Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Madem 2-3 ayın var vitamin takviyesi yap bence. faydasını görürsün. koenzimQ10 özellikle.[/QUO
Evet kesinlikle bugün alıp hemen başlıcam kullanmaya birde geçen gün bir arkadaş burdan yazmış okudum inofolik kombi bu araştırdım pko hastalarına özellikle verilen bir ilaçmış ama ben pko değilim fakat bu ilaç ta acaba yumurtaları kaliteli hala getiriyormu bilgin varmı...

Maalesef :KK43: canim.Bugun adet oldum.6 yumurtada olmasida,progestetonun 22 cikmasi da bisey ifade etmiyor.Eş de sorun olunca dollenmiyor işte.Onun degerleri normale gelene kadar klomen kullanmicam.

Sen ne yaptin?Senden guzel haberler bekliyoruz artik.

Mutlaka biliyorsunuzdur ama keciboynuzu pekmezi ve suyu,ayrica evicap fort,birde yanlis hatirlamiyorsam emodex iyi geliyormuş,taze sıkılmıs havuç suyu,haşlanmiş nohut kürü,bunlari arastirin isterseniz,şifa allahtan...

Maalesef :KK43: canim.Bugun adet oldum.6 yumurtada olmasida,progestetonun 22 cikmasi da bisey ifade etmiyor.Eş de sorun olunca dollenmiyor işte.Onun degerleri normale gelene kadar klomen kullanmicam.

Sen ne yaptin?Senden guzel haberler bekliyoruz artik.
Hayırlısı canım demekki eşine bol bol kür pyapacaksın. Ben de bekliyorum işte hiç umudum olmasa da... zaten tüp bebeğe başlıcam napalım.o yolla olsa bari. İyşce sinir olmaya başladım çünkü.

Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.:KK43:embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.:KK51:[/QUOTE]

Yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazmistim bu mesaji ama cevabiniz sitemkar bir msj gibi hissettirdi,bazen baskalarina tavsiye olarak verdigimiz stresle basa cikma yollarini kendimize uygulamak cok kolay olmuyor biraz da bu nedenleydi yazdiklarim,evladinizda varmiş masallah allah uzun saglikli omur versin,gonlunuze gore olsun insallah hersey...
Amin insallah tsk ederim.Sizde insallah 'hamileyim' haberini mujdelersiniz.

Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.:KK43:embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.:KK51:
[/QUOTE]
Canım ya üzüldüm duruma ama olsun havuzla toplamaya devam elbet sağlıklı embriyolar olacak ve tutunacak ta. tabiki tutunup 7 haftalıkken düşmesi daha da zor Allah korusun. Ah şu ileri yaş demiyorlar mı, o kadar üzülüyorum ki. Allahım diyorum evlilik te ölüm de hep yazılmış, biz istemedik mi istedik elbet erkenden evlenmeyi, ama sen böyle yazmışsın demek ki yapacak bir şeyimiz yok ama bizlere de o mutluluğu yaşatman gerek yoksa bu haksızlık hiç adil değil diyorum...Sonra, amaan herkes çocuk sahibi olacak değil ya dedikleri zaman kendimi çaresiz hissediyorum, karmakarışık duygular... hepimizde olduğu gibi.
Ben de başlayacağım tüp bebeğe biliyorsun. bu aşamalardan ben de geçeceğim elbet ama o kadar korkuyorum ki. nedense içimden hiç tüp bebek denemek gelmiyor. Ben bu fikre hep çok uzak olduğum için bu kadar bekledim ya. Yoksa çoktan denerdim. Hep, normal yolla olacak biliyorum, bende bir sorun yok, daha genç yaştakilerin 5 ayda oluyorsa benim yumurtalarım zayıf olduğu için 10-15 ayda olacak dedim. Ama 43 ü de geçirirsem bu treni de kaçırmaktan korkuyorum. Tıpkı son vagondan evlilik trenini yakaladığım gibi inşallah annelik trenini de yakalarım/yakalarız. Bundan başka da yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. denemek, denemek, beklemek ve dua etmek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.:KK51:
[/QUOTE]
CNM çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çok zor biliyorum ama bak bende 10 opu 2 transfer ve yılmadım hala devam ediyorum cnm....durumun ve sağlığın nereye kadar götürürse git allah tan asla ümit kesilmez ..bana ilk doktorum tüp bebek te sıkılmadan yorulmadan defalarca deneyen kazanır zaten 2- 3 te bırakırsan olmaz çok zor bir yol çünkü bu kadar uğraşlara mutlaka ki güzel allahım vericektir bir gün bize de yavrularımızı....

