Evet canim hazir olanlardan almistim şekersiz 100 de 100dediklerinden,evdeyim surekli havalar da cok sıcak malum tek basima disaru cikmiyorum da cok fazla,allahima bin şukur iyi gidiyor,sanirim başlamiycam yeni döneme zaten bizde okulun en zor zamanlari ilk 2 aydir çocuklarin okula uyum ve alışma sureci cok yorucu geciyor,okulumda uzak olunca doktorum sanirim raporumu devam ettircek,allah izin verirse zaten dogum iznim ekim sonunda baslar kasim sonu dogum insallah,ben bu transferimde hic olmadigim kadar rahattim arti alismistim sanirim olaylara ve akisina bunuda cok etkisi var sanirim,idrara cok sıkısik gitme cunku beklerken cok zorlayici oluyor,merkeze gittiginde icmeye baslasan yeterli,cok sıkısınca masada daha gergin oluyorsun ya kaçirirsam diye,sonrasinda ki gunlerde cok fazla pismis kuru erik kayisi yedim,cok su ictim,sebze yemekleri yedim yine şeker ve karbonhidrattan uzak durdum,organik yumurta,ceviz,surekli yatmadim,ignelerim icin bile minibusle hastaneye gittim geldim,3.gündu sanirim duş aldim,bol dua ve gecti günler,insallah seninkide oyle olucak ve hamile kalicaksin,uzun oldu ama aklima gelmisken yazdim,baska sormak istedigin olursa cevaplarim,aklima gelenler bunlar,herkese insallaaah tez zamanda butun karamsar dusuncelerimizden kurtulmayi ve basarili sonuclar almayi diliyorum allahin izniyle...