Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var
Tebrikler,hiç bir sorun yok bence ortalama iki kat artıyor ama bazen iki kattan fazlada arttığı oluyor çok normal yani hatta iyi bir şey bu,iki tane mi transfer edilmişti belki ikiz gebeliktir

Tebrikler,hiç bir sorun yok bence ortalama iki kat artıyor ama bazen iki kattan fazlada arttığı oluyor çok normal yani hatta iyi bir şey bu,iki tane mi transfer edilmişti belki ikiz gebeliktir
Çok teşekkür ederim.zaman içinde o kadar olumsuz şeylerle karşılaştım ki sanki hep problem olacak gibi geliyor.benim ngs li tek embriyo transfer edildi. şimdi hemşireye yazdım hayırlı olsun gün içinde arıyacağız demiş bakalım umarım sağlıklı katlanır

Çok teşekkür ederim.zaman içinde o kadar olumsuz şeylerle karşılaştım ki sanki hep problem olacak gibi geliyor.benim ngs li tek embriyo transfer edildi. şimdi hemşireye yazdım hayırlı olsun gün içinde arıyacağız demiş bakalım umarım sağlıklı katlanır
Tek yumurta ikizi de olabilir ngs li embriyolarda olabiliyor diye biliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin🙏🧿

Arada fark var tabi benimde 37 de ilk tedavimde 17 yumurtam toplaniyordu sonra 13 sonra 9 sonra 7 sonra 5 sonra 3 bu arada son denemede bulduk normal emnriyoru söyleyeyim biz elimizden geleni yapalim imkanimiz yettikce gerisi rabbimize kalmis öyle ki bu asamalari gecsekte 7.5 aylik bebegini kaybeden bir anne olarak soyluyorum ol derse olur ...
bu yumurta sayısındaki düşüşler ard arda mı oldu yani yaş almışmıydınız, o tedavilerin arasında ne kadar zaman vardı hatırlıyor musunuz?

bu yumurta sayısındaki düşüşler ard arda mı oldu yani yaş almışmıydınız, o tedavilerin arasında ne kadar zaman vardı hatırlıyor musunuz?

Arada 1 yada 2 sene var ilk 37 yasinda basladim 40 li yas sonrasi 9 ve sonrasi geliyor dr larin dedigi gibi geciktikce sayi azalıyor ben kalitede farklilik goremedim hepsi 5.gune gidiyor blastokist 1.kalite oluyor.Ama genetik sorunlari oluyor

Kizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var

Yaaa çok sevindimm ne güzel haber! ❤️ Maşallah 🧿 Oldu bu iş Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Merhabalar...sizin yaşınız kaç acaba çünkü 40 yas sonrasi bu hormonları almak daha sıkıntılı.Genc bir bayanın bu hormonları alması bizim kadar sıkıntı yaratmıyor. Hem 40 yaşlara kadar doğum yapmamış hemde bu hormonları almak risk faktörlerini arıyormuş.Benim durumuma gelince alinan hormonlar memede kume yapmis kalsifikasyonlar yaratmis.Bunlarin takibi gerekiyormus.her yıl düzenli mamografi 6 ayda bir ultrason

merhaba benim yaşım 35
4 senede oldum bütün tedavilerimi
açıkçası vucudum bazı seyleri istemıyormus gıbı gelıyor
çok fazla şiştim kilo aldım yapı olarak hala kendimi begensemde 80 kiloyum :)
meme vajina rahim yumurtalık bunlar hepsi kadınlar için çok önemli risk faktörleri
angelina jolie annesini bu sebepten kaybettı diye kendi gogus ve yumurtalık rahım operasyonları oldu aldırdı
aldığımız hormonların kanıtlanmıs yan etkısı yoktur deselerde daha sonra ne riskler doğuracak bılemıyoruz ve bu endıse benı hastalık hastası yaptı
kendimi dinlemeye başladım
oram şişti
yok basınc hıssedıyorum
ıyı hıssetmıorum dıye dıye kendımı yıyıp son 8 aydır her ay tedavıyı erteleyecek bır bahane buluyorum ve baslamıyorum
başlamıdıgım her ay sonra pişman oluyorum
reglı oluyorum yıne ertelıyorum

