Merhaba arkadaşım; 4. Tedavide hamile kalarak 43 yasında doğurmuş birioldugımdan sanırım benim iki mesajımı alıntılanışsın

. Ben bir kez bursada ve diğer üçünü . Memorialda Semra hanımda olmuştum tedavilerin yazdığım gibi. Sanırım gorus almak istedin
Oncelikle hayırlı olsun baslama kararın. Umarım hersey gönlünce olur. Ben sadece memorial hakkında a tecrübeye sahibim. Açıkcası embriyo bozulmalarına cok sasırdım; olmaz olmaz değil tabi. Ben laboratuvar ve pgd için semra hanıma gitmiştim. Çunku tr deki en iyi labaratuvardan biri ve tecrübelerim de bunu gosterdi( bursadan sonra) Çok kalabalık bir ekiple çalışmanın dezavantajı olsa da ( ki dezavantaj ını da yasadım onceki mesajlarda var) genel olarak duruma hakimler( histereskopi olmadan transfer olmadı); başarısız denemeden sonra semra hanım durumu hatalarını doğru teshis etti . Ben onun iyi analiz yapabilen çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum; kendim de akademisyenim bu arada. Ama ben de yanlış tedavi aldım bu ekipten ikincide. Sonra özeleştiri geldi ve hamilelik geldi. Ama açıkcası laboratuvardan hiç şüphe duymadım
Oncelikl sen de denemişsin bu merkezi ama yine denersen basta semra hanım ile ücretli uzun bir gorusme yapmanı tavsiye ederim. Onun goruslerini sert ama doğru ve analitik buluyorum. Boncuk dağıtmıyor. Muayene ücreti daha pahalı ama ben mesela keske basta kısaca görüşceğime uzun ücretli bir görüşme yapsaymışım diye düşünmüştüm; yani ücretli uzun muayenesi olduğunu da sonradan idrak ettiğimden tabi

Hersey gönlünce olsun;en yakın zamanda insallah bebişini kucağına alırsın