Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet hergün ayri bir heyecanmis. Artık en son bölümler dahada stresli olur herhalde. Test sonucunda senin nasıldi birde kac gün sonra transfer olacak. Mart ayinin bubgunleri dimi?

Benim 2 embriyom gitmişti 1i sağlıklı geldi. Transferim de yumurta toplamadan yaklaşık 1 ay sonra oldu.

Şimdi kontrol ettim 29 kasımda yumurta toplanmış. 3 ocakta transfer oldu. Yılbaşına yakın olduğu için bizi biraz sallamışlardı sanırım. Aynı gün 37 yaş ve üstüne toplu transfer merasimi yaptılar çünkü. Ordan anladım. Soyunma odasına 3er 3er alıyorlardı ve soyunabilmek için senden önceki grubun giyinmesini bekliyodun. ve herkes 37 yaş üstüydü. :/

Benim okuduğum kadarıyla yaklaşık 26-28 günlük bir döngüde transferi yapmaları gerekiyor yumurta toplamadan sonra. İlaç kullanmaya başladınız mı yoksa doğal siklusu mu takip edecekler?

Son düzenleme:
Benim 2 embriyom gitmişti 1i sağlıklı geldi. Transferim de yumurta toplamadan yaklaşık 1 ay sonra oldu.

Şimdi kontrol ettim 29 kasımda yumurta toplanmış. 3 ocakta transfer oldu. Yılbaşına yakın olduğu için bizi biraz sallamışlardı sanırım. Aynı gün 37 yaş ve üstüne toplu transfer merasimi yaptılar çünkü. Ordan anladım. Soyunma odasına 3er 3er alıyorlardı ve soyunabilmek için senden önceki grubun giyinmesini bekliyodun. ve herkes 37 yaş üstüydü. :/

Benim okuduğum kadarıyla yaklaşık 26-28 günlük bir döngüde transferi yapmaları gerekiyor yumurta toplamadan sonra. İlaç kullanmaya başladınız mı yoksa doğal siklusu mu takip edecekler?
Teşekkür ederim cevap için. Sadece jel kullandım dün pgt başladı tum ilaçları birak dediler. Şubat başı yetişme zaten. Doğal döngüsü icinde yapılacak dedi. 2. Ay Mart başı mi oluyor o zaman yoksa dünkü tarihi mi dimkate alsam 20 mart gibi mi anlayamadım daha sonuç almadan birsey sormadım.

ys3m ys3m Merhaba nasilsin hersey yolunda mi merak ettim sevgiler
Selam ,
Yârin transferim olacagi için Vergilerimi bitirme cabasi içerisinde yoğun bir sekilde calisiyordum : )
Bu arada öğrendim ki embriyomun teki maalesef gelişimini durdurmuş. bir diğeri de 2.gün sabahında 2 hücreli yani orta kalite. yarina kac hücreli olur bilmiyorum. Bu durumda acikcasi transfer olmak istemiyorum ama doktorum olmam taraftari. Ne yapacagimi sasirdim ve moralim de düştü tabi ki : )

Sagol canim orta kalite olduğunu öğrendim henüz karar veremedim su aşamada birakilir mi onu da bilmiyorum gerçi : )
Canım embriyo'nun kalitesi kısmına çok önem verme derim. Benim 2 embriyom A1 kalitedeydi yani bölünme hızı şekli atık hücre falan tam ideal hatta 25 yaşında görülmüyor bu embiyo kalitesi dendi.

Fakat 2 si de cgh ye gitti ve transfer edilemez raporu geldi.

:( yani kaliteli olmayan çok embriyo sağlıklı gebelik yaşatabiliyor. Önemli olan rahim ve hormonlar müsait olduğunda transfer yapılması..

Selam ,
Yârin transferim olacagi için Vergilerimi bitirme cabasi içerisinde yoğun bir sekilde calisiyordum : )
Bu arada öğrendim ki embriyomun teki maalesef gelişimini durdurmuş. bir diğeri de 2.gün sabahında 2 hücreli yani orta kalite. yarina kac hücreli olur bilmiyorum. Bu durumda acikcasi transfer olmak istemiyorum ama doktorum olmam taraftari. Ne yapacagimi sasirdim ve moralim de düştü tabi ki : )
Canim hayırlısıni diliyorum tabi ki zor karar ama Dr görüşünü ciddiye alarak karar ver... olacak varsa 2. Gun emb. Ile de bebis Oluyor...

Canım embriyo'nun kalitesi kısmına çok önem verme derim. Benim 2 embriyom A1 kalitedeydi yani bölünme hızı şekli atık hücre falan tam ideal hatta 25 yaşında görülmüyor bu embiyo kalitesi dendi.

