1 evladım var 10 yaşında .Doktorlar bir daha çocuğun olmaz demişlerdi. 10 yıl sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım . eşim ve ben şoklardayız. mutluluk sevinç zaten var tabi korkuda var. yaşımdan (43) dolayı riskli dedi doktor .çok korkuttuda .dow sendromlu veya engelli olabilir diye .. benim gibi yaşayanlar oldu mu? 40ından sonra hamile kalan arkadaşlar neler düşünüyorsunuz? neler yaşadınız?
Merhaba. Ben de 40 yaşında sürpriz şekilde hamile kaldım. Kızlarım 11 yaşında tüp bebek. Kendi kendine olmaz diye rahat davrandık ama olacağı varmış Çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldik. Ben de riskli gebelik grubunda sayildim ama bir sorun yaşamadım . Siz de hep olumlu düşünün. Hamile kalabilen her kadın gençtir Sağlıkla bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Merhaba. Ben de 40 yaşında sürpriz şekilde hamile kaldım. Kızlarım 11 yaşında tüp bebek. Kendi kendine olmaz diye rahat davrandık ama olacağı varmış Çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldik. Ben de riskli gebelik grubunda sayildim ama bir sorun yaşamadım . Siz de hep olumlu düşünün. Hamile kalabilen her kadın gençtir Sağlıkla bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok sevindim sizin adınıza..kaderleri bantları açık olsun .içimi rahatlattınız teşekkür ederim çok zormuş bu yaşta.endişelenmemek elde değildi.