- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #57.021
Konuyu değistiriyorum.nefes terapisi alacağım haftaya kızlar.buradaki donasyon sayfasında okumustum.bir kadın ilk kez hamile kalmıştı.kendi tüp bebek tedavilerinde de hep negatif almiş.6 seans nefes terapisi almış, tek yaptığı farkın bu oldugunu ve kendisinin hamileligine cok faydası olduguna inandiğinı yazmıstı.istanbuldan son donüşümde ucak rötar yaptığından 2 ayrı kadın yolcuyla ortak hareket ettik.biri nefes terapisti.bu karsilaşma öylesine olamaz dedi.kendisinin 42 mi 41 mi yaşindaki erken menepoza girmiş danisaninin once adetleri düzelmis sonra doğal hamile kalmıs.her zaman söylüyorum dogalı gectim tedavim olumlu olsun diye 2 seanscık nefes alacagım.bir kez bireysel, bir kez de grupla alacağım.cunkü grup ßu an açık degil.merkezin semtide merkezi diye buraya gidecegim.yoksa ankarada incek de de buldum ama cok eziyet.ucreti bireysel 170 tl. Benim para sebebiyle düsünemedigimi anladiğından 150 yaptı.grup 120 tl.bu nefes kan dolaßıminı hızlandiracak.
Hatta su an ki hamile arkadaßim var ya yeni hamileligini öğrenen o da hacamata gitti 250 tl. verdi.akupunktur varnefesi deneyim dedim
![]()
Bende bu egzeesizlerin faydasina cok inaniyorum,akupunktur hacamat yaptirmis biri olarak,didem uzel diye bi manken var bilirsin mutlaka o da aldigi nefes egzersizlerinin ardindan kendiliginden hamile kalmiş simdi cok tatli bi oglu var,bu arada transferin yaklasti sanirim insallah coook güzel hbrler alicaz senden ve mucadeleye devam eden arkadaslardan
nefesi deneyim dedim

bu kadar ayrintıya inmen canım buraları okumaman gerektiğini düşündüm.olumsuz seyler yasadığımda bende rüya gördüm.bundan 2 yıl önceydi.beyine alttan alttan vermişsin odunu yanıyor beyin.sen en iyisi bebek ruyası gör kucağında mavi gözlü bir bebek