41 yaşına girdim bebek istiyoruz olurmu ki?

Tup bebek yaptirmissiniz sanirim transfer olmadiniz. Peki ne zaman kaldiniz.
Cnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim

• Beğen
Reactions: H M
Cnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim
Maşallah. Psikoloji onemli gercekten. Kucaginiza nasip etsin Rabbim

Selam arkadaşlar kk ya yeni üye oldum sıkıntımı söyle anlatayim21 ve 16 yaşlarında 2 cocuk annesiyim ilk evliliğinden ayrılalı 3 sene oldu yaklaşık 2 hafta önce daha önce hiç evlenmemiş olan 2. eşimle evlendik inancı okadar çok varki bebek istiyo hemde çok iki hafta önce yumurtlama günlerinde 4 gun balayındaydık ama dün regl oldum .tabiki ilk ayda hemen bisey olmaz ama ne bilim üzüldük sizin de benim durumuma benzer şeyler yaşayan tanıdıklarınız varmı dertleşmek istiyorum ya olmassa diye korkuyorum .yumurtlama günü süt gibi akinti sol kasik agrisi yaşadım ve duzenli adet görüyorum
Deneyin oluyor mu görürsünüz 🤔 umarım olur

Cesaretiniz hayran kaldım ben korkardım o yaştan sonra çocuk doğurmaya epey listeniz uzun test yaptıracaksınız yaşınızdan dolayı
Zaten 2 sağluklı çocuğunuz varmış olmasa bu çocuk ne olur, nasıl olur

Benim de rahmin arkasında 6.5 cm bir miyom var tüp bebek ilkinde 5 cm le tutmuştu bu denemede tutmadı ben aldırmadan tekrar denemek istiyorum

Back
X