Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Allah sizd sabır versin. Dualarım sizinle 🙏

Kötü haberler aklıma hiç gelmiyor bu nedenle çok şaşirdım.bu kadar ilerlemişken böyle olmasına çok üzüldüm Suatcım Allah sabır versin yine bebeğin olacak inş.🙏🙏🙏 amin kimselere yasatmasın sana güc kuvvet versin
Çok sağol, ben de çok üzüldüm ama ne yazık ki çok şaşırmadım, her şey zor olunca kötü gelişmeleri de insan aklının bi kenarında tutup temkinli davranıyor. On ikinci haftaya kadar rahat edemeyecektim, risk gerçekleşmese güzel olacaktı ama elden bi şey gelmiyor. İnşallah olsun bebişim 😊

Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin çok üzücü bir durum bende yaşadım geçen yıl aynı şeyi.

Canim benim rabbim sabirlar versin sana 7.5 aylik dogan bebegimi topraga verdim nasil bir aci anliyorum ama bizler güclü mucadeleci anneleriz kaldigimiz yolda devam edecegiz hep birlikte inşaallah

Çok çok sağol 🙏 umarım tekrar etmemiş ve hamile kalmışsındır, hikayeni bilmiyorum kusura bakma
Tekrar denedim ama bu sefer pgt yaptırdık embriyolara. Sağlıklı gelen olmadığı için transfer olmadım aynı acıyı yaşamamak için. Tekrar deneyeceğim bekliyorum hazır hissettiğimde. Allahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin.🙏🙏

Canim benim rabbim sabirlar versin sana 7.5 aylik dogan bebegimi topraga verdim nasil bir aci anliyorum ama bizler güclü mucadeleci anneleriz kaldigimiz yolda devam edecegiz hep birlikte inşaallah
Gerçekten çok acı bu yaşananlar ama hayat işte böyle bi şey. Tabi ki yola devam, hamile kalabilmek bile çok güzel denemeye devam edeceğiz inşallah 🙏

Çok üzüldüm 😔 Allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 🙏

Okuyunca cok uzuldum ne denir bilmiyorum..bugunler gececek insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gunler de gelecek en kisa zamanda🙏🏻 Allah size saglik ve sabir versin 🙏🏻

Cok üzüldüm söyleyecek birşey bulamıyorum....

Çok üzüldüm çok
Allah'ım sabır versin yardımcın olsun inşallah

Dilerim bu üzüntünüzü yüce Allah en kısa sürede unutturur. Baska ne denir ki.Yalnız olmadiginizi bilin lütfen.💚
Ne kadar çok kişinin kaybı var, yalnız olmadığımı görüyorum maalesef. Siz de yaşadıysanız size de çok geçmiş olsun, tüm bunları ancak olumlu bi süreç ile unutabilir atlatabiliriz. İnşallah olur 🙏

Ne kadar çok kişinin kaybı var, yalnız olmadığımı görüyorum maalesef. Siz de yaşadıysanız size de çok geçmiş olsun, tüm bunları ancak olumlu bi süreç ile unutabilir atlatabiliriz. İnşallah olur 🙏
Çok ama çok üzüldüm, aynı süreci 4 kez yaşadım inşallah bir daha yaşamayalım sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🙏

Back
X