- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
Eşinizin kendi işi miydi yoksa çalıştığı şirkette mi tanıştılar güvenilir biri miÜlke Fransa.teklif eden adamın inşaat sektöründe işleri var.hastane okul AVM gibi buyuk binaların yangın yalıtım ve havalandırmalarını yapıyorlar.eşimde inşaat sektöründe.şantiye şefi.alanlar farklı olsada aynı sektörde.bu adamın çiflik evini yapmışlardı daha önce.ordan samimiyetleri arttı eşimle.adamın bi ayagı Türkiye'de çok sık gelip gidiyor ve biraz orda daha çok burda yaşıyor.orada o yokken kızı işin başında imiş.ama zorlanıyormuş.kızı ile birlikte işlerin başında olacakmış eşim.şimdilik konuşulanlar bunlar.haftaya tekrar Türkiye'ye dönecekler.detaylı konuşuruz demiş.ama eşim fazla hevesli.sanki adam ne teklif etse kabul edecek gibi.buda beni korkutuyor.
Git tabi ki deÜlke Fransa.teklif eden adamın inşaat sektöründe işleri var.hastane okul AVM gibi buyuk binaların yangın yalıtım ve havalandırmalarını yapıyorlar.eşimde inşaat sektöründe.şantiye şefi.alanlar farklı olsada aynı sektörde.bu adamın çiflik evini yapmışlardı daha önce.ordan samimiyetleri arttı eşimle.adamın bi ayagı Türkiye'de çok sık gelip gidiyor ve biraz orda daha çok burda yaşıyor.orada o yokken kızı işin başında imiş.ama zorlanıyormuş.kızı ile birlikte işlerin başında olacakmış eşim.şimdilik konuşulanlar bunlar.haftaya tekrar Türkiye'ye dönecekler.detaylı konuşuruz demiş.ama eşim fazla hevesli.sanki adam ne teklif etse kabul edecek gibi.buda beni korkutuyor.
fransa’da fransızcanız olmadan rahat edemezsiniz. İnsanlar aşırı ırkçı. İngilizce bilseler bile ingilizce konuşmuyorlar. Fransızca öğrenmesi çok kolay bir dil değil ayrıca.ikimizin de fransızcası yok ben ve oğlum yeterli derecede İngilizce bilgisine sahibiz.
Turkiye iflas etti, hersey daha da kotuye gidiyor. Bence firsatiniz varsa arkaniza bilr bakmadan gidin. Cocuklarinizin yuzune bakamazsiniz ilerdrMerhabalar hanımlar.
Eşim bir iş teklifi aldı birkaçgun önce.hem tanıdıgımız hem eşimin müşterisi olan biri.birkaç sektörde birden farklı iş yerleri var.eşime benim senin gibi bir adama ihtiyacım var.benimle yurtdışında çalışmayı düşünürmüsün demiş.eşim 42 ben 39 yaşındayım.bugune kadar böyle bişey hiç aklımızda yoktu.fırsatımızda yoktu zaten.öğrendiğim günden beri kafam çok karışık.bu saatten sonra tekrar sıfırdan başlamak istemiyorum.burada belli standartlarımız var.bunun altına düşmek beni korkutuyor.öte yandan biri lise iki biri Ana sınıfında olan iki çocugum var.onlar için buyuk bir fırsat bu.eşim çok hevesli.gerçi henüz şartlar konuşulmadı.bize ne vaat edecegini bilemiyorum.ama şimdiden kafamda onlarca soru var.siz ne düsünürsünüz bu konuda.bu yaştan sonra yapabilir miyiz oralarda.yoksa kurulu düzene devammı etmeliyiz.
fransa’da fransızcanız olmadan rahat edemezsiniz. İnsanlar aşırı ırkçı. İngilizce bilseler bile ingilizce konuşmuyorlar. Fransızca öğrenmesi çok kolay bir dil değil ayrıca.
Yurtdışında yaşayacaksanız Ana dili ingilizce olan bir yer seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?