CNM çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çok zor biliyorum ama bak bende 10 opu 2 transfer ve yılmadım hala devam ediyorum cnm....durumun ve sağlığın nereye kadar götürürse:KK61::KK61: git allah tan asla ümit kesilmez ..bana ilk doktorum tüp bebek te sıkılmadan yorulmadan defalarca deneyen kazanır zaten 2- 3 te bırakırsan olmaz çok zor bir yol çünkü bu kadar uğraşlara mutlaka ki güzel allahım vericektir bir gün bize de yavrularımızı....[/QUOTE]
:KK61:seni simdi cok daha iyi anlıyorum cnm.10 opu cidden ne zormuş.dile kolay.doktorun söyledikleri de güzel insallah oyle.tüp bebekte anladığım kadarıyla havuz sistemi daha kapsamlı ve sonuç verici.ben bir kez tup tedavisi görüyorum ama en az 4 ay takip yapiliyor ve opu 3 kez olacaktır doktor ilk başta 3 demisti.ilki de boyle oldu, 2 kez daha opu olabilir.ama gördüğünüz gibi ciddi bir yıpranma yok.benim yerime ugraşıyorlar gibi oluyor.
Yoksa senin doktorun dedigi gibi 2-3 deneme ne ki.benim tedavi 7-8 deneme gibi birsey :KK64:ve ancak sonuca varilıyor.bu arada Allah cidden hepimizin yardımcısı olsun dua edip istemek ne kadar önemliymiş...olumlu düsünüp beyni kandırmak vücüda da olumlu etki edecektir.(gecenlerde olumlu dusunme ile ilgili bir konusma gecmiste oradan :KK22:)

Son düzenleme:
I izmirdilek yaşın çok genç 37 seninde rabbim muradını versin ben inanamıyorum.cok iyi yaşlarda tüp denemissin.bir de benim gittigim erbil beyin bir hastasıda arkadas olduk.o da bir kac aydır tedavide havuzda 40 yaşında. simdi histeroskopide oldu.sonuc olarak herkes aynı halde ve amh si düsük bu arkadasimin 0.01

[/QUOTE]
Geçmiş olsun, ben de üzüldüm. Hayırlısı olsun, her işte bir hayır vardır. Doğru zamanda olacaktır. Buna inanıyorum. Ayakta olmanı, vazgeçmemeni, dik durmanı takdir ediyorum. :KK52:Bize de bu yakışır:KK66:

Beynimiz gerçekle hayali ayırt edemez. İmajinasyon yani hayal etme ile beynimizi kandırabilir, olmasını istediğimiz şeyleri olmuş gibi hayal ederek, kendimize çekebiliriz.
Evet, hayal etmek, inanmak çok güzel. Benim eşim tek çocuk ne yeğeni var ne de kardeşi ve 20 yıldır ailesinden uzakta tek başına yaşamış. kucağına hiç bebek almamış daha. O kadar merak ediyor ki. benim 7 tane yeğenim var çok şükür, 4 tane de kardeşim. Ben çok iyi biliyorum bebek kokusunu, koynunda nasıl kedi gibi yattıklarını... Onun da bunları kendi çocuğumuzla yaşamasını ben de onunla yeniden yaşamayı çok istiyorum. Allah nasip etmiştir inşallah sağlıkla. Ben galiba bugün fazla duygusalım:(

