2 tane okuyum canım Rabbim gönlüne göre versinarkadaşlar merhaba. perşembe gününe kadar önemli bir duam için 41 vakıa suresine niyetlendim.
21 adet okudum 20 adet kaldı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun. okundu olarak sayayım mı haber verir misin2 tane okuyum canım Rabbim gönlüne göre versin
say canım kesin okurum. eksiğin kalırsa yine etiketle beniteşekkür ederim canım Allah razı olsun. okundu olarak sayayım mı haber verir misin
tamam canım. Rabbim razı olsun. gönlünde ne muradın varsa hayırlısı ile rabbim kabul etsin İnşallahsay canım kesin okurum. eksiğin kalırsa yine etiketle beni
bende şimdilik 1 tane alayım daha da okuyabilirsem yazarım cnm rabbim dualarını kabul eder inşallahokunan 23
kalan 18
teşekkür ederim canım. Rabbim razı olsun inşallah. ben okundu olarak yazıyorum :)bende şimdilik 1 tane alayım daha da okuyabilirsem yazarım cnm rabbim dualarını kabul eder inşallah
yazabilirsin cnmteşekkür ederim canım. Rabbim razı olsun inşallah. ben okundu olarak yazıyorum :)
Tamam canım. Allah razı olsun.2 de bana yaz cnm bugün okurum nasipse bildirim yaparım insallah
canım toplam 3 tane mi okudun2 tane daha okudum canım rabbim kabul edsin inşallah
evet canım 3 tane okumuş oldum okuyabilirsem akşam gene okurum haber veririmcanım toplam 3 tane mi okudun
tamam canım Allah razı olsun. İş yerinde çok okuyamıyorum bende. yavaş ilerliyorum mecburen. Rabbim razı olsunevet canım 3 tane okumuş oldum okuyabilirsem akşam gene okurum haber veririm
senden de allah razı olsun bizlerede dua et cnmtamam canım Allah razı olsun. İş yerinde çok okuyamıyorum bende. yavaş ilerliyorum mecburen. Rabbim razı olsun
Ederim tabi. Rabbim birini bin etsin . Gönlünde ne muradın varsa tez zamanda hayırlısı ile versin İnşallahsenden de allah razı olsun bizlerede dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?