Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanırım kimyasal gebelik. Ben de kısa süre önce yaşadım. Bazı yerlerde kimyasal gebelik yaşamanın gebe kalabilirliği göstermesi açısından olumlu bir şey olduğuna ilişkin bişeyler okumuştum hatta. Üzülme inşallah gelecek sefere tutunur bebeğin.
Çok teşekkür ederim umut verdiğin için ama 44 yaşındayım ve artık denermiyim bilmiyorum.. Doktoruma soramadım çünkü nedense bir türlü ulaşamıyorum kendisine :(

Her seferinde ilk kan tahlilinde pozitif çıkıp sonra değerlerin düşüyor mu? Tekrarlayan kimyasal gebelik olgularında bağışıklık sistemiyle ilgili bi takım testler yapılıyormuş. Sende yapıldı mı? Vücut yabancı bir madde gibi algılayıp tutunmayı engelleyebiliyormuş. Belki böyle birşeydir?
İlk 2 denemem de 1 in altındaydı değerlerim. Bu defa umutlanmıştım ve sebebini bilmiyorum henüz. ilk 2 deneme olumsuz olunca rahim röntgeni istemişti doktorum ama her şey çok normal çıkmıştı..
hiç bir sorun yokken tutunamayınca çaresiz kalıyor insan

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kez-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla.487073/

Bak bunu geçen gün okudum. Olabiliyor. Umudunu yitirme bence. Keşke şu forumun başında bir liste yapılmış olsaydı da deneyenlerin ve başarıya ulaşanların tümünü görebilseydik. Bazen geçmişi okuyorum, bebek sahibi olamayan çok az kişi kaldık eskilerden gibi yazılar görüyorum. Benim umudum var. Mümkün olduğu sürece deneyelim.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kez-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla.487073/

Bak bunu geçen gün okudum. Olabiliyor. Umudunu yitirme bence. Keşke şu forumun başında bir liste yapılmış olsaydı da deneyenlerin ve başarıya ulaşanların tümünü görebilseydik. Bazen geçmişi okuyorum, bebek sahibi olamayan çok az kişi kaldık eskilerden gibi yazılar görüyorum. Benim umudum var. Mümkün olduğu sürece deneyelim.
Ağlayarak okudum, umudumuzu yitirmemeliyiz doğru ama acı çok taze ve üçüncü kez olunca kalbini kandırmak şimdilik biraz güç :(
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir inşallah...

Bu ishal durumum tam da ishal demeyeyim ama karnim gurul gurul. ne zaman geçecek ki kabiz olmayalım dedik yaptigimiz is oldu mu bilmem. Bir de bilgisi olan varmidir ki acaba. Transfer olduğum günü saymazsak özellikle 2.gün ve sonrasinda yani bugun 3.günümde icerden kaziyorlar sanki. Özellikle 2.günün agrim oldu bildiğin igne değil cuvaldiz batiriyorlardi sanki. Icerde fazla işlem yapma agrisimidir bu anlayamadım ki. Daha önceden varmiydi böyle agrim bilemedim de. Ama olsaydı da hatirlardim. Acaba icerde yumurta vardi da gelişenlerin agrisimiydi.

Evet kızlar bu gün test sonucunu aldım 5.3 yani negatif 6 negatif ve 2 gun once 42 më gidigimden ben tup bebek işini kapattım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir güzel güzel bebisleri niz olur size bol şans diliyorum ...

Evet kızlar bu gün test sonucunu aldım 5.3 yani negatif 6 negatif ve 2 gun once 42 më gidigimden ben tup bebek işini kapattım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir güzel güzel bebisleri niz olur size bol şans diliyorum ...
Başarılı olan kızları görüp sevinmek kadar başarısız olanları görüp üzülmek çok acı :((

Gecmis olsun canim. Tekrarini istemediler mi senden ? 42 yas dedigin ne ki..
Daha önünde birsürü senen var tüp bebek yapmasan da yine doktor kontrolunde olmaya devam birakma. Bu arada belki kendiliginden olur insallah bilemeyiz ki.

bırakmayın kısçeler umudunuzu yitirmeyin.regl olduğumuz sürece devam edelim.bizim komşumuz 40 yaşında evlendi 45 yaşında doğum yaptı.hemde dr olmaz dediği halde.bu arada sizler bana umutsunuz ben buraya girince yanlız olmadığımı anlıyorum.önemli olan moral ve umut :KK68:

merhaba kızlar bende 40 yaşındayım 1 oğlum var. 2 yıl önce tüp bebek denedik olmadı dün iğnelere başladım tekrar deneyeceğim umarım bu sefer olur hayırlısıyla

Cok üzuldüm.insallah bundan sonra yine doktor kontrolünde kalarak istedigin bebege kavusursun.42 gercekten birsey degil.bende 43 e giriyorum.bizim icinde durumumuzun ne olacagıni gosteriyor.guzel haberi almak oldukca zor
Bir arkadasım var canimcigerim.arkadasım 41 icindeyken evlendi.2 veya 3 kez dogal hamile kalip hemen dusuk yasadi.cunku kan pıhtılaşması varmıs teşhis kondu.1 basarısiz asilamanın arkasından ertesi ay hamile kalmıs.benim kasim ayindaki ilk tup denememde detayları daha rahat konuştuk.ocak ayinin başında da dogum yaptı oglu oldu.maşallah ve dogal yoldan 42 sinde hamile.keske bizde o kadar sanslı olsaydık :dua::KK200:

Ben de kendi hikayemi anlatayım.. 41 yaşımdayım. 10 ay önce evlendim. Bebek ilk günden beri isteğimizdi. Doğal süreçte olmayınca kasım sonunda ilk doktor ziyaretimi yaptım.amh 0.16 tsh 1.51 fsh 10.37 prolaktin 10.91 solda hiç yumurta yok 3,5cm bir çikolata kistim var. Sağda 5 yumurta. Tüp bebek dedi doktor. Aralık ayında adetimin 2.günü başka bir doktora gittim adını duyduğum ve kanımın ısındığı.. Tüp bebeğe gerek yok, hem yumurtan var hem rahim çok iyi durumda dedi. hemen o gün aşılama için ilaçlara başladık. Femera, gonalf, cetrotide, inofolic. Ovitrille çatlama iğnesine sıra gelmeden işe yarayacak kadar büyümüş bir yumurtam kendisi çatlayınca hemen aşılamamı yaptı. 7 ocakta yaptık. Estrofem ve crinone jel kullandım. Adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım. Sonuç negatif. İlaçları bıraktığımın ertesi günü regl oldum. Doktorum tekrar aşılama denemek istedi ama biz pek meyilli değiliz. Ankara'dayım. Eryaman hastanesine gittim. Eşimin sperm tetikleri, yıkama işlemleri..vs HRS'de yapıldı. Muayene ücretleri dahil tamamına 3500 lira ödedim.

Bugün yine adetimin 2. Günü femera içmeye başladım, 5 gün içeceğim. Çikolata kistine iyi geldiğini buradaki forumlardan öğrendiğim karbonatlı su içmeye, omega ve imuneks haplarına başladım. Bir de bal, tarçın ve çörekotu karışımı yiyorum. Eşim de keçiboynuzu pekmezine başladı. Hem boş durmayıp deneme çabamız var, hem de yola nasıl devam edeceğimizin kararsızlığını yaşıyoruz.

Hepimiz için sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı diliyorum.

Back
X