- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.869
- 798
- Konu Sahibi Kurdelecik
Tup bebek yaptirmissiniz sanirim transfer olmadiniz. Peki ne zaman kaldiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 6 haftalıkAllah analı babalı büyütsün ne kadarlık bebişiniz şimdi?![]()
Cnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldimTup bebek yaptirmissiniz sanirim transfer olmadiniz. Peki ne zaman kaldiniz.
Amin cumletebMasallah Allah herkese nasip etsin inşallah
Maşallah. Psikoloji onemli gercekten. Kucaginiza nasip etsin RabbimCnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim
Deneyin oluyor mu görürsünüzSelam arkadaşlar kk ya yeni üye oldum sıkıntımı söyle anlatayim21 ve 16 yaşlarında 2 cocuk annesiyim ilk evliliğinden ayrılalı 3 sene oldu yaklaşık 2 hafta önce daha önce hiç evlenmemiş olan 2. eşimle evlendik inancı okadar çok varki bebek istiyo hemde çok iki hafta önce yumurtlama günlerinde 4 gun balayındaydık ama dün regl oldum .tabiki ilk ayda hemen bisey olmaz ama ne bilim üzüldük sizin de benim durumuma benzer şeyler yaşayan