Fakat 2 si de cgh ye gitti ve transfer edilemez raporu geldi.

:KK43: yani kaliteli olmayan çok embriyo sağlıklı gebelik yaşatabiliyor. Önemli olan rahim ve hormonlar müsait olduğunda transfer yapılması..
Bilmiyorum bu aksam esimle bir konuşup karar vereceğiz son duruma

Yaşım 38 yeni bitti :KK43: kimi doktor bana "nine" gözüyle bakıyor kimisi "aaaa daha gençsin" diyor yani peşini bırakmak istremesem de yumurtam az işte :KK43:
: ) sana nine gözüyle bakan bizi kefene sarar .
Saka bir yana yasin genç. Hiic pesini birakma. En son 2 sene once Amh im 0.50 idi. Yumurta geliştirici bir sürü kürler var ki ben yapıyorum. Ben bu yasta yumurta cikartiyorsam sen mislisini cikartirsin canim.

:) Buradayım canım hafta sonu yoğun geçti internette yavaştı giremedim.. Aslında toparlanmaya çalışıyorum işin gerçeği. Umutlarım azalıyor ve anne olmama fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi ne yalan söyliyim :KK43:

inanamıyorum, daha 38 yaşındaymışsın ve umutsuzluğa kapıldığını mı söylüyorsun? ben bu sayfalarda neler okudum. mucizeler gerçekleşmiş, bir sürü kişi uzak bir hayalken anne olmuş. umutsuzluk yok. ;)

Selam ,

illusive illusive çok güzel açıklamış: "kaliteli olmayan çok embriyo sağlıklı gebelik yaşatabiliyor. Önemli olan rahim ve hormonlar müsait olduğunda transfer yapılması.."
kalitesine takılma pgt ye gitmeyeceksen transferi dene bence. içimdeki ses olacak diyor :)

: ) sana nine gözüyle bakan bizi kefene sarar .
Saka bir yana yasin genç. Hiic pesini birakma. En son 2 sene once Amh im 0.50 idi. Yumurta geliştirici bir sürü kürler var ki ben yapıyorum. Ben bu yasta yumurta cikartiyorsam sen mislisini cikartirsin canim.
:)) Evet doktorlardan bu yaş ile ilgili yorumu duydukça en iyisi git at kendini diyo insan içinden... :P
Moral için çok sağol evet peşini bırakmayacağım kürleri deniyorum ben de artık nasip kısmet işi diyorum. Ben elimden geleni yapıyım da gerisi artık tevekkül... Bu arada yumurta geliştirici kür olarak sen neler yapıyorsun? Aslan pençesi falan mı canım?

inanamıyorum, daha 38 yaşındaymışsın ve umutsuzluğa kapıldığını mı söylüyorsun? ben bu sayfalarda neler okudum. mucizeler gerçekleşmiş, bir sürü kişi uzak bir hayalken anne olmuş. umutsuzluk yok. :KK66:

Canım yaşım öyle ama doktorların yorumları çok zor diyor erken menopoza giriyormuşum amh yok gibi fsh yüksek, düzenli adet olamıyorum, her ay yumurta olmuyor veya ne zaman ortaya çıkacağı belli olmuyor ama tabi ki deniyorum elimden gelen ne varsa... Zaten devam etmemizi sağlayan hep o umut. İnşallah rabbim kucaklarımızı boş koymaz, sayımızı eksiltmeden hayırlı ve sağlıkla arttırır bizde o güzel duyguyu yaşarız...

Arkadaşlar 5 ay sonra yaşım 40 olacak 39 un içindeyim :)) ve dün pozitifi gördüm bugün kan verdim bhcg sonuç saat 3te alacağım ,dondurulmuş 2 embriyo 3.gün . 1 normal yollardan kızım var 2 de düşüğüm çok korkuyorum mesele hamile olmakla bitmiyor devamlılığı önemli olan lütfen benim içinde dua edin.

Arkadaşlar 5 ay sonra yaşım 40 olacak 39 un içindeyim :)) ve dün pozitifi gördüm bugün kan verdim bhcg sonuç saat 3te alacağım ,dondurulmuş 2 embriyo 3.gün . 1 normal yollardan kızım var 2 de düşüğüm çok korkuyorum mesele hamile olmakla bitmiyor devamlılığı önemli olan lütfen benim içinde dua edin.
Tebrik ederim.3. Gun embriyosu ile hamile kalmıssınız tebrikler.insallah devamı gelsin evet bu konuda haklisiniz devamının gelmesi önemli:KK28:

Canım çok güzel bir haber sabah sabah :) Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sanırım yumurta rezevin de sorun yoktu dimi? Yani paylaşır mısın nasıl bir sorunla başladın tüp bebeğe
?

Back
X