41 günlük bebegim var mama içiyor ama bütçeyi zorluyor yardım edin

karanfil_70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
19
0
36
Karaman
bebegim bu gün 41 günlük oldu sütüm azdı çooook uğraştım ama beni emmedi mecbur mama vermek zorunda kaldık artık azla da doymaz oldu 10 günde 900gr lık mama içmeye başladı bizde maddi yönden pek iyi değiliz yetişemiycez böyle giderse evde hazırlayıp verebilecegim bi mama tarifi olan var mı

bebegim bu gün 41 günlük oldu sütüm azdı çooook uğraştım ama beni emmedi mecbur mama vermek zorunda kaldık artık azla da doymaz oldu 10 günde 900gr lık mama içmeye başladı bizde maddi yönden pek iyi değiliz yetişemiycez böyle giderse evde hazırlayıp verebilecegim bi mama tarifi olan var mı

41 günlük bir bebeğe mama takviyesi yapman çok erken , bu kadar çabuk pes etme , beni emmedi bir sebep değil.. Öncelikle sütünü arttırmak için önerilerim olacak , bol marul salatası , bol ısırgan çayı , steel he denilen eczanelerde satılan bir içecek , yine ecz malt içeceği satılır bunları alıp öncelikle sütünü arttırmaya bakmalısın. O bebeğin böbrekleri yeni yeni gelişiyor , anne sütü dışındaki şeyleri sindirmek için zorlanacak.

sakın pes etmeyin sütünüz bebek emdikçe artacak ve çoğalacak unutmayın eğer emmezse süt nasıl artsın, mama vb. gıdalar için çok erken çokk

Sutunuz kesilmediyse bol bol emzirin bence cunki emdikce artıyor süt bol su için ve mısır yiyin kesildiyse 41 günlük bebeğe evde mama yapılmaz devam mamasi tek seçenek malasef

uzülme arkadasım mamayla buyuyen tek bebek seninki degil rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin

hepinizin ilgisi için teşekkür ederim ama sütüm kesildi malesef bebelac devam sütü veriyorum

Siz bana göre daha şanslısınız.Benim kızım 2,5 aylık bebelac mamayı beğenmedi hipp probiotic kullanıyorum.Bebelaca göre çok daha pahalı.Aylık 300 TL sırf mamaya gidiyor.Bebeğiniz 6 aylık oluncaya kadar mamaya devam etmelisiniz.Maalesef alternatifi yok

ben internette bi yerde okudum ama doktorunuza sormadan sakin ha yapmayin asli varmi bilmem yha keci.sutunu yada inek sutumuydu bilmiyorum ki inek sutu ilk bir sene kesinlikle onerilmiyo on dakika kadar kaynatilip ama baya bi kaynamazi lazimmis on dakika kadar sonra bi miktar su ve sutu karistirip seker.atiliyomus galiba ama siz sakin.doktora danismadan bole.bisey yapmayin cunku inek sutunun alerji riski var.diye biliyorum bebisinize ve size saglikli guzel gnler dilerim

Back
X