- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #48.861
merhaba arkadaşim bizi cok güzel bilgilendirdin bende umut olduğunu düşünüyorum sağol.hamileligin hayırli olsun tebrik ederim maşallahUmutsuzluğa kapılmayın ne olur, size umut olsun diye paylaşıyorum yaşadıklarımı, bu arada benim uzayan tedavi sürecimde yakın bir arkadaşımı daha yönlendirdim Yücel bey'e onların sorunu sperm morfolojisi bözukluğu idi, o benden önce evladını kollarına aldı.Darısı hepimizin başına. Anlattıklarım biraz reklam yapmak gibi gelebilir ama gerçek ben bu doktora çok güveniyorum, kesinlikle paragöz biri değil, mütevazi ve güleryüzlü bir doktor. Brüksel'de kliniği var ayın 1 haftası orada oluyor, Brüksel de senelerce çalışmış tüp bebek konusunda ve şunu da öğrenmiştim Brüksel kraliyet ailesinin doktorluğunu yapıyormuş orada çalıştığı süreçte.

Bende bahceciye gidiyorum erbil beye ankaradan geliyorum hatta.sizin doktor mustafa bahceci olup negatifi onda mi aldın ? Bence de mustafa beye bende gitmem baskası bakarak vs. Hepsinde haklısın.senin doktoru burada okumustum ama senden daha iyi tanıdik.tüm detayları anlatmıssın.bence de gidecek arkadaşlara iyi bir rehberlik oldu iyi bir doktormuş.bütün iyi doktorlar ve lab.lar istanbulda sanırım

O nedenle doktorunun iyi olduğuna canı gönülden inanıyorum.anlayabiliyorum.bizim erbil beyde iyi orada da bahçeci de 40 yaşında hastaya kadın ve erkeğe genetik test yapıldı.o kıza " embriyosunu genetiğe gönderelim " dememiş erbil bey (oradanda arkadaş edindim ) bana ise embriyo genetige gitti yaşa göre bunu söylüyorlarmış.insallah cnm 2. Denemem olan bu tedavimde buradaki cok sevdigim arkadaslarım ile birlikte hamile kalırız.zaten ilki pek tutmuyor deniyor.brukselde bu hoca nasıl bir hafta duruyor diyorsun ve ücret nasıl