Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haremiz Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?
gnowee gnowee bilmiyorum biraz gözgezdirdim okuyacagım ne diyor ki ? bu makaleyi yazan doktoru arastırıyorsun demek iyi olur

Merhaba kızlar doktorum aradı az önce. Dün 8 yumurta topladığıni söylemişti bugün 10 yumurta topladık dedi 5 tanesi dollenmis 3 taneside bölünme olmuş şimdi yarına kadar bölünme devam ederse 3 embriyo olarak donduruluacak. Inşallah bölünme devam eder dua edin ne olur

@
Haremiz Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?
gnowee gnowee simdi dikkatli okudum ankara özel tüp bebek merkezini bilmiyorum.
Bugün istanbula gittim.bahceci fulyada randevum vardi.gece 12.00de bindim sabah 6.35de esenlerde indim.dr. erbil bey muayene sonrası durumumu iyi buldu baya baya iyi :KK48::KK48: dr.un yanında rahat gecti.ilk ignemi oldum.ignelerimide aldim.cumartesi kontrol var.ovitrille ve menepol mü ne bilirsiniz simdi yukarida bakamiyorum adina.başladık.1 arabasıyla esenlerden donuse gectim.dr.a dedim: "bir arkadasim var antalyada ona da tavsiye ettim gelecek" gelsin dedi doktorda.yumurta durumumu begenmesinin sebebi doktorcum elinin ugurlu oldugunu soyledi dogrudur.ama bu ay ari sutü bal polen karısimi vardi evde iyi kalite obu yedim.keci boynuzu pekmezi ve propolus ari sutü gunde 5 damla suyla karistirarak iciliyor icmistim.cok yararli ve hayit otunun cayini yeni yeni iciyorum.doktorda verdigi omegalar b12ler vb. vitaminlere bagladı.simdi cumartesi onemli asil.Hoppa

Haremiz Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?[/QUO
Ne kadar ilginç değil mi?. hepsi hamile kalmış
Merhaba kızlar doktorum aradı az önce. Dün 8 yumurta topladığıni söylemişti bugün 10 yumurta topladık dedi 5 tanesi dollenmis 3 taneside bölünme olmuş şimdi yarına kadar bölünme devam ederse 3 embriyo olarak donduruluacak. Inşallah bölünme devam eder dua edin ne olur

Çok güzel bi haber maşallah diyelim. İyi olacak inşallah.

@

gnowee gnowee simdi dikkatli okudum ankara özel tüp bebek merkezini bilmiyorum.
Bugün istanbula gittim.bahceci fulyada randevum vardi.gece 12.00de bindim sabah 6.35de esenlerde indim.dr. erbil bey muayene sonrası durumumu iyi buldu baya baya iyi :KK48::KK48: dr.un yanında rahat gecti.ilk ignemi oldum.ignelerimide aldim.cumartesi kontrol var.ovitrille ve menepol mü ne bilirsiniz simdi yukarida bakamiyorum adina.başladık.1 arabasıyla esenlerden donuse gectim.dr.a dedim: "bir arkadasim var antalyada ona da tavsiye ettim gelecek" gelsin dedi doktorda.yumurta durumumu begenmesinin sebebi doktorcum elinin ugurlu oldugunu soyledi dogrudur.ama bu ay ari sutü bal polen karısimi vardi evde iyi kalite obu yedim.keci boynozu pekmezi ve propolus ari sutü gunde 5 damla suyla karistirarak iciliyor icmistim.cok yararli ve hayit otunun cayini yeni yeni iciyirum.doktorda verdigi omegalar b12ler vb. vitaminlere bagladı.simdi cumartesi onemli asil.Hoppa
Maşallah Bebegimhadi. Kullandıklarının muhakkak faydası olmuş baksana. İnşallah bu defa olacak.

Eski tedavimdeki iğne elonva150 yide kullanmayacağini bu iğnenin 7 gun 24 saat ama tek etki ile calıstıgını ve pahali oldugunu, kendisinin cesitli ignelerle daha iyi sonuc aldığını açıkladı.birde yanimdaki cift ucaktan bahsetmisti.rizeden gelmisler gnowee gnowee tedavi suresince 13 gun istanbulda akrabasinda kalmıslar.simdı 19 yumurtadan 4 saglikli embriyosu varmis.orda baska bir genc kadinda benim ankaradan gelmemi taktir etti kendisi 2. Bebek icin geliyormus :KK25:

Eski tedavimdeki iğne elonva150 yide kullanmayacağini bu iğnenin 7 gun 24 saat ama tek etki ile calıstıgını ve pahali oldugunu, kendisinin cesitli ignelerle daha iyi sonuc aldığını açıkladı.birde yanimdaki cift ucaktan bahsetmisti.rizeden gelmisler gnowee gnowee tedavi suresince 13 gun istanbulda akrabasinda kalmıslar.simdı 19 yumurtadan 4 saglikli embriyosu varmis.orda baska bir genc kadinda benim ankaradan gelmemi taktir etti kendisi 2. Bebek icin geliyormus :KK25:
Taktire şayan tabi ki, yeter ki bebeklerimize kavuşalım her şeyi yaparız değil mi?Allahın yardımıyla tabi ki.

