Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyor:( kafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara:(

Kızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyor:KK43: kafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara:KK43:
tedavin hayırlı olsun ayrıca baş ağrın için geçmiş olsun.ilaç içebilir misin bilmiyorum kii parol ise hamilelere verilen ilaç

tedavin hayırlı olsun ayrıca baş ağrın için geçmiş olsun.ilaç içebilir misin bilmiyorum kii parol ise hamilelere verilen ilaç
Kızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyor:KK43: kafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara:KK43:
Maalesef ağır ağrı kesiciyi yumurtlama döneminde önermezler, parol minoset gibi ilaçlar içiliyor sadece. Alna yapıştırılan soğuk bantlar var alabilirsen çok rahatlatıyor, çok geçmiş olsun

Bide çiğ patatesleri dilimleyip alına bantlayabilirsin bir arkadaş öyle denemişti geçmiş olsun baş ağrı zor

Kızlar merhaba, Elimde proxywomen 18 saşe ve biosteron dhea 22 adet tablet var. İsteyen olursa bunları kargo ödemeli göndermek istiyorum. Elimde kaldı, bitiremedim ne yapacağımı bilemedim. Tabiki herhangi bir ücret talep etmiyorum. İşine yarayacak olan varsa bana mesaj atabilir, en kısa zamanda gönderirim.

Eklentiler

• 87BA8AF3-8C96-4C8E-995D-821E9EBA323C.webp
    87BA8AF3-8C96-4C8E-995D-821E9EBA323C.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 35
  • A554D938-8C6E-4193-B05F-0256DC37E3D1.webp
    A554D938-8C6E-4193-B05F-0256DC37E3D1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
Ben iyiyim tatlım her gün şükür ediyorum günler geçiyor ufak tefek endişeler kaygılarla :)
Darisi isteyen herkesin başına bazen hale inanmıyorum ama yavaş yavaş alışıyorum .Evet resimde benim bebişlerim :nazar::nazar:
Allah nazarlardan korusun🧿 çok mutlu oluyorum bu sitede sizler gibi hamile kalan arkadaşları görünce😍

Allah nazarlardan korusun🧿 çok mutlu oluyorum bu sitede sizler gibi hamile kalan arkadaşları görünce😍
Çok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorum:anneadayı: Fairytale2 Fairytale2 T tunserD12 arkadaşlar çok güzel umut getirdi. Sizde son durumunuzu paylaşın :)

Humo bana da ağır gelmişti, buradaki arkadaşların önerisi ile içtiğim suyu arttırmıştım bana iyi gelmişti. Bol su içmeyi deneyebilirsiniz, ama çok bol 😊 Faydasını göreceğinizi umarım 🙏

Çok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorum:anneadayı: Fairytale2 Fairytale2 T tunserD12 arkadaşlar çok güzel umut getirdi. Sizde son durumunuzu paylaşın :)
Evet kesinlikle 2020 bizim yılımız olsun.. Suat ve tunserD sizleri de takip ediyorum, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla. Hep böyle güzel gitsin inşallah🙏 Ve eminim Elexus dan da güzel haberi alacağız...
Ben bu ay başlayacaktım ama annemin sağlık problemi nedeniyle 1 ay erteledim. Bu ay sonu tekrar sahalara dönüyorum yani😂

Evet kesinlikle 2020 bizim yılımız olsun.. Suat ve tunserD sizleri de takip ediyorum, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla. Hep böyle güzel gitsin inşallah🙏 Ve eminim Elexus dan da güzel haberi alacağız...
Ben bu ay başlayacaktım ama annemin sağlık problemi nedeniyle 1 ay erteledim. Bu ay sonu tekrar sahalara dönüyorum yani😂
Selam 👋 teşekkür ederim güzel dileklerin için, şimdilik yolunda her şey böyle de devam eder umarım. Annene çok geçmiş olsun, güzel gelişmelerini bizimle de paylaşacaksın inşallah önümüzdeki ay 🙏

Anne adaylarını gördükçe yüreğim coşkuyla doluyor. Öncelikle evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, darısı başımıza olsın. Takviye hemüz başlayamadım. Görüşme yapmak için geri sayımdayım diyebilirim. Adet olur olmaz gitmeyi düşünüyorum. Aklımdaki yerler; İstanbul Semra hoca, Ankara Anatolia Hakan Yaralı. Ekleyeceğiniz başka merkez veya doktor varsa seve seve dikkate alırım.

Anne adaylarını gördükçe yüreğim coşkuyla doluyor. Öncelikle evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, darısı başımıza olsın. Takviye hemüz başlayamadım. Görüşme yapmak için geri sayımdayım diyebilirim. Adet olur olmaz gitmeyi düşünüyorum. Aklımdaki yerler; İstanbul Semra hoca, Ankara Anatolia Hakan Yaralı. Ekleyeceğiniz başka merkez veya doktor varsa seve seve dikkate alırım.
Amin 💕 ben de sana Başarılar diliyorum yeni tedavinde, güzel bi sonuçla son olsun inşallah. Ben Florance Nightingale’de Bülent Baysal’da 3. Transferde pozitif sonucu aldım. Çok ciddi profesyonel bi ekip, seçeneklerin arasında bulunsun. Diğer merkezlerle ilgili arkadaşlar çok bilgili burda, yardımcı olacaklardır

Bol su iç baş ağrısını hafifletir .Hayırlı uğurlu olur inşallah tedavin

Bende henüz farklı bir gelişme yok kontrol için bekliyorum canım

Amin 💕 ben de sana Başarılar diliyorum yeni tedavinde, güzel bi sonuçla son olsun inşallah. Ben Florance Nightingale’de Bülent Baysal’da 3. Transferde pozitif sonucu aldım. Çok ciddi profesyonel bi ekip, seçeneklerin arasında bulunsun. Diğer merkezlerle ilgili arkadaşlar çok bilgili burda, yardımcı olacaklardır
Çok çok teşekkür ederim. 🌷

Back
X