Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hissettiklerin çok normal canım hepimiz yüreğimiz ağzımızda bu yolda yürüyoruz yok yumurta olacak mı dolleyecek mi gelişecek mi tutacak mi ilerleyemediğiniz mi labirent gibi hayatın bize sunduğu sonu bilmeden kurbanlık koyun gibi bekliyoruz .Yüce Rabbim kuzularını sana bağışlasın
Sana da yavrucuğunu bağışlasın canım en yakın zamanda kalıp atışını duyup kucağına kadar gelsin yavrucuk. Her dua ettiğimde gözümü kapatıyorum bu gruptaki arkadaşıları aklıma getiriyorum inşallah duam kabul olur :KK200:

Çok stres iyi birsey degil ama ..
hamileligin her anıni korkuyla yasamak zor olur hamilelik böyle gecmek bilmez sonra pisman olursunuz
Benim duydugumda benim transferden 1 ay once gibi komsum 50 yaslarinda hastaneden emekli.stresten çocuk bile düser olumsuz düşünme transfere gezmeye gider gibi git.bir komsusu hamile kalınca bir sey mi olacak birsey mi olacak derken erken bir dönemde kaybetmiş.o yüzden bana stres yapma, olacaği varsa da olmaz demisti.

Son düzenleme:
Boylece kocakarı kehanetini de paylaşmış olayım.stres düzeyi çok yüksek kadınlar var onlar için gecerli de olabilir bu stres işi.
Olumsuz olma ihtimalleri daha farklı bildigimiz konular ve yine üzüntümü söyleyeyim keske hic bu sonuç alınmasa...🙏

Boylece kocakarı kehanetini de paylaşmış olayım.stres düzeyi çok yüksek kadınlar var onlar için gecerli de olabilir bu stres işi.
Olumsuz olma ihtimalleri daha farklı bildigimiz konular ve yine üzüntümü söyleyeyim keske hic bu sonuç alınmasa...🙏
Haklısın tabi kesinlikle olumsuz düşünmek iyi birşey değil japonlarin suyla ilgili yapmış olduğu araştırmayı birçoğumuz biliyoruz olumsuz sözlerde moleküler yapısının bozulduğu kanıtlanmış vücudunuzun %70 de sudan oluşmakta o nedenle iyi düşünelim iyi olsun yaklaşımı her zaman en doğrusu.Aklimiza olumsuz şeyler illaki geliyor fazla bağ kurmadan göndermek lazım 😀

Haklısın tabi kesinlikle olumsuz düşünmek iyi birşey değil japonlarin suyla ilgili yapmış olduğu araştırmayı birçoğumuz biliyoruz olumsuz sözlerde moleküler yapısının bozulduğu kanıtlanmış vücudunuzun %70 de sudan oluşmakta o nedenle iyi düşünelim iyi olsun yaklaşımı her zaman en doğrusu.Aklimiza olumsuz şeyler illaki geliyor fazla bağ kurmadan göndermek lazım 😀
Hamilelik dağlalamalar işte arada bir moral yükseliyor bir düşüyor :) Bazen o kadar güzel şeyler hayal ediyorum ki içimde yaşıyorum :) Olumsuzları kovalamak lazım haklısınız.

Kızlar merhaba, bir konu danışmak istiyorum size ... şimdi amacımız genetk.. ilk opudan 5.güne giden 1 embriyo var; 2.opuda şuan 2.gün 3embriyo var. Yarın yani 3.günlerinde duruma göre ya onları donduracaklar ve bir opu daha yapıcaz; ya da onlarla 5.güne gidicez.. dediklerine göre ilkinde çok embriyom olduğu için direk 5.günü beklemişler( 5.güne kadar 7 adetti son gün 1 kaldı malesef:(( ) bu sefer 3embriyoda risk almak istemeyebilirlermiş. Aklıma takılan 3.opuyu yaptık hadi, 2.den dondurulan 3embriyo çözülüp, 5.güne giderse biyopsiler alınıp genetiğe yollanıp sonra tekrar mı dondurulacaklar.. kafam çok karıştı ve bu bana çok saçma geldi kıymayı bile çözdükten sonra tekrar donduramıoz dedim eşim de gülüyo ama içime sinmedi böyle mi oluyor bu iş acaba?

Kızlar merhaba, bir konu danışmak istiyorum size ... şimdi amacımız genetk.. ilk opudan 5.güne giden 1 embriyo var; 2.opuda şuan 2.gün 3embriyo var. Yarın yani 3.günlerinde duruma göre ya onları donduracaklar ve bir opu daha yapıcaz; ya da onlarla 5.güne gidicez.. dediklerine göre ilkinde çok embriyom olduğu için direk 5.günü beklemişler( 5.güne kadar 7 adetti son gün 1 kaldı malesef:KK43:( ) bu sefer 3embriyoda risk almak istemeyebilirlermiş. Aklıma takılan 3.opuyu yaptık hadi, 2.den dondurulan 3embriyo çözülüp, 5.güne giderse biyopsiler alınıp genetiğe yollanıp sonra tekrar mı dondurulacaklar.. kafam çok karıştı ve bu bana çok saçma geldi kıymayı bile çözdükten sonra tekrar donduramıoz dedim eşim de gülüyo ama içime sinmedi böyle mi oluyor bu iş acaba?
Hayırli olsun inş. 3. Gune dondurunca genetiğe göndermek amaclı olmasa gerek.benim de havuz yontemi 3 opuydu ve 5. Gun beklendi.tabi ki 1embriyo 5. Gune geliyordu ve bir kez de 2 embriyo geldi.
Buyük olasilikla senin bu sefer de 1 veya 2 embriyo 5. Güne gelir ama simdi 3. Gune dönmeleri genetik olmamasi lazım genetikten vazgecmisler bu opuda sanki