Bende maşallah diyorum gözun aydın.Allah kucagina almayı nasip etsin

hanımlar ben şu an cylo-progynova kullanmaktayım. İlk kutum bitti ve 5. gün adet oldum. Şu an adetimin 4. günü ve son iki yıldır olduğu üzere toplamda adetim 2 gün sürüyor ve bitiyor. Bu ilacı kullanırken adetimin 2. günü dr. kontrolüne gitmek istedim. bu ilaç sözde yumurta üretimini durduruyormuş. Doğru mu diye yumurtalarıma baktıracaktım. İşten izin aldım taa uzaktaki Harran üniversitesi tıp fakültesindeki doktoruma gittim ama boşuna gitmişim dr. tüm gün tüp bebek bölümünde olacakmış. Mecburen geri döndüm sinir olarak. Gelecek adetimde tüp bebeğe başlayacağız sanırım ama ya doktoru bulamazsam o kadar kalabalık ki hastane gıcık oluyorum. Şimdiden psikolojim bozuldu.
Bu arada eşimin morfolojisi kötü çıktı. %1 . Bunu da soracaktım ama hiçbir bilgi alamadan döndüm. dedim ya Urfada herşey zor kısıtlı.Zaten doktorlara sinir olduğum için bu 3. doktorum. Buda istediğim gibi olmazsa ne yaparım bilmiyorum. daha fazla beklemek istemiyorum. Bir taraftan da diyorum ki bir ay kendi kendine dene bırak doktorları ama bu zamana kadar denedik olmadı. Offff kafam çok bozuk korkuyorum stresliyim gıcık oluyorum bu hale gelmeme.
Şimdi eşimle beraber perşembe günü gideceğiz doktora, beyefendi anca o gün muayene yapacakmış! tabiki muayene yapamayacak çünkü adetim bitti bile.

Haremiz Haremiz evet hak veriyorum sana urfada kalabalik nüfuslu bir yer sanırim cok dogum var ya orada.persembe doktoruna gidince ne vitamin yazacak ne isteyecek bir bakarsın...bu arada gnowee gnowee demis yukardaki mesajinda mutlu olmamiz lazim olumlu olmasi icin.doktor bugun pozitif düsun dedi tek psikolojik istegi bu oldu.bende sana pozitif düsünelım diyorum.gecen ki devlet hastanesi doktoruda demisti ya ben 43 um deyince pozitif dusun pozitif olsun diye.sen biraz yorulmussun üzülmüssün hocayı bulamayınca.benim gönlümden yine ista gel demek geciyor ama soylemiyorum tabi.niye istiyorum biliyor musun 43 yasinda oldugumuzdan korkuyorum maddi manevi bir kez olsun mukemmel olsun derdindeyim.ankarada bana havuz sistemini gereksiz buldu doktorum.2.dondurulmus basarisiz dedi 3.genetige gondermedi.ben burada kadinlar kulübünde okudum da anladım sastim konuya.prof hoca genetik vb. Neler soyleyecek gonderecekse sorun yok.durumunda iyi, sağligın iyi insallah olacaktir.bana bakma ben cok tırstım.esimde morfoloji %2 tupte sorun degil demislerdi. esinin sorun degildir insallah anlamiyorum tabi:KK31:

Haremiz Haremiz evet hak veriyorum sana urfada kalabalik nüfuslu bir yer sanırim cok dogum var ya orada.persembe doktoruna gidince ne vitamin yazacak ne isteyecek bir bakarsın...bu arada gnowee gnowee demis yukardaki mesajinda mutlu olmamiz lazim olumlu olnasi icin.doktor bugun pozitif düsun dedi tek psikolojik istegi bu oldu.bende sana pozitif düsünelım diyorum.gecen ki devlet hastanesi doktoruda demisti ya ben 43 um deyince pozitif dusun pozitif olsun diye.sen biraz yorulmussun üzülmüssün hocayı bulamayınca.benim gönlümden yine ista gel demek geciyor ama soylemiyorum tabi.niye istiyorum biliyor musun 43 yasinda oldugumuzdan korkuyorum maddi manevi bir kez olsun mukemmel olsun derdindeyim.ankarada bana havuz sistemini gereksiz buldu doktorum.2.dondurulmus basarisiz dedi 3.genetige gondermedi.ben burada kadinlar kulübünde okudum da anladım sastim konuya.prof hoca genetik vb. Neler soyleyecek gonderecekse sorun yok.durumunda iyi, sağligın iyi insallah olacaktir.bana bakma ben cok tırsttım.esimde morfoloji %2 tupte sorun degil demislerdi. esinin sorun degildir insallah anlamiyorum tabi:KK31:
canım ya teşekkür ederim ama tez canlı olduğum için ve karar verdiğimizden beri bir arpa yolu boy alamadığımızdan korkuyorum işte. İnşallah doktorla buluşabilirim de uzun uzun soru soracağım. Olmazsa İstanbul'a gideceğim. Tüm imkanlarımı seferber edeceğim artık. O vakit gelirse senden yardım isteyebilirim merkezler ve gidişat hakkında.

Evet anladım kafamız aynı çalısıyor :KK50: biraz dinlende iyi ol cnm.bende bakınıyorum iste senin gibi.elimden gelen birsey olursa yaparım:KK54:

Back
X