Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilim ama isterseniz size bitane okurum Allah kolaylık versin
inşallah bu sefer tutar ve evlafınızla yıvanız şenlenir.
Allahım her isteyene hayırlı e evlatlat nasip etsin[/QUOTE
Çok teşekkür ederim gülceayyüzlü,Âmin inşallahAllah kabul etsin
Cimcime çok sağol, Allahım kabul etsin şimdiden , âmin inşallah bebeğim tutunur bana, sende Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahPazartesi günü 1 okuyayım canım
Çok teşekkür ederim , sağol, Allah kabul etsin inşallah, sende Sağlıkla kucağına alırsın bebegini inşallahBende senin için pazartesi yada salı 1 adet okurum haber veririm. Rabbim gönlüne göre versin
Amin. Okudum. Rabbim kabul etsin en kısa zamanda dileğinin gerçek olmasını isterimÇok teşekkür ederim , sağol, Allah kabul etsin inşallah, sende Sağlıkla kucağına alırsın bebegini inşallah
Çok çok teşekkür ederim, âmin inşallah Allah kabul etsin, çok sağolAmin. Okudum. Rabbim kabul etsin en kısa zamanda dileğinin gerçek olmasını isterim
2adet okudum.Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine diyip bir tane ayetel kürsi okurmusunuz?okuyan yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
2 adet okudumAynı şekilde arkdşım için gülşah niyetine diye okursanız duacınız oluruz.sevgiler
Allah razı olsn2 adet okudum
Amin, Rabbim çok bekletmeden sağlıkla hayırlı evlat nasip etsinAllah razı olsn