Merhaba,uzun zamandır konuları takip ediyorum.Benim durumum sizlerden biraz farklı.Daha önceki evliliğimden normal 2 çocuğum var çok şükür.İnsanın hayatında başına herşey gelebiliyor neyazıkki.Bende 2. doğumumda tüplerimi bağlatmıştım.Sonra çok sorunlu evlilik geçirince boşanmak zorunda kaldım.Şimdiki eşiminde önceki evliliğinden 2 kızı var ve tekrar baba olmak istiyor,bunun için kısmet olursa martın ilk günlerinde tedaviye başlıtacağım.Benim yaşta olan arkadaşlar varmı acaba burda,manevi destek çok önemli ,burdaki hanımların birbirlerine nasıl destek olduğunu görüyorum ve çok mutlu oluyorum,Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder İnşaallah...
Merhaba,uzun zamandır konuları takip ediyorum.Benim durumum sizlerden biraz farklı.Daha önceki evliliğimden normal 2 çocuğum var çok şükür.İnsanın hayatında başına herşey gelebiliyor neyazıkki.Bende 2. doğumumda tüplerimi bağlatmıştım.Sonra çok sorunlu evlilik geçirince boşanmak zorunda kaldım.Şimdiki eşiminde önceki evliliğinden 2 kızı var ve tekrar baba olmak istiyor,bunun için kısmet olursa martın ilk günlerinde tedaviye başlıtacağım.Benim yaşta olan arkadaşlar varmı acaba burda,manevi destek çok önemli ,burdaki hanımların birbirlerine nasıl destek olduğunu görüyorum ve çok mutlu oluyorum,Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder İnşaallah...
arkadaşlar hakkınızda hayırlısı kıbrıs derken sanırım donasyon düşünüyorsunuz.
arada bizim topiğede bekleriz deniz bulut arkadaşım linkini yazmış, hem okursunuz hem bilgilenirsiniz hem yaşıtlarınız olduğumuz için aynı dili konuşabiliriz.
Amin,yüce Allah'ım herkese nasip eder İnşaallah. Yazılarınızı görünce heyecanlandım,bende artık tüp bebek isteyenlerin içindeyim gerçekten dedim.38 Yaş konu başlığına bakmıştım ara ara sayfalarına ,benim yaşımdakilere rastlayamamıştım,tekrar inceleyeceğim.Tedavimi Ümit Özekici 'ye yaptırmak istiyorum.Hemşiresiyle görüştüm,ilk adetimin 2. günü muayeneye gideceğim,martın 2 - 3 ü gibi İnşaallah.Bende kendimi menapoza kadar doğurabilirim sanıyodum ama birçok haberleri,yazıları okuyorumki,40 dan sonra başarı oranı azalıyomuş,başlamadan fazla ümitlenmemeliyim diyorum ama bu çok tuhaf hismiş.Transferi olan arkadaşlarımızın yazdıklarını,duygularını okadar takip ettimki,sanki bende yaşadım onlarla ...
Herşey Allah'tan,bazen gencecik hanımları okuyorum,tedavileri,tahlilleri gayet normal gidiyo ama olmayıncada olmuyo,hayırlısı olsun hepimiz için.Evde bebek doğmuş gibi hava esmeye başladı bizde,13 yaşındaki oğlum hafiften kıskanıyo gibi :)) Herşeyimi karıştıracak vs. Önceki evliliğim mantık evliliğimdi,aşk yoktu ,şimdi ilk kez eşime aşığım ,ona okadar bir bebek vermek istiyorumki,Allah'ım İnşaallah bana ve isteyen herkese bebek nasip eder .Bugün Kıbrıstan doktorla görüştüm,cinsiyet seçimi olunca 5500avro tutuyomuş( hastane masrafları,konaklama, şehiriçi ulaşım vs.içinde) sadece burdan uçak bileti bize ait,Ön tedaviside 1000 avro civarıymış,onu burda yaptıracağım inş.
.Eşime çok pahalı geldi doğal olarak,ama ben çok istiyorum,bakalım 2 hafta sonra neler olur...
ohh Maşaallah,darısı bütün isteyenlerin başına. Ha şöyle,güzel haberler yazınki gözümüz ,gönlümüz ferahlasın,bizlere umut olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?