonucum bekliyorum bu mucizenin darısı başıma insallah yazdıkların bana çok iyi geldi Teşekkürler. ...
Aynı yaştayız bende 2. Tupe onumuzdeki ay baslayacagım.ayni yasta olmamiz sebebiyle bu denemenin bebekle sonuclanmasi pozitifi görmen bana da umut olman dilegiyle.insallah bol şans :KK200:

Ys3m transferin hayirli olsun cnm.Insallah annecigine sıkı sıkı tutunur.Rabbim hayirlisini versin.

Bende bugun adet oldum :KK43: Bir hafta gecikmisti adetim.Dr randevum vardi sabah.Progestan gecikme yapar normal dedi.Hsg istedi bosuna ilac icmemek ve zaman kaybetmemek adina.Sonra klomene devam.

Kizlar bisey sorucam 4 yil once bos gebeligim olmustu.4 yilda tuplerde tikaniklik olabilir mi?Korkuyorum hic cektirmek istemiyorum.Tsk
Tesekkur ederim canim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Tikaniklik ile ilgili bilgim olmadigindan cevaplayamayacagim. Hamile kalamadigin için mi tikanik mi acaba diyorsun ?

İyi geceler kızçeler.umarım iyisinizdir.sizleri takip ediyorum yazamasamda.transferi yapılan kısçem dualarım seninle.
Dualarin için teşekkür ederim kizce : )

Kızçeler nasılsınız.bişii sorcam bugün kan değerlerime baktırdım hormonlara yine bakmamışlar tam kan demiştim halbuki.neyse şunu soracaktım tsh 6.11 çıktı.troid yani.değeri benim gibi olan var mı aranızda.dr hap verdi bu değerle hamile kalamazmışım.sanki normalde kala kala hale geldik gibi bide bu çıktı :silah:

merhabalar
sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza insallah
sakıncası yoksa pgt ve tüp bebek işlemini nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim?
Canim bizde genetik sorun olduğu için pgt yapildi. Birbuçuk yil once yenidogan bebegimi kaybettim. Tedavimi konya novafertilde yaptirdim

Kızçeler nasılsınız.bişii sorcam bugün kan değerlerime baktırdım hormonlara yine bakmamışlar tam kan demiştim halbuki.neyse şunu soracaktım tsh 6.11 çıktı.troid yani.değeri benim gibi olan var mı aranızda.dr hap verdi bu değerle hamile kalamazmışım.sanki normalde kala kala hale geldik gibi bide bu çıktı :silah:
Gunaydin PempeeMavii PempeeMavii ,
Troidin engellediğini biliyorum 4,94 yüksek sinir. senin değer geçmiş Ilacla düzelecek birsey olsun yeter ki :) bende troid değil de prolaktin tavan yapar devamli

Back
X