- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #75.861
Allahım hiç böyle birsey duymamıstık sayende duyduk :)Kızlar teşekkür ediyorum çok....aminn hepimiz için aminn
Son durumu bildiriyorum :) (güldüğüme bakmayın ) şu an hipodromdaki o atağa geçmeye çalışan at hipodromun tam ortasına geldi ve öylece kalakaldı...evet durumum tam olarak bu. Dr un dediğine göre kesin olmamakla beraber 2 gebelik var...biri iç,biri dış...bu durumda şu an için yapacak hiçbir şey yok beta takibine devam edilecek. 3 durum olabileceğini söyledi..iç gebelik net oluşursa dış gebeliğin kendiliğinden sonlamasını beklemek. Ya da ameliyatla dış gebelik sonlsndırılması,iç gebeliğin devamını sağlamaya çalışma. Ya da iç gebelik oluşmazsa ilaçla dış gebeliği sonlandırmaya çalışma ,olmazsa ameliyat....hocanın dediğine göre başlardaki düşük değer artışı ,dış gebeliğin bu gibi durumlarda beta salgılanmasına bu şekilde etki edebileceği gibi bişeyler söyledi...bu arada beta artışım da düzene girmişti..bugün %70 arttı....ama artık ne kadar önemi var tartışılır.....Allah tan hayırlısını diliyorum..sadece hayırlısını diliyorum......ne şu artsın,ne bu katlasın ne de şu bu o..........sadece hayırlısı olsun.
Bilemedik ki ne oldu senin iş inşallah hayırlısı olsun hakkında cnm