- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #49.281
Canım ya üzüldüm duruma ama olsun havuzla toplamaya devam elbet sağlıklı embriyolar olacak ve tutunacak ta. tabiki tutunup 7 haftalıkken düşmesi daha da zor Allah korusun. Ah şu ileri yaş demiyorlar mı, o kadar üzülüyorum ki. Allahım diyorum evlilik te ölüm de hep yazılmış, biz istemedik mi istedik elbet erkenden evlenmeyi, ama sen böyle yazmışsın demek ki yapacak bir şeyimiz yok ama bizlere de o mutluluğu yaşatman gerek yoksa bu haksızlık hiç adil değil diyorum...Sonra, amaan herkes çocuk sahibi olacak değil ya dedikleri zaman kendimi çaresiz hissediyorum, karmakarışık duygular... hepimizde olduğu gibi.
Ben de başlayacağım tüp bebeğe biliyorsun. bu aşamalardan ben de geçeceğim elbet ama o kadar korkuyorum ki. nedense içimden hiç tüp bebek denemek gelmiyor. Ben bu fikre hep çok uzak olduğum için bu kadar bekledim ya. Yoksa çoktan denerdim. Hep, normal yolla olacak biliyorum, bende bir sorun yok, daha genç yaştakilerin 5 ayda oluyorsa benim yumurtalarım zayıf olduğu için 10-15 ayda olacak dedim. Ama 43 ü de geçirirsem bu treni de kaçırmaktan korkuyorum. Tıpkı son vagondan evlilik trenini yakaladığım gibi inşallah annelik trenini de yakalarım/yakalarız. Bundan başka da yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. denemek, denemek, beklemek ve dua etmek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sana cok moral verdim degil mi

Cnm senin cok iyi gecebilir.her koyun kendi bacağindan asilır deyimi gibi bir sèy bu

Sen tüp bebekten hoslanmıyorsun ama yapacak birsey yok.evlilikle ilgili cocukla ilgili tum düsuncelerin beni de anlatıyor[/QUOTE]
Ayy evet kizlar benimde en gicik oldugum cumle doktorlarin agzindan,yaş faktörü bu yaş itibariyle saglikli embriyo zor,yasinizdan dolayi dogurganlik zamanlariniz gecmis gibi,sanki biz bilmiyoruz yasimizin olumsuzluklarini,bende 37 biterken evlendim 3 dusuk yaptim kendiliginden 3 tup olumsuz simdide 10.gundeyim bekliyoruz ,ama icimde umut sifir,öyle beynimi kandirmaak gibi bir becerim yok,belirtim sifir,ne gogus agrim,ne şislik ne akinti hicbirsey yok kupkuruyum,hemde,adet belirtilerimin hepsi var ama sol boslugumda surekli bir guruldama,yuzumun kasinmaai,evde iki test var ama cesaret yok malesef yapamiyoeum,cgh den saglikli bir 5.gun embeiysuydu transfer edilen ama olmadi bence,allah buyuk...