• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar 🤭

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-08-20 at 13.19.01.webp
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 13.19.01.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 85
Bebegimhadi Bebegimhadi nasılsın canım. Seni önceki yıllardan hatırlıyorum sende beni hatırladınmı
Iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın buraya yazmışsın iyi yaptın bebegin ne kadar liķ oldu ? .benim bebek 2 yaşinda kücük çocuk oldu tabi 😂 benden de idare eder.aeni hatırladım tabi zaten rumuzun profil resminden sanirim hep dikkatimi cekiyor seni unutmam.ikinci bebekde gelir ins.

Iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın buraya yazmışsın iyi yaptın bebegin ne kadar liķ oldu ? .benim bebek 2 yaşinda kücük çocuk oldu tabi 😂 benden de idare eder.aeni hatırladım tabi zaten rumuzun profil resminden sanirim hep dikkatimi cekiyor seni unutmam.ikinci bebekde gelir ins.
Allah iyilik versin canım.. Şunu anlamadım küçük çocuk oldu tabi demişsin ya yani 2.mi oldu senin
İnşallah duana.. 2.bebek için. Amin..
Evet rumuzum hep aynı hiç değiştirmedim yıllardır.. Dikkatini çektiğine sevindim.. Unutturmasın beni rumuzum ;)

Allah iyilik versin canım.. Şunu anlamadım küçük çocuk oldu tabi demişsin ya yani 2.mi oldu senin
İnşallah duana.. 2.bebek için. Amin..
Evet rumuzum hep aynı hiç değiştirmedim yıllardır.. Dikkatini çektiğine sevindim.. Unutturmasın beni rumuzum :KK66:
Cocuk 1 bende canım artik buyudu 2 yas 4 ay oldu bebek deme zamanı gecti çocukda sayılmaz daha mini mini bunlar ❤
2. Cocuk konusu bende mümkün degil Allah sana nasip eder ins.2. Cocuk daha kolay oluyor benim gördüğüm.
Unutmam 😊😊 sağol sende opüyorum . bebisini yazmadın

Cocuk 1 bende canım artik buyudu 2 yas 4 ay oldu bebek deme zamanı gecti çocukda sayılmaz daha mini mini bunlar ❤
2. Cocuk konusu bende mümkün degil Allah sana nasip eder ins.2. Cocuk daha kolay oluyor benim gördüğüm.
Unutmam 😊😊 sağol sende opüyorum . bebisini yazmadın
Neden sende mümkün değil 2.
Ah ah hemen kolay olsa benimde yumurtam olsada inşallah..
2 yaş 4 ay maşallah büyüyorlar.. Allah sağlıklı ömürler versin.. Kız profildeki resim bebişinmi
Benimkide 31 aylık büyüyor çok şükür herşeyim benim Allah 'a emanet.. Veren Rabbime şükürler olsun..

Cimere ileri yaşta tüp bebek tedavisinde destek talebine istinaden gelen cevap . Sanki beni yanlış anlamışlar 🤭
Sokaklar çocuk kaynıyor 😡 ...kimse bakabilirmiyim hakkini verebilir miyim diye düşünmüyor e tabii böyle dusuncesiz insanları olan bir ülkenin böyle dusuncesiz işinin hakkını vermeyen çalışanları gayet dogal!!

2 yaş 4 ay maşallah büyüyorlar.. Allah sağlıklı ömürler versin.. Kız profildeki resim bebişinmi
Benimkide 31 aylık büyüyor çok şükür herşeyim benim Allah 'a emanet.. Veren Rabbime şükürler olsun..
Amin sağlikla buyüsün bebişin hepimizinki de inş
Profildeki resim benziyor o degil.
Yaşim sizden buyük soylemesi ayıp saglikli donmuş embriyom var genetikten gelen ama ailevi saglik sorunlari onun maddiyata etkisi ve yaşım elvermiyor 2. Yi almaya.ins oteki dunyada bulusuruz bebegimle.ben kabullendim yani durumumu gorüsuruz yine opuyorum sevgiler😘

Bebegine tekrar masallah büyümüş ne güzel .
Allah senin bu sayfadakilerin, herkesin ve benim de gönlünün muradıni versin ins.

