Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba ben 7 kez tup bebek yaptırdım dinde memede hormon kaynakli kirecleme kim yapmış kalsifikasyonlar var çok agri yapıyor.Suan si ki takip altındayım ve 45 yaşındayım son kalan yumurtalarla devam etmek istiyorum. Siz bir panele katildiginizi yazmışsınız.Benim durumum.hakkinda ne düşünürsunuz
çok geçmiş olsun tekrar NISAN IST cum

Kızlar selam.. ben hiç adeti şaşmayanlardanım ama geçen ayki opu ve hsg den sonra bu ay 8.günüm gecikti:( test falan da yaptm tabiki ılumsuz ama, gecikmenin 4.günü de lekelenmem oldu adet sandım ama geçti aynı gün.. çok tedirginim doktora da gidemiyorm bulunduğum ilçede yakın zamanda:( normalmidir sizce?

Kızlar selam.. ben hiç adeti şaşmayanlardanım ama geçen ayki opu ve hsg den sonra bu ay 8.günüm gecikti:KK43: test falan da yaptm tabiki ılumsuz ama, gecikmenin 4.günü de lekelenmem oldu adet sandım ama geçti aynı gün.. çok tedirginim doktora da gidemiyorm bulunduğum ilçede yakın zamanda:KK43: normalmidir sizce?
Cok emin değilim ama kist olabilir mi eğer opu da küçük bir tane folikül kaldıysa o hormon ilanlarında kistte dönüşebiliyor lekelenme gecikme olabilir .Yine de hemsirene yaz canım WhatsApp dan öyle bir şüphe varsa bir ay doğum kontrol hapı kullanırsın herşey normale döner. Bir ihtimal dedim kesin öyledir demiyorum bende öyle olmuştu

Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Cokk sevindim ☺ insallah cok guzel ilerleyecek ,kucagina aldigin haberlerini de okuyacagiz .

Back
X