Haremiz
evet hak veriyorum sana urfada kalabalik nüfuslu bir yer sanırim cok dogum var ya orada.persembe doktoruna gidince ne vitamin yazacak ne isteyecek bir bakarsın...bu arada
gnowee
demis yukardaki mesajinda mutlu olmamiz lazim olumlu olnasi icin.
doktor bugun pozitif düsun dedi tek psikolojik istegi bu oldu.bende sana pozitif düsünelım diyorum.gecen ki devlet hastanesi doktoruda demisti ya ben 43 um deyince pozitif dusun pozitif olsun diye.sen biraz yorulmussun üzülmüssün hocayı bulamayınca.benim gönlümden yine ista gel demek geciyor ama soylemiyorum tabi.niye istiyorum biliyor musun 43 yasinda oldugumuzdan korkuyorum maddi manevi bir kez olsun mukemmel olsun derdindeyim.ankarada bana havuz sistemini gereksiz buldu doktorum.2.dondurulmus basarisiz dedi 3.genetige gondermedi.ben burada kadinlar kulübünde okudum da anladım sastim konuya.prof hoca genetik vb. Neler soyleyecek gonderecekse sorun yok.durumunda iyi, sağligın iyi insallah olacaktir.bana bakma ben cok tırsttım.esimde morfoloji %2 tupte sorun degil demislerdi. esinin sorun degildir insallah anlamiyorum tabi