Ben de kendi hikayemi anlatayım.. 41 yaşımdayım. 10 ay önce evlendim. Bebek ilk günden beri isteğimizdi. Doğal süreçte olmayınca kasım sonunda ilk doktor ziyaretimi yaptım.amh 0.16 tsh 1.51 fsh 10.37 prolaktin 10.91 solda hiç yumurta yok 3,5cm bir çikolata kistim var. Sağda 5 yumurta. Tüp bebek dedi doktor. Aralık ayında adetimin 2.günü başka bir doktora gittim adını duyduğum ve kanımın ısındığı.. Tüp bebeğe gerek yok, hem yumurtan var hem rahim çok iyi durumda dedi. hemen o gün aşılama için ilaçlara başladık. Femera, gonalf, cetrotide, inofolic. Ovitrille çatlama iğnesine sıra gelmeden işe yarayacak kadar büyümüş bir yumurtam kendisi çatlayınca hemen aşılamamı yaptı. 7 ocakta yaptık. Estrofem ve crinone jel kullandım. Adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım. Sonuç negatif. İlaçları bıraktığımın ertesi günü regl oldum. Doktorum tekrar aşılama denemek istedi ama biz pek meyilli değiliz. Ankara'dayım. Eryaman hastanesine gittim. Eşimin sperm tetikleri, yıkama işlemleri..vs HRS'de yapıldı. Muayene ücretleri dahil tamamına 3500 lira ödedim.
Bugün yine adetimin 2. Günü femera içmeye başladım, 5 gün içeceğim. Çikolata kistine iyi geldiğini buradaki forumlardan öğrendiğim karbonatlı su içmeye, omega ve imuneks haplarına başladım. Bir de bal, tarçın ve çörekotu karışımı yiyorum. Eşim de keçiboynuzu pekmezine başladı. Hem boş durmayıp deneme çabamız var, hem de yola nasıl devam edeceğimizin kararsızlığını yaşıyoruz.
Hepimiz için sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı diliyorum.