- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
- #72.781
Cimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlış anlamışlarCimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar![]()
Bu cevabı yazanın aklına şaşayım.sanırım tek anladıkları para yardımı sağlıga da para yazmalari çok insafsızcaCimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar![]()
Iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın buraya yazmışsın iyi yaptın bebegin ne kadar liķ oldu ? .benim bebek 2 yaşinda kücük çocuk oldu tabiBebegimhadi nasılsın canım. Seni önceki yıllardan hatırlıyorum sende beni hatırladınmı
Allah iyilik versin canım.. Şunu anlamadım küçük çocuk oldu tabi demişsin ya yani 2.mi oldu seninIyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın buraya yazmışsın iyi yaptın bebegin ne kadar liķ oldu ? .benim bebek 2 yaşinda kücük çocuk oldu tabibenden de idare eder.aeni hatırladım tabi zaten rumuzun profil resminden sanirim hep dikkatimi cekiyor seni unutmam.ikinci bebekde gelir ins.
Cocuk 1 bende canım artik buyudu 2 yas 4 ay oldu bebek deme zamanı gecti çocukda sayılmaz daha mini mini bunlar ❤Allah iyilik versin canım.. Şunu anlamadım küçük çocuk oldu tabi demişsin ya yani 2.mi oldu senin
İnşallah duana.. 2.bebek için. Amin..
Evet rumuzum hep aynı hiç değiştirmedim yıllardır.. Dikkatini çektiğine sevindim.. Unutturmasın beni rumuzum![]()
Neden sende mümkün değil 2.Cocuk 1 bende canım artik buyudu 2 yas 4 ay oldu bebek deme zamanı gecti çocukda sayılmaz daha mini mini bunlar ❤
2. Cocuk konusu bende mümkün degil Allah sana nasip eder ins.2. Cocuk daha kolay oluyor benim gördüğüm.
Unutmamsağol sende opüyorum . bebisini yazmadın
Sokaklar çocuk kaynıyorCimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar![]()
Amin sağlikla buyüsün bebişin hepimizinki de inşNeden sende mümkün değil 2.
Ah ah hemen kolay olsa benimde yumurtam olsada inşallah..
2 yaş 4 ay maşallah büyüyorlar.. Allah sağlıklı ömürler versin.. Kız profildeki resim bebişinmi
Benimkide 31 aylık büyüyor çok şükür herşeyim benim Allah 'a emanet.. Veren Rabbime şükürler olsun..
Bebegine tekrar masallah büyümüş ne güzel .Neden sende mümkün değil 2.
Ah ah hemen kolay olsa benimde yumurtam olsada inşallah..
2 yaş 4 ay maşallah büyüyorlar.. Allah sağlıklı ömürler versin.. Kız profildeki resim bebişinmi
Benimkide 31 aylık büyüyor çok şükür herşeyim benim Allah 'a emanet.. Veren Rabbime şükürler olsun..
Affedin ben sizin çocuğunuz yok sanıyordum şuan okuyunca bi mutlu oldum , birde bırakmamışsınız herkese bilgi, tecrübenizle destek olmaya devam ediyorsunuz. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versinAmin sağlikla buyüsün bebişin hepimizinki de inş
Profildeki resim benziyor o degil.
Yaşim sizden buyük soylemesi ayıp saglikli donmuş embriyom var genetikten gelen ama ailevi saglik sorunlari onun maddiyata etkisi ve yaşım elvermiyor 2. Yi almaya.ins oteki dunyada bulusuruz bebegimle.ben kabullendim yani durumumu gorüsuruz yine opuyorum sevgiler![]()

Sağol gercektenAffedin ben sizin çocuğunuz yok sanıyordum şuan okuyunca bi mutlu oldum , birde bırakmamışsınız herkese bilgi, tecrübenizle destek olmaya devam ediyorsunuz. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin![]()
tabi canım hepsi makbul bence deAmiiinnnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinyumurta donasyonu , evlat edinme , çocuk kaçırmaya kadar herşeyin ince ince hesabını yapar oldum
![]()
Bu prp'den farklı bir uygulama olmalı ? Çok detay bilmiyorum açıkçası bilen gorusmus olan biri bildiklerini paylassa tabii süper olur...tam da bizim topige uygun bir gelişmeArkadaşlar Cem fıçıcıoglu kök hücre tedavisi uyguluyormuş , bilen , duyan , gidip görüşen var mı ? Mantıklı bir yöntem gibi geliyor
Eki Görüntüle 2677414
Evet prp den farklı bir yöntem .. aradım asistanı ile konuştum , özellikle bizim durumumuzda olanlara uyguladıklarını söyledi . Herkese yapmıyorlar , özel izin gerekiyor sanırım . Karın yağlarından alıp kök hücre elde edip Rahime veriliyor gibi birsey anlattı asistanı . Ama son zamanlarda Corona vakalarının artmasından dolayı laboratuvarlarda kök hücre çalışmasına izin verilmediği gibilerinden briseyelr söyledi . Pazartesi saat 11 e randevu aldım , Cem bey ile görüşeceğim.durumdan sizleri de haberdar ederim .. umarım gerçekten umut verici bir gelişmedirBu prp'den farklı bir uygulama olmalı ? Çok detay bilmiyorum açıkçası bilen gorusmus olan biri bildiklerini paylassa tabii süper olur...tam da bizim topige uygun bir gelişme
Dört gözle gorusmenizi bekliyor olacağızEvet prp den farklı bir yöntem .. aradım asistanı ile konuştum , özellikle bizim durumumuzda olanlara uyguladıklarını söyledi . Herkese yapmıyorlar , özel izin gerekiyor sanırım . Karın yağlarından alıp kök hücre elde edip Rahime veriliyor gibi birsey anlattı asistanı . Ama son zamanlarda Corona vakalarının artmasından dolayı laboratuvarlarda kök hücre çalışmasına izin verilmediği gibilerinden briseyelr söyledi . Pazartesi saat 11 e randevu aldım , Cem bey ile görüşeceğim.durumdan sizleri de haberdar ederim .. umarım gerçekten umut verici bir gelişmedir![]()
Canım birkaç gündür foruma bakmiyordum. Rabbim sesini duymuş. Sen 40tan sonra yok mu hamile kalan dedikten sonra 78kova arkadaşımız hamile kalmış. Hemde doğal yolla. Allah ona sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısıda hepimizin başına olsunDört gözle gorusmenizi bekliyor olacağızumarim hayırlı haberlerle dönersiniz
EvetCanım birkaç gündür foruma bakmiyordum. Rabbim sesini duymuş. Sen 40tan sonra yok mu hamile kalan dedikten sonra 78kova arkadaşımız hamile kalmış. Hemde doğal yolla. Allah ona sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısıda hepimizin başına olsun