Ne kadar çok kişinin kaybı var, yalnız olmadığımı görüyorum maalesef. Siz de yaşadıysanız size de çok geçmiş olsun, tüm bunları ancak olumlu bi süreç ile unutabilir atlatabiliriz. İnşallah olur 🙏
Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Bende yasadım 3 kez ne desek acın hafiflemeyecek. Biz ve bizim gibi olanlara rabbim tez vakitte hayırlı haberleri burada yazmayı nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Bende yasadım 3 kez ne desek acın hafiflemeyecek. Biz ve bizim gibi olanlara rabbim tez vakitte hayırlı haberleri burada yazmayı nasip etsin inşallah
Diyecek bi şey bulamadım, çok güçlüyüz demek ki üç kez bu acıya katlandığımıza göre, umarım bundan sonra hiç yaşamayız 🙏

Kızlar eşimle birlikte doktorla ön görüşme yapmaya karar verdik. Stresten sigarayı yiyorum. Gırtlak desen gani açıldı. Doktor şimdi tatlı tatlı sıralıcak sigaraydı ,kiloydu, tiroitti ,insülindi. Ooff off!!! Gebelik şekerim çıkıyo da... ölem beennn !!!

Kızlar merhaba, bir konu danışmak istiyorum size ... şimdi amacımız genetk.. ilk opudan 5.güne giden 1 embriyo var; 2.opuda şuan 2.gün 3embriyo var. Yarın yani 3.günlerinde duruma göre ya onları donduracaklar ve bir opu daha yapıcaz; ya da onlarla 5.güne gidicez.. dediklerine göre ilkinde çok embriyom olduğu için direk 5.günü beklemişler( 5.güne kadar 7 adetti son gün 1 kaldı malesef:KK43:( ) bu sefer 3embriyoda risk almak istemeyebilirlermiş. Aklıma takılan 3.opuyu yaptık hadi, 2.den dondurulan 3embriyo çözülüp, 5.güne giderse biyopsiler alınıp genetiğe yollanıp sonra tekrar mı dondurulacaklar.. kafam çok karıştı ve bu bana çok saçma geldi kıymayı bile çözdükten sonra tekrar donduramıoz dedim eşim de gülüyo ama içime sinmedi böyle mi oluyor bu iş acaba?
Ben de Bebegimhadi ye katılıyorum canım genetikten vazgecilmis gibi.Diger 5.gun dondurulandan biyopsi alındı mı merak ettim

Kızlar eşimle birlikte doktorla ön görüşme yapmaya karar verdik. Stresten sigarayı yiyorum. Gırtlak desen gani açıldı. Doktor şimdi tatlı tatlı sıralıcak sigaraydı ,kiloydu, tiroitti ,insülindi. Ooff off!!! Gebelik şekerim çıkıyo da... ölem beennn !!!
Bence güzel bir karar .Bol şans diliyorum

Ben de Bebegimhadi ye katılıyorum canım genetikten vazgecilmis gibi.Diger 5.gun dondurulandan biyopsi alındı mı merak ettim
Evet cnm embriyoyu biyopsi aldıktan sonra dondurdular. Biyopsi alınan parçanın 6 ay içerisinde genetiğe gönderilmesi gerekiyor..
Teşekkür ederim o zaman ben bu genetik olayını tam öğreneyim bugün ararlar heralde, başta genetik taramalı diye yola çıktığımızdan o şekilde diye düşündüm...

Evet cnm embriyoyu biyopsi aldıktan sonra dondurdular. Biyopsi alınan parçanın 6 ay içerisinde genetiğe gönderilmesi gerekiyor..
Teşekkür ederim o zaman ben bu genetik olayını tam öğreneyim bugün ararlar heralde, başta genetik taramalı diye yola çıktığımızdan o şekilde diye düşündüm...
Bence kararin dogru bunlarda 5. Gune kalsın ve genetige gitsin ne dersin

Benim tedavilerimde opuda farklı miktarlarda toplama yapılsa da sonuçta elimde kalan hep aynı oluyordu o nedenle hesaplamalarimi hep ona göre yapardım ilk opuda 1 tane kaldıysa muhtemelen bunda da 1 tane 5.gune ilerleyen olur sonrakinde de 1 tane kalsa 3 tane gönderirsin ngs ye en kötü senaryo yu yazdım bence yeterli olur

Fairytale2 Fairytale2 nasılsın canım aklım sende kaldı.Ne yaptın ilaçla mı verdi son durumun nedir
Selam canım, ilaç kullandım geceden ve operasyon sabahı ama bende ne çok sancı ne de kanama yaptı, vakumlu kürtaj yapıldı. Zaten doktorum da kürtajı her halükarda yapacağız demişti sanırım parça kalma korkusundan. Alınan parça da genetik incelemeye gönderildi, sonuca bağlı olarak bi yol çizeceğiz sanırım. Pıhtılaşma sorunu yok görünüyor laboratuvar sonucuna göre. Sen iyisindir umarım.

Selam canım, ilaç kullandım geceden ve operasyon sabahı ama bende ne çok sancı ne de kanama yaptı, vakumlu kürtaj yapıldı. Zaten doktorum da kürtajı her halükarda yapacağız demişti sanırım parça kalma korkusundan. Alınan parça da genetik incelemeye gönderildi, sonuca bağlı olarak bi yol çizeceğiz sanırım. Pıhtılaşma sorunu yok görünüyor laboratuvar sonucuna göre. Sen iyisindir umarım.
Cok geçmiş olsun ,ağrının az olmasına çok sevindim. Allah tekrarını göstermesin. Sonuç ne kadar zamanda geliyormuş?Ben de bir gelişme yok 3 şubata doktora randevu aldım bekliyorum.

Back
X