Canım ya üzüldüm duruma ama olsun havuzla toplamaya devam elbet sağlıklı embriyolar olacak ve tutunacak ta. tabiki tutunup 7 haftalıkken düşmesi daha da zor Allah korusun. Ah şu ileri yaş demiyorlar mı, o kadar üzülüyorum ki. Allahım diyorum evlilik te ölüm de hep yazılmış, biz istemedik mi istedik elbet erkenden evlenmeyi, ama sen böyle yazmışsın demek ki yapacak bir şeyimiz yok ama bizlere de o mutluluğu yaşatman gerek yoksa bu haksızlık hiç adil değil diyorum...Sonra, amaan herkes çocuk sahibi olacak değil ya dedikleri zaman kendimi çaresiz hissediyorum, karmakarışık duygular... hepimizde olduğu gibi.
Ben de başlayacağım tüp bebeğe biliyorsun. bu aşamalardan ben de geçeceğim elbet ama o kadar korkuyorum ki. nedense içimden hiç tüp bebek denemek gelmiyor. Ben bu fikre hep çok uzak olduğum için bu kadar bekledim ya. Yoksa çoktan denerdim. Hep, normal yolla olacak biliyorum, bende bir sorun yok, daha genç yaştakilerin 5 ayda oluyorsa benim yumurtalarım zayıf olduğu için 10-15 ayda olacak dedim. Ama 43 ü de geçirirsem bu treni de kaçırmaktan korkuyorum. Tıpkı son vagondan evlilik trenini yakaladığım gibi inşallah annelik trenini de yakalarım/yakalarız. Bundan başka da yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. denemek, denemek, beklemek ve dua etmek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE]
Haremiz Haremiz cim sagol cnm.moral verdigin destegin icin.ileri yasta deyince bir bak cnm ne hastaliklar o kadar agır ki down sendromu en hafifi.bu nedenle düsük oluyor hic uzulmemeli düsüge.konuyu şöyle bağlamak için yazdım.bende bana engelli cocugum olmaz gibi gelirdi.simdi korktum.anladım ileri yaş neymiş.
Sana cok moral verdim degil mi :KK70: tamam uzulme bu son karamsarlık.
Cnm senin cok iyi gecebilir.her koyun kendi bacağindan asilır deyimi gibi bir sèy bu :cool:
Sen tüp bebekten hoslanmıyorsun ama yapacak birsey yok.evlilikle ilgili cocukla ilgili tum düsuncelerin beni de anlatıyor

Geçmiş olsun, ben de üzüldüm. Hayırlısı olsun, her işte bir hayır vardır. Doğru zamanda olacaktır. Buna inanıyorum. Ayakta olmanı, vazgeçmemeni, dik durmanı takdir ediyorum. :KK52:Bize de bu yakışır:KK66:[/QUOTE]
Benden de sevgiler poppy73 poppy73 destegin icin.aynen tum yazdiklariniz hepsi beni de anlatıyor :KK50::KK52:

Ben de başlayacağım tüp bebeğe biliyorsun. bu aşamalardan ben de geçeceğim elbet ama o kadar korkuyorum ki. nedense içimden hiç tüp bebek denemek gelmiyor. Ben bu fikre hep çok uzak olduğum için bu kadar bekledim ya. Yoksa çoktan denerdim. Hep, normal yolla olacak biliyorum, bende bir sorun yok, daha genç yaştakilerin 5 ayda oluyorsa benim yumurtalarım zayıf olduğu için 10-15 ayda olacak dedim. Ama 43 ü de geçirirsem bu treni de kaçırmaktan korkuyorum. Tıpkı son vagondan evlilik trenini yakaladığım gibi inşallah annelik trenini de yakalarım/yakalarız. Bundan başka da yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. denemek, denemek, beklemek ve dua etmek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE]
Normal yoldan da deneyin, tüp bebek de deneyin:super:, hangisi olursa artık:) Korkulacak bir şey yok aslında. Tüm işlemler çok basit. Biraz stresli sadece, beklemek..

Back
X