- Konu Sahibi akideciknane
- #70.161
Momart erbil yagmurBizim gibi ileri yaş tedavisinde başarılı olanak klinik nereleri acaba kızlar.bilgisi olan paylaşabilir mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Momart erbil yagmurBizim gibi ileri yaş tedavisinde başarılı olanak klinik nereleri acaba kızlar.bilgisi olan paylaşabilir mi.
Benim yakın arkadaşlarımdan biri gidiyor ilk çocuğunu da orada dünyaya getirdi.Hic öyle bir şey demedi üstelik ikinci için de uğraşıyorlar çok memnun..Evet yoğunlarmış ama pek hastalarına yansımıyor herhaldeSemra hanım hastalarını asistanlarına baktırıyormuş diye duydum. Çok yoğunmuş. Doğru mu ?
Merhaba,
Bu ay ilk tup bebek denemesine başlayacağız. Çok korkuyorum çok heyecanliyim. Amh değerim en son ekim ayında 1.88 di. Oldukça düşük bir değer. En son ne olmuştur ne durumdayım bir fikrim de yok açıkçası. Yumurta oluşacak mi embriyo oluşacak mi merak icerisindeyim
Yaşım 37 bu arada
Kalite de muayene ile anlasilmiyormus. Ancak yumurta toplama aşamasında anlasilmiyormus. Inşallah o aşamalara geliriz de bir sorun olmazAmh değeriniz hiç de düşük değil. Kaldı ki 35'ten sonra önemli olan sayıdan ziyade kalitesi.![]()
Yumurta toplama asamasında estradıol degerınden yada nasıl anlasılır neye göre kaliteli olduğu ortaya cıkarKalite de muayene ile anlasilmiyormus. Ancak yumurta toplama aşamasında anlasilmiyormus. Inşallah o aşamalara geliriz de bir sorun olmaz
Hiç bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla yumurtayı görmedikleri surece bilmiyorlar kalitesini. Hatta boş yumurta sendromu diye bir durum var. Falikul sayısı yeterli oluyor. Toplama yapılıyor. Hiç yumurta olmuyor vs. Umarım hiç birimiz yaşamayız böyle bir durumYumurta toplama asamasında estradıol degerınden yada nasıl anlasılır neye göre kaliteli olduğu ortaya cıkar
Döllenme oldugu zamanmıdır
Canım belirli bir yaştan sonra kalite düşüyormuş. Bir de genetikmis bu durum. Cevresel etmenler cok az diyor doktorlar. Icini ferah tut. Yanı bunları yapınca yumurtalar süper olacak diye bir şey yok.Böyle bir yazı buldum paylasmak istedim tedavinin artık yarısına geldım daha önce okusaymısımYumurta kalitesi arttırılabilir mi?
Çevresel faktörler, gıdalardaki hormonlar ve stress yumurtaları etkilerler. Her ne kadar en önemli faktör olarak kadının yaşı öne sürülse de son çalışwww.tupbebekunitesi.com
![]()
Test gunu yaklasti ,nasil hissediyorsun cnm?Evet cuma günü oldu
Kalite de muayene ile anlasilmiyormus. Ancak yumurta toplama aşamasında anlasilmiyormus. Inşallah o aşamalara geliriz de bir sorun olmaz
Olumlu hiç birşey hissetmiyorum , hayırlısı olsunTest gunu yaklasti ,nasil hissediyorsun cnm?
Ben 42 yaşındayım çok taze hamileyim ama 44 vardı sanırımEn geç kaç yaşında anne olan var grupta merak ettim
GünaydınOlumlu hiç birşey hissetmiyorum , hayırlısı olsun
Suat sen kaçıncı gün test yaptirmistinGünaydınBen de sorduklarında öyle diyordum ki öyleydi de olumlu olumsuz bi şey hissedilmiyordu, bir tek rüya görmüştüm. Güzel haberlerini bekliyoruz, aklımdasın
![]()
Bende tup yaptırıyorum siz kaç denemede başarlı oldunuz benim ilk deneme 1 tek yum toplandı ikinci yapalım diyor ertesi ay korkuyorum .hemen akabinde yapalım dedi vücutta halihazirda hormon var beklemeyelim dedi.adet gördüm yeniden gonal f verdi kafam karıştı yaBen 42 yaşındayım çok taze hamileyim ama 44 vardı sanırım
9. Gün yaptırmıştım 5. Gün embriyosuydu. Kan verdikten sonra da beklerken idrar testi yapmıştım pozitiftiSuat sen kaçıncı gün test yaptirmistin
Benim 3. Denememdi. İlkinde üç yumurta toplanıp döllendi, 2’si transfer edildi kimyasal oldu. Hemen ertesi ay dondurulmuş bi tane transfer edildi, negatif oldu. Bir ay ara verdim psikolojim bozulmuştu çünkü. Aralık’ta tekrar opu oldu, yine 3 yumurta 3’ü de döllendi ama bu sefer üçü de 5AA kalite denildi. 2’si transfer edildi çok şükür biri tuttu. Sağlıkla ilerlesin diye dua ediyor sabırsızlıkla bekliyorum işte.Bende tup yaptırıyorum siz kaç denemede başarlı oldunuz benim ilk deneme 1 tek yum toplandı ikinci yapalım diyor ertesi ay korkuyorum .hemen akabinde yapalım dedi vücutta halihazirda hormon var beklemeyelim dedi.adet gördüm yeniden gonal f verdi kafam karıştı ya
Cnm psikolojim çok bozukBenim 3. Denememdi. İlkinde üç yumurta toplanıp döllendi, 2’si transfer edildi kimyasal oldu. Hemen ertesi ay dondurulmuş bi tane transfer edildi, negatif oldu. Bir ay ara verdim psikolojim bozulmuştu çünkü. Aralık’ta tekrar opu oldu, yine 3 yumurta 3’ü de döllendi ama bu sefer üçü de 5AA kalite denildi. 2’si transfer edildi çok şükür biri tuttu. Sağlıkla ilerlesin diye dua ediyor sabırsızlıkla bekliyorum işte.
Benim doktorum ara vermeyi hiç tavsiye etmedi istemedi de, yaş nedeniyle tabi. Ben yine de ısrarla bi ay ara verdim, bi zararı olduğunu düşünmüyorum peş peşe yapmanın, tabi psikolojimiz uygunsa
Yaşın çok ileri değil beni düşününce aramızda kocaman 2 sene var, 24 ay ve fazladan hiç değilse 24 yumurta demekCnm psikolojim çok bozuk4 yumgörüldü ikisi topladı sadece öbürleri büyümemiş dedionun da biri dejenere..tabi yas ileri..40 oldum...cok yaşlıyım yasimdandolayı bunalıma giriyorum zaten çocuk için.. şimdi adet oldum kanama yoğun geldi gece agladimdun. Doktor 1 ay bile önemli dedi folikul gördü muayenede hemen iğneleri vurmaya basladedi .belki 2aay sonra bu foliküler olmayabilir dedi korkuyorum yapmak istemiyorum ama vicdanım rahat deil ya 3 ay sonra gittigimde folikul gornezse cok pusman olurim napacagimi şaşırdım.