41 Y aşındayım ve tüp bebek deneyeceğim,galiba en yaşlınız benim...

bunny98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
27
0
86
İstanbul
Merhaba,uzun zamandır konuları takip ediyorum.Benim durumum sizlerden biraz farklı.Daha önceki evliliğimden normal 2 çocuğum var çok şükür.İnsanın hayatında başına herşey gelebiliyor neyazıkki.Bende 2. doğumumda tüplerimi bağlatmıştım.Sonra çok sorunlu evlilik geçirince boşanmak zorunda kaldım.Şimdiki eşiminde önceki evliliğinden 2 kızı var ve tekrar baba olmak istiyor,bunun için kısmet olursa martın ilk günlerinde tedaviye başlıtacağım.Benim yaşta olan arkadaşlar varmı acaba burda,manevi destek çok önemli ,burdaki hanımların birbirlerine nasıl destek olduğunu görüyorum ve çok mutlu oluyorum,Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder İnşaallah...

Allahim sanada saglikli ve hayirli evlat verir insallah doktorlar vesile Rabbim ol deyince olur Allah diger cocuklarina da uzun ömürler versin dualarim seninle

allahım yardımcın olsun ablacım..inş rabbim sana da sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip eder..rabbimize tevekkül et o her şeyin en hayırlısını bilir...

slm canım durumumuz hemen hemen aynı benimde 2 tane cocuğum var normal yolla olan daha sonra boşandım ve tekrar evlendim şimdi tekrar anne olmak istiyorum ama bu seferde eşimde sorunlar var normal yolla olmuyor o yüzden tüp bebek yapacam nisan gibi iki kızım olsun istiyorum bu yolda mücadele verenlere maddi ve manevi güç versin rabbim inşallah her şey yolunda gider

Amin,yüce Allah'ım herkese nasip eder İnşaallah. Yazılarınızı görünce heyecanlandım,bende artık tüp bebek isteyenlerin içindeyim gerçekten dedim.38 Yaş konu başlığına bakmıştım ara ara sayfalarına ,benim yaşımdakilere rastlayamamıştım,tekrar inceleyeceğim.Tedavimi Ümit Özekici 'ye yaptırmak istiyorum.Hemşiresiyle görüştüm,ilk adetimin 2. günü muayeneye gideceğim,martın 2 - 3 ü gibi İnşaallah.Bende kendimi menapoza kadar doğurabilirim sanıyodum ama birçok haberleri,yazıları okuyorumki,40 dan sonra başarı oranı azalıyomuş,başlamadan fazla ümitlenmemeliyim diyorum ama bu çok tuhaf hismiş.Transferi olan arkadaşlarımızın yazdıklarını,duygularını okadar takip ettimki,sanki bende yaşadım onlarla ...

mrb ablacım öncelikle allah evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin benim bir akrabam 44 yaşında tüp bebek denedi ilk denemede olmadı ama 1 sene sonra tekrar denedi ve ikizleri oldu yani olmayacak diye bişey yok allah ol dedikten sonra olur inş rabbim gönlünüze göre verir

Herşey Allah'tan,bazen gencecik hanımları okuyorum,tedavileri,tahlilleri gayet normal gidiyo ama olmayıncada olmuyo,hayırlısı olsun hepimiz için.Evde bebek doğmuş gibi hava esmeye başladı bizde,13 yaşındaki oğlum hafiften kıskanıyo gibi :)) Herşeyimi karıştıracak vs. Önceki evliliğim mantık evliliğimdi,aşk yoktu ,şimdi ilk kez eşime aşığım ,ona okadar bir bebek vermek istiyorumki,Allah'ım İnşaallah bana ve isteyen herkese bebek nasip eder .Bugün Kıbrıstan doktorla görüştüm,cinsiyet seçimi olunca 5500avro tutuyomuş( hastane masrafları,konaklama, şehiriçi ulaşım vs.içinde) sadece burdan uçak bileti bize ait,Ön tedaviside 1000 avro civarıymış,onu burda yaptıracağım inş.
.Eşime çok pahalı geldi doğal olarak,ama ben çok istiyorum,bakalım 2 hafta sonra neler olur...

