günaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldum

değişik bir şey.

kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi.

ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi.

muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.

üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...