merhaba benim yaşım 35
4 senede oldum bütün tedavilerimi
açıkçası vucudum bazı seyleri istemıyormus gıbı gelıyor
çok fazla şiştim kilo aldım yapı olarak hala kendimi begensemde 80 kiloyum :)
meme vajina rahim yumurtalık bunlar hepsi kadınlar için çok önemli risk faktörleri
angelina jolie annesini bu sebepten kaybettı diye kendi gogus ve yumurtalık rahım operasyonları oldu aldırdı
aldığımız hormonların kanıtlanmıs yan etkısı yoktur deselerde daha sonra ne riskler doğuracak bılemıyoruz ve bu endıse benı hastalık hastası yaptı
kendimi dinlemeye başladım
oram şişti
yok basınc hıssedıyorum
ıyı hıssetmıorum dıye dıye kendımı yıyıp son 8 aydır her ay tedavıyı erteleyecek bır bahane buluyorum ve baslamıyorum
başlamıdıgım her ay sonra pişman oluyorum
reglı oluyorum yıne ertelıyorum
umarım gönlünüzce olur.benim 6 kez denemiş arkadaşım vazgeçti bu işten.çünkü hepimizin yaşanacak bir kaderi var.Allah inşallah size de sağlıklı hayırlı güzel bir bebek versin :nazar::nazar: bebeği olanlar şanslı 3-4 tedavi sonra anne olabilmişiz.cidden çok şanslıyız.sizde tedaviye devam edip memede hastalık çıkar mı diye korkuyorsunuz haklı olarak.fakat bunlar hep bizim tercihlerimiz.keşke duygusal değil mantık çerçevesinde karar verebilsek.bende öyle tedavideyken olacağına ister istemez inanıyor ve umut besliyoruz.bir tedavi şu an en azından 10.000 tl. 10 deneme 100.000 tl. büyük bir borç yüküde oluşuyor haliyle.kendiniz hakkında karar verip bu son denemem olsun diye bir sayı koyabilirseniz aslında kendinizi rahatlatacaksınız.
deminden beri de okuyorum başka sayfaları :)
"yumurta ve sperm donasyonu", "evlat edinenler lütfen duygularımızı paylaşalım" ve en sonda da down sendromlu bir annenin bebeğinin sorunlarını.demek ki çok şanslıymışım ve bu şansın size ve tekrar tekrar deneyen arkadaşlarıma da gelmesini Allahtan dilerim :dua:
sonuçta bu yukarıdaki forumları okuduğumda ki bende sosyal hizmet alanında çalışıyorum.evlat edinme konusunda çocuğun sağlığı açısından bazı çekincelerim varken bu konuda yanıldığımı bu forumdan okuyarak anlıyorum ve yanılmışım diyorum. bebekler gayet sağlıklı maşallah :nazar:
aslında anneliğe hazırsanız o sizin çocuğunuz olacaksa ister donasyon ister evlat edinme o bebek sizin çocuğunuz oluyor. o bebeği siz büyüteceksiniz.çocukların sevgisi de baya bir içten oluyormuş çünkü benim çevremde bebek kalmamıştı uzun zamandır unutmuşum bilmiyorum kardeşimin bile bebeği olmadı ki çok yakınımın bebeği olup anlayayım.benden sadece kaçardı çocuklar :KK43: hiç komşu çocuğuna benzemiyor :))) komşu çocukları, bebekleri özellikle kucağınızda ağlar nasıl tutacağınızı şaşırırsınız.başka arkadaşımda kendi çocuğu için yazdı çocuklar çok içten seviyor onun sevgisi zaten ona daha çok bağlanıyorsunuz.bu nedenle son tedavinizi 8 aya uzatmakla çok iyi birşey yapmışsınız.inşallah bebeğiniz olur da siz doktorlardan doktorlardan hastasından kurtulur diyorum nacizane.
benim dayımların falan çocukları bundan 20-25 yıl önce valla 3-4 yaşında bizden kaçan çok da yaramaz çocuklardı.şimdi bakıyorum onlar çok yaramazmış.bizim bebeler daha masum oynuyor . eski bu çocukları gören ben çocuktan korkuyordum valla :KK47:

Son düzenleme:
Merhaba

Nasil bir sorun olabilir ki olmasi gerektigi gibi degil mi zaten ?
Merhaba
Şöyle ki ben buradan hep 2 katı yükselmesi gerekiyor diye okudum benim ki 3 e katlamış o yüzden korktum biraz ama akşam doktorum fulya hanım aradı onunla konuşunca rahatladım değerimin normal olduğunu söyledi birde yeni reçete verdi her gün iğne oksapar ve coraspirin var :( yarın yine kan vereceğim umarım güzel artmıştır.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba
Şöyle ki ben buradan hep 2 katı yükselmesi gerekiyor diye okudum benim ki 3 e katlamış o yüzden korktum biraz ama akşam doktorum fulya hanım aradı onunla konuşunca rahatladım değerimin normal olduğunu söyledi birde yeni reçete verdi her gün iğne oksapar ve coraspirin var :( yarın yine kan vereceğim umarım güzel artmıştır.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Sanırım şişli memorialde tedavi oluyorsun benim doktorumda fulya hanım,coraspirin ve oksapar ne icjn verildi,sizde pihtilasma mi var?