canım sevindim böyle bir topic açılmasına bende 1 yıldır kk dayım tüm arkadaşları takip ediyorum bende 41 yaşındayım ben 40 da evlendim iş kariyer farklı sorumluluklar beni bu yaşalara getirdi birgün anne olmak isteyeceğimi ve bu kadar çok isteyeceğimi tahmin bile edemiyordum 1 yıldır bebebk denedim olmadı aşılama olmadı hormonlar normal eşimin 2 tane dünya tatalısı olu var vebende aşığım ve ona bir bebebiş vermek istiyorum ve anne olmak istiyorum ama tren çok hızlı giidyor koşuyorum yakalarmıyım bilemiyorum bende ilerleyen günlerde tüp düşünüyorum tercihim kıbrıs olacak muhtemelen seni yakından takip edeceğim

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı kıbrıs derken sanırım donasyon düşünüyorsunuz.

arada bizim topiğede bekleriz deniz bulut arkadaşım linkini yazmış, hem okursunuz hem bilgilenirsiniz hem yaşıtlarınız olduğumuz için aynı dili konuşabiliriz.

ok canım orayada geliyoruz sevgiler

arkadaşım bir ümit bey demişsin bir kıbrıs. kıbrısı donasyon için mi düşünüyorsun cinsiyet belirlemek için mi? eğer cinsiyet için se 40 sonrası ne yazık ki bırak cinsiyet belirlemeyi tutunacak sayıda sağlıklı ve çok yumurta çıkmıyor. yani 40 yaş sonrası hamile kalmak mucize cinsiyet seçebilmek çok büyük lüks. tabii donasyon düşünüyorsan o ayrı

Deniz arkadaşım, birkaç kez doktorlarla görüştüm ,olumlu konuşmuşlardı benimle,yazını okuyunca çok şaşırdım,bukadarmı yumurtalarım ümitsiz durumda,başkasının yumurtasını asla düşünmüyorum,Allah izin ederse kendi yumurtamla deneyeceğim ama içime kurt düşürdün,daha yolun çook başındayken moralim bozuldu ,benim durumumda olupta cinsiyet seçimi yaptıran arkadaş varmı acaba,açtığın konuyu tekrar incelemeye başladım ,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib eder İnşaallah...

Ön tedavisini Ümit beyde yaptıracağım,yumurta toplama aşamasına kadar burda ilaç tedavisi olacağım,yumurta toplama ve transfer işi kıbrısta olacak ınşaallah...

bunuy98 korkma hiç moralini bozma ya kaç yaşında kadınlar hamile kalıyor anam bu yaşlar çok geç yaşalr değil moralini yüksek tut bak münür özkulun kızı 43 yaşında kıbrısta hamiş kaldı ve doğurdu sonra bir dünya kadın normal şartlarda hamile kalıyor

ınşaallah canım dediğin gibi kolayca hamile kalırız, olumlu sözler kadar güzel birşey varmı acaba ,hemen moralim düzeldi, biz daha baharımızdaki kızlarız dimi ,diğer 38 yaşla ilgili topiği inceliyorum,daha 110 lardayım,bizim yaştakilerin denemeleri pekde iç açıcı değil gerçi ama yinede ümidimizi kaybetmemeliyiz,Allah'ın izniyle kocalarımızın kucağına bebek koymayı başarırız inşaallah...

oooo hanımlar maşallah yaş önemli değil insan hissettiği yaştadırr inşş gelirr bebişlerinizz yaa
burda 2 komşum 41 yaşındaki doğum yaptı diğeri sanırım 42 44 falandır bebeğini bekliyo 4. erkek çocuğunu :)) hatta şakasını bile yapıyo oğumdan hayr yok kendime torun yapıyorum diyo:)))
valla süpersiniz sizleri gördükçe heyecanlanıyorm bende

ohh Maşaallah,darısı bütün isteyenlerin başına. Ha şöyle,güzel haberler yazınki gözümüz ,gönlümüz ferahlasın,bizlere umut olsun ...

ohh Maşaallah,darısı bütün isteyenlerin başına. Ha şöyle,güzel haberler yazınki gözümüz ,gönlümüz ferahlasın,bizlere umut olsun ...

canım sana mail adresimi yazdım 38 yaş topiğnde yazıyorum boş kalıncada okuyorumm :))) evettttttttttttttttt biz çıtırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…