41.Haftada Olanlar

nisa-57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
6
2
1
37
Mrb Arkadaşlar. Bugun 40+3 günlük erkek bebege hamileyim. Kiloya 3700-3900-4 kg gibi diyen farklı doktorlar var. Doğumda sürpriz olacak kilosu sanırım. Nst de sancı çıkmadı açılma yok. Sadece bebek doğum kanalına yerleşmiş başıyla. Pazara kadar (41.hafta dolana kadar) bekleyecekmişim. Sonrasında suni sancı veya sezeryan.
Hiç sancım olmadan direk suni sancıyla %50 şans oluyormuş ve akabinde yine sezeryana gidilebiliyormuş. Suni sancıyı denemek mi yoksa direk sezeryanı kabul etmek mi. Birde kilosu da fazla görünüyor. Normal doğumu zorla da olsa denemek mi. Çok kararsızım...:(
Benimle aynı durumda olan var mı? 41.haftada veya daha önceden bu haftada doğum yapan arkadaşlar tecrubelerini paylaşabilirler mi? Kaç kiloda normal doğumla doğurdunuz?
Teşekkürler...

canım ben 41+2 de sezeryanla doğum yaptım. Dr um hep normal doğumdan yanaydı. Once sunı sancı deniyecez dedi. Ben araştırmalarımda hiç açılma olmadan sunı alanların sezeryana gittiğini sölediğimde ise belli olmaz tarzında şeyler söyledi. Şimdiki aklım olsa direkt sezeryan isterdim. 1 gün 1 gece sancı çektim. Sonuç sezeryan.. Dr a kalsa ertesi gün tekrar sunı sancı verecekti. Ben kabul etmedim sezeryana alın beni dedim.. Kilosu da 4 kg ya yakın 250 gr aşağı yukarı oynar demişti net rakam vermemişti tahminimce 4 kilonun ustundeydi ve beni korkutmak istemedi normal doğum için.. Bebeğim 3870 gr doğdu..

sen mesaj yazalı da olmuş baya doğum yapmışsındır merak ettim sezeryan mı normal mi oldu ?

Back
X