Sanırım şişli memorialde tedavi oluyorsun benim doktorumda fulya hanım,coraspirin ve oksapar ne icjn verildi,sizde pihtilasma mi var?
Evet memorial fulya hanım şöyle benden genetik test istendi orada bir şey çıktı şimdi hatırlamıyorum ama evde bakarım pozitif sınırda yazıyordu ilk transferde bunu önemsemediler semra hoca bunun bir engel olmayacağını söyledi kimyasal oldu o denemem ama ben hiç ona bağlamadım bence sebebi çözülürken %15 bozulma olmuştu oydu neyse ikinci denemede semra hoca ve fulya hanım hiç bir şeyi atlamam kararı aldı önce ramotolojide tüm testler yapıldı çok şükür onlar temiz geldi sonra histereskopi oda temiz çıktı ama çizik atıldı.benim fikrim sırt o ilk teste pozitif sınırda çıktığı için önlem amaçlı verdiler bu iğneyi detayları yarın ki testimden sonra randevu verecekler o zaman sorarım

Merhaba arkadaşım; 4. Tedavide hamile kalarak 43 yasında doğurmuş birioldugımdan sanırım benim iki mesajımı alıntılanışsın:KK54:. Ben bir kez bursada ve diğer üçünü . Memorialda Semra hanımda olmuştum tedavilerin yazdığım gibi. Sanırım gorus almak istedin
Oncelikle hayırlı olsun baslama kararın. Umarım hersey gönlünce olur. Ben sadece memorial hakkında a tecrübeye sahibim. Açıkcası embriyo bozulmalarına cok sasırdım; olmaz olmaz değil tabi. Ben laboratuvar ve pgd için semra hanıma gitmiştim. Çunku tr deki en iyi labaratuvardan biri ve tecrübelerim de bunu gosterdi( bursadan sonra) Çok kalabalık bir ekiple çalışmanın dezavantajı olsa da ( ki dezavantaj ını da yasadım onceki mesajlarda var) genel olarak duruma hakimler( histereskopi olmadan transfer olmadı); başarısız denemeden sonra semra hanım durumu hatalarını doğru teshis etti . Ben onun iyi analiz yapabilen çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum; kendim de akademisyenim bu arada. Ama ben de yanlış tedavi aldım bu ekipten ikincide. Sonra özeleştiri geldi ve hamilelik geldi. Ama açıkcası laboratuvardan hiç şüphe duymadım
Oncelikl sen de denemişsin bu merkezi ama yine denersen basta semra hanım ile ücretli uzun bir gorusme yapmanı tavsiye ederim. Onun goruslerini sert ama doğru ve analitik buluyorum. Boncuk dağıtmıyor. Muayene ücreti daha pahalı ama ben mesela keske basta kısaca görüşceğime uzun ücretli bir görüşme yapsaymışım diye düşünmüştüm; yani ücretli uzun muayenesi olduğunu da sonradan idrak ettiğimden tabi🤗
Hersey gönlünce olsun;en yakın zamanda insallah bebişini kucağına alırsın
merhaba. Bursa da kimde denediniz?

Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏

Merhabalar
Kök hücre tedavisini Araştıran veya deneyen oldu mu ? (PRP değil kök hücre)Kasım ayı nda
Bu konuda çalışmalar yapıldığını izlemiştim Türkiye’de de uygulanıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

Merhabalar
Kök hücre tedavisini Araştıran veya deneyen oldu mu ? (PRP değil kök hücre)Kasım ayı nda
Bu konuda çalışmalar yapıldığını izlemiştim Türkiye’de de uygulanıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

rahim duvarı kalınlasan hastalarda daha etkılı oluyormus dıye duydum

ayrıca halen deneme asamalarında, yani denek gıbı oldugu soylenıyor

ve en onemlısı mesela erken menopoz ya da tamamen menopoz olan kısılerde etkı saglamadıgı yonunde

Back
X