Amin sağlikla buyüsün bebişin hepimizinki de inş
Profildeki resim benziyor o degil.
Yaşim sizden buyük soylemesi ayıp saglikli donmuş embriyom var genetikten gelen ama ailevi saglik sorunlari onun maddiyata etkisi ve yaşım elvermiyor 2. Yi almaya.ins oteki dunyada bulusuruz bebegimle.ben kabullendim yani durumumu gorüsuruz yine opuyorum sevgiler😘
Affedin ben sizin çocuğunuz yok sanıyordum şuan okuyunca bi mutlu oldum , birde bırakmamışsınız herkese bilgi, tecrübenizle destek olmaya devam ediyorsunuz. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin :dua:

Affedin ben sizin çocuğunuz yok sanıyordum şuan okuyunca bi mutlu oldum , birde bırakmamışsınız herkese bilgi, tecrübenizle destek olmaya devam ediyorsunuz. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin :dua:
Sağol gercekten 😊 amin amin Allah guzel gunlerini göstersin ins ablası sana da nasip olsun inş.seni mutlu ettigime sevindim su an ❤ sayfaya yazıyorum eskiden daha çok yazardım okuyorum sizleri ama sizlerinde bebegi olacak ins.👏👏👏

Arkadaşlar Cem fıçıcıoglu kök hücre tedavisi uyguluyormuş , bilen , duyan , gidip görüşen var mı ? Mantıklı bir yöntem gibi geliyor
Eki Görüntüle 2677414
Bu prp'den farklı bir uygulama olmalı ? Çok detay bilmiyorum açıkçası bilen gorusmus olan biri bildiklerini paylassa tabii süper olur...tam da bizim topige uygun bir gelişme

Bu prp'den farklı bir uygulama olmalı ? Çok detay bilmiyorum açıkçası bilen gorusmus olan biri bildiklerini paylassa tabii süper olur...tam da bizim topige uygun bir gelişme
Evet prp den farklı bir yöntem .. aradım asistanı ile konuştum , özellikle bizim durumumuzda olanlara uyguladıklarını söyledi . Herkese yapmıyorlar , özel izin gerekiyor sanırım . Karın yağlarından alıp kök hücre elde edip Rahime veriliyor gibi birsey anlattı asistanı . Ama son zamanlarda Corona vakalarının artmasından dolayı laboratuvarlarda kök hücre çalışmasına izin verilmediği gibilerinden briseyelr söyledi . Pazartesi saat 11 e randevu aldım , Cem bey ile görüşeceğim.durumdan sizleri de haberdar ederim .. umarım gerçekten umut verici bir gelişmedir🙏🙏🙏

Evet prp den farklı bir yöntem .. aradım asistanı ile konuştum , özellikle bizim durumumuzda olanlara uyguladıklarını söyledi . Herkese yapmıyorlar , özel izin gerekiyor sanırım . Karın yağlarından alıp kök hücre elde edip Rahime veriliyor gibi birsey anlattı asistanı . Ama son zamanlarda Corona vakalarının artmasından dolayı laboratuvarlarda kök hücre çalışmasına izin verilmediği gibilerinden briseyelr söyledi . Pazartesi saat 11 e randevu aldım , Cem bey ile görüşeceğim.durumdan sizleri de haberdar ederim .. umarım gerçekten umut verici bir gelişmedir🙏🙏🙏
Dört gözle gorusmenizi bekliyor olacağız 🙏umarim hayırlı haberlerle dönersiniz

Dört gözle gorusmenizi bekliyor olacağız 🙏umarim hayırlı haberlerle dönersiniz
Canım birkaç gündür foruma bakmiyordum. Rabbim sesini duymuş. Sen 40tan sonra yok mu hamile kalan dedikten sonra 78kova arkadaşımız hamile kalmış. Hemde doğal yolla. Allah ona sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısıda hepimizin başına olsun

Canım birkaç gündür foruma bakmiyordum. Rabbim sesini duymuş. Sen 40tan sonra yok mu hamile kalan dedikten sonra 78kova arkadaşımız hamile kalmış. Hemde doğal yolla. Allah ona sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısıda hepimizin başına olsun
Evet 🤗 gördüm takip ediyorum...bilgilendirme için sağol canım tabii inşallah arkadaşımız ikinci evladını sağlıkla kucağına alir🙏tüm dileğimiz bu yonde...ancak yazımı tekrar okuyacak olursan benim merak ettiğim duymaya muhtaç oldugum aslında şu ; 40 yaş üstü olup tüp bebek tedavisi ile PGT veya NGS yapılmadan gebe kalıp sağlıkla evladını kucağına alan bir arkadaşımız var mı?? ( mümkün ise ilk çocuk sahibi olan çünkü görüştüğüm hekimler ilk çocuğu genç yaşlarda doğuran kadınların hiç çocuk sahibi olmamış kadınlara göre ileri yaslarda ikinci cocuk sahibi olma yüzdeleri daha fazlaymis..)

Back
X