- Konu Sahibi akideciknane
- #73.821
Yoook buraya yazarııım, kimseye söylemiycem derken iş çevresi, geniş aile filanı kastettim. Burada yazan tüm kadınlarla kendimi bir tutuyorum ve buradaki herkese sonsuz minnettarım.
Benim tup bebek tutuyor da sonra gelisim duruyor. Ya bu benim hormonel dengem ile alakalı. Ya genetikle alakali bir sorun var. Tahlil sonuclari gelsin ona gore bir tedavi planlayacagiz aslinda.demin yazarken yoldaydım eve geldim de ayrıntılı okudum.
bir kaç yıldır, evlenmeden de önce, kendime ekstra iyi bakmaya, yaş da ilerliyor diye anti-aging meselelere kafa yormaya başlamıştım, iyi ki yapmışım.. beslenmeme dikkat ediyorum ve takviye kullanıyorum, omega, d, c, çinko.. son iki aydır omepa DK2 kullanıyorum. tüp bebek gündemi olunca arı sütü aldım. valla işe yaradı bence..
bitki çaylarına saramadım, çünkü onlarda doz ayarlaması zor. kendi kendine deneyenle hayıtı tavsiye ederim, ama çayını değil, agnucaston ismindeki hap formunu. hormon dengesini sağlıyor ve pms'ye kesinlikle iyi geliyor.
solgar omnium'u araştırıcam, onu hiç duymamıştım..
eşim, doktor reçete etmeden bir şeyi zor içer. doktoru da sadece proxeed verdi. iyi beslenmeye, keçiboynuzu pekmezine filan anca ikna ettim. bence sperm sorunu yaşayan erkekler spor yapmak zorunda, kas olacak ki mitokondri olacak, enerji üretimi olacak.. yapıyor mu? zorla: ) 4 yumurtam toplandı, şükür onlara yetecek sperm çıktı.. umarım genetik test sonucu iyi gelir de.. sonra iş rahme kalacak di mi?
rahmimin y şeklinde ve parsiyel septalı olduğunu da bu süreçte öğrendim. transferden önce histeroskopi yapılacak bir de.. rahmin tutma kapasitesi için de kan dolaşımı meselesi önemliymiş, yine sporuydu, üzümüydü dikkat etmeye çalışıcam transfere kadar..
kısa zamanda bir sürü aşamadan geçtim, gerçekten buradaki deneyimler olmasa çok daha zor olurdu. teşekkür ederim hepinize..
Esim benim spor yapıyordu. Pandemi olunca birakti maalesef. Simdi tahlil sonuclari cikinca ikna edicem. Birlikte spora baslariz muhtemelen. Zaten tum gun evdeyim evden calisiyorjm. Yemeklerinizi evde yapip yiyoruz. Bol bol sebze protein dengesini tutturamayan çalışıyoruz.