Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyanlar bileceklerdir yalnızım ve bir uğraş arıyorum ve 40 yaşını geçtim.Açıkcası boş işlerden gerçekten çok sıkılan biriyim yani amacım sadece zaman geçirmek değil zamanı en iyi şekilde değerlendirmek.
Bugüne dek ben ne yaptım diye sordum.Okudum,çalıştım,okudum,çalıştım.....
En çok neler yapmaktan hoşlanırım?Okumaktan,yeni şeyler öğrenmekten,öğrendiklerimi paylaşmaktan....
Ekonomik imkanların gezmeye,ev dışında aktif olmaya uygun mu?Hayır
Çevremde benim ilgimi çekebilecek kurs yada aktiviteler var mı?Hayır
Ve bu düşüncelerden sonra şöyle bir hayal kurdum.Ben bu sene bildiğim lise öğrencileri gibi LYS'ye hazırlanıp Ahmet Yesevi Üni. Uzaktan Eğitim Bilgisayar Müh. bölümünü kazansam orda 4 yıl okusam sonrada kendime küçük bir ofis açsam yada param yetmez ise evden iş yapsam ne dersiniz?(Allah ömür verirse elbette)
Olası sorulara önceden şunu söyleyebilirim kazanabileceğimi düşünüyorum yoksa hiç bu fikir aklıma bile gelmezdi.
Okuyanlar bileceklerdir yalnızım ve bir uğraş arıyorum ve 40 yaşını geçtim.Açıkcası boş işlerden gerçekten çok sıkılan biriyim yani amacım sadece zaman geçirmek değil zamanı en iyi şekilde değerlendirmek.
Bugüne dek ben ne yaptım diye sordum.Okudum,çalıştım,okudum,çalıştım.....
En çok neler yapmaktan hoşlanırım?Okumaktan,yeni şeyler öğrenmekten,öğrendiklerimi paylaşmaktan....
Ekonomik imkanların gezmeye,ev dışında aktif olmaya uygun mu?Hayır
Çevremde benim ilgimi çekebilecek kurs yada aktiviteler var mı?Hayır
Ve bu düşüncelerden sonra şöyle bir hayal kurdum.Ben bu sene bildiğim lise öğrencileri gibi LYS'ye hazırlanıp Ahmet Yesevi Üni. Uzaktan Eğitim Bilgisayar Müh. bölümünü kazansam orda 4 yıl okusam sonrada kendime küçük bir ofis açsam yada param yetmez ise evden iş yapsam ne dersiniz?(Allah ömür verirse elbette)
Olası sorulara önceden şunu söyleyebilirim kazanabileceğimi düşünüyorum yoksa hiç bu fikir aklıma bile gelmezdi.
Hangi bölümü okudu acaba?Ofis ne üzerine?Neden olmasin :)
Benim tanidigim 45 yasinda unv.i birincilikle bitirdi hemde örgün :)
Simdi kendi ofisini aciyor o da ve cok başarılı
Çok sağol.Üniversite mezunu olup çalışırken dışardan hukuk okuyan bayağı kişi biliyordum eskiden çünkü o zaman fazla seçenek yoktu ve eğitime devam etmek isteyen ya açıköğretim işletme yda dışardan hukuk okurdu o yıllarda.okumanın yaşı yok istedikten sonra okursun. ancak ben bilg. müh.liğinin 40 yaşında okumak için doğru tercih olduğunu düşünmüyorum. bir hukuk falan desen anlardım.
ama kötü yorum yapıp hevesini kırmak istemem böyle bir karar verirken araştırmışsındır sanırım dilerim başarılı olursun.
Ne güzel.okumanin yaşı olmaz ki :) ben moda tasarim okuyorum sinifimda 40 yas ustu bir abimiz var birde 35 yaslarinda bir ablamiz var :)
Bir ara gazetede böyle bir haber vardı sanırım 60-70 yaş arası üniversitede okuyanlar ile ilgili.Maşallah.Bizim sınıfta 54 yaşında amca var ki o bir de örgün okuyor. Siz hayli hayli yaparsınız şu şartlarda.
Canım ben sana açıklama yapmaya çalışayım.ablacığım hiç durma bence..valla bende çocukları okula yollayayım aklımda birkaç şey var,onları gerçekleştirmeden ölürsem gözüm açık gider valla
bu uzaktan eğitim veren üniversiteler hakkında nerden detaylı bildi alabilirim..yada biri açıklama yapabilir mi?
Bende başta aynen sizin gibi düşündüm ve önlisans bilgisayar bölümü okdum ikincilikle bitirdim ama iş bulamadım.Yaş geçince...İnsanin icinde kalmamali bu gibi seyler bende okuyun derim ama bilgisayar muhendisligi cok zor ve yeni mezun olunca is bulmasi yastan ve tecrubesizlikten dolayi zor bir bolum. Ben yerinizde olsam yasadiginiz ilde gider grafik tasarim vs tarzi bir bolum okurdum evden de tasarim isi yapabilirsiniz. Kendinize zamanla bir portfolyo olusturur musteri topladikca disariya is yaparsiniz. Ayni sey web tasarim icin de gecerli. Dikkat cekici tasarimlarla kendinizi internet uzerinden bile duyurabilirsiniz zaman icinde. Facebook uzerinden bile yapabilirsiniz bunu. Bunun okuluna da gerek yok kurslara giderek de yapabilirsiniz. Ama diploma istiyorsaniz onlisans okuyun derim.
Canım bende senin ve (sizin) gibi kadın dayanışmasını bilen ,kendi cinsine destek veren kadınlar ile gurur duyuyorum.Çok sağolasın...İnşallah hayırlı olur...Sizede işlerinizde kolaylıklar dilerim.Ben boyle kadinlarimizla gurur duyuyorum.. Hepimize bir ömür verilmis ve diledigimizi yapmaliyiz ki siz de mutlaka yapin. Hatta 64 yasinda orgun ogretimde arkadadim vardi benim hukuk fakultesindesimdiden hayirli olsun
bilmiyordum ama ilk firsatimda bakacagim merak ettim simdiNe güzel.
Moda tasarımı üzerine internette ücretli dersler veren bir site var videmy biliyor musun?Tasarım ile ilgili olduğum için ben bir ara üye olup beğenmiştim ama ben moda tasarımı değil ,web tasarımı derslerine bakmıştım.Eski adı vsakademi idi.Aynı kişilerin ücretsiz VS Magazin dergisi var internette,moda ile ilgili bölümü ilgini çekebilir.Eğer zaten biliyorsan hatırlatma olmuş olsun :))