41 hamile bayandan 41 ayetel kürsi

rumeysamustafa

ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
9.812
27
108
İstanbul
bi arkadaşımız tüpbebek yaptırmaya karar verdi.onun sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmesi niyetiyle 41 hamile arkadaşımızdan 41 ayetül kürsi duası okumaya niyetlendik hamile arkadaşlar dualarını eksik etmez ise cok seviniriz.

kuzum okudum bnde 1 tane..ama anlamadıgım 41 tanemi okuyacak her hamile yoksa 1 tanemi? allah kabul eylesin cnm orkime ve uğrasan tüm kardeşlerimize en kısa zamanda gelsin bebişleri inşallah...amiin..

kuzum okudum bnde 1 tane..ama anlamadıgım 41 tanemi okuyacak her hamile yoksa 1 tanemi? allah kabul eylesin cnm orkime ve uğrasan tüm kardeşlerimize en kısa zamanda gelsin bebişleri inşallah...amiin..
amin ,,ağzına sağlık canım.1 hamile bir dua.toplam 41 hamileden 41 dua toplamış olcaz.

ben okudum. allah kabul etsin.

allah razı olsun yüce rabbim seninde bebeğini inşallah sağlıklı gine kucağına almayı nasip eder inşallah

canım ben hamile değilim ama takıldığım topicde hamile birkaç arkadaş var söylerim hemen okurlar canım sana yazralr şimdi kimse yoktur yarın mutlaka sana yazarlar.hamile olmayanlar okursa ben okuyayım.aslında bekliyorum adetim bugün 4 gün geçikti kızmat rabbim bana da kısmet etsin inşallahhhhhh

bi arkadaşımız tüpbebek yaptırmaya karar verdi.onun sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmesi niyetiyle 41 hamile arkadaşımızdan 41 ayetül kürsi duası okumaya niyetlendik hamile arkadaşlar dualarını eksik etmez ise cok seviniriz.

meraba canım hayırlı sonuçlar alır inşallah ezbere bilmiyorum ama şimdi internetten okurum allah kabul eder inşallah

iyi akşamlar canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah arkadaşında biran önce kavuşur bebeğine :16:

orkidemm için bende okudum canım :16::16::16::16:
Allah'ım tedavisi boyunca yardımcısı olsun ve ilk denemede bebişi gelsin ona inşallah:16::16:

bende okudum. allah kabul etsın
allah razı olsun canım yüreğine ve ağzına sağlık
canım ben hamile değilim ama takıldığım topicde hamile birkaç arkadaş var söylerim hemen okurlar canım sana yazralr şimdi kimse yoktur yarın mutlaka sana yazarlar.hamile olmayanlar okursa ben okuyayım.aslında bekliyorum adetim bugün 4 gün geçikti kızmat rabbim bana da kısmet etsin inşallahhhhhh
inşallah sende tez zamanda hamile kalır ve bebeğini sağlıklı gine kucağına alabilirsin.

bende okudum bir tane
allah razı olsun yüreğinize ve ağzınıza sağlık
rumişşşş Allah dualarınızı kabul etsin ve hepinizin bebişlerini size bağışlasın....:16::16::16::16: söz ben hamile kalınca seve seve okurum
inşallah canım inşallah
meraba canım hayırlı sonuçlar alır inşallah ezbere bilmiyorum ama şimdi internetten okurum allah kabul eder inşallah
allah razı olsun yüreğinize ve ağzına sağlık
rümüş orkidem için bende okudum mevlam dualarımızı kabul eder inşallah...
amin canım inşallah

iyi akşamlar canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah arkadaşında biran önce kavuşur bebeğine :16:
inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder
orkidemm için bende okudum canım :16::16::16::16:
Allah'ım tedavisi boyunca yardımcısı olsun ve ilk denemede bebişi gelsin ona inşallah:16::16:
inşallah ağzına yüreğine sağlık.

canim benim okudum ben de simdik 1 taneee rabbim kabul etsin insalllh aminnn canim arkadasim icin elimden gelen herseyi yaparim bennn:16::16:

Back
X