- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.681
Kimleri görüyorummmhoşgeldin canım, dişçideydim okudum ama cvp yazamadım. Hamile kalmadan önce dişlerimi bir elden geçireyim dedim de
İyi olmanıza ve senden haber aldığıma çok sevindim canım
Evet sonunda bir de Bahçeci’yi denemeye karar verdim ve peşinizden Güvenç Bey’in yolunu tuttum. Bana da NGS önermedi ama kararı sen vereceksin dedi yani istersem tabi ki yapacak. Havuz konusunda hem onu hem eşimi aynı anda ikna etmem zor, bana da önermiyor çünkü ve eşim de üst üste istemiyor ama başladığımda tekrar bir sorarım.
Bana güven verdi Güvenç Bey, detaycı ve ilgili görünüyor. Yarım saatten fazla konuşmuşuzdur. Her soruma cevap verdi, evet tavrı tarzı pek yumuş yumuş değil ☺ düşündüğünü dan dan söylüyor. Bu benim için problem değil severim öyle tipleri ama tedavi sırasında hormonlar oynakken ne düşünürüm bilmiyorum
Aslında benim tüp bebek doktoru bir yakın arkadaşım Müstecep Bey’e gidebilirsin iyi doktordur gidersen selamımı da söyle falan dedi ama aklımdaki isim Güvenç Bey olduğu için ona gittim, şimdi hiç karıştırmayayım çünkü aklımda Erbil Yağmur da var o zaman ona da gideyim buna da gideyim liste uzayıp gidecek.
Bekleme konusunda yapacak birşey yok ama 3-4 saat merkezde kalınca sinirim bozuluyor elimde değil. Belki eskisi kadar bozulmaz. İlk tedavi en zoruydu benim için her açıdanİğneler bile olaydı benim için
deneyimler değiştiriyor insanı belki aynı tepkileri vermem şimdi.. Sigarayı da bırakmasaydım tadından yenmezdi Bahçeci valla bekleme salonunun önü teras
Kahve+sigara+telefon üçlüsü ile uzun saatler gıkım çıkmayabilirdi
ama sigarayı bıraktım bugün tam 2 ay oldu
inşallah bir faydası olur tedavide. Kromozom açısından faydası olmazmış ama kalite açısından olurmuş.
Takibi orada yapıyorlar, peki doğumu nerede yaptırıyorlar?
Sigarayi birakman iyi olmus canim, sevindim. Mutlaka faydasi olacaktir tedavinde. Sigara kullandiginda hormonlarin etkisi bile azaliyor ve daha yuksek doz ilac kullanmak gerekiyor. Maalesef ben transfere kadar hep icmistim

Havuz konusunda ben Guvenc’i dinlemedim; bana da senin yumurtan bol havuza gerek yok demisti hep ama ben yaptim. Iyi ki de inat etmisim. Zaten ben ne zaman inatlassam bu adamla hakli ciktim ☺ Bana NGS de yapma demisti ilk, keske o zaman da dinlemeseydim. Ayyy neyse gecmis zaman artik...
Dogum icin birkac hastane secenegi var. aklimda kalanlar Ulus Liv, Fulya Acibadem, Florance Nightingale. Ben Acibadem’de yapmayi sectim. (Bu arada es zamanli Koc Universitesi’ndeki perinatologla da kontrollerime devam ettim; malum, Guvenc Bey supurge gibi kongre mongre diye yok olabiliyor - erken dogum riskine karsi yedek doktor yaptim kendime anlayacagin

Cok da memnun kaldim Acibadem hizmetlerinden. Yalniz cocuk doktoru delirtti beni (tabi ki ben de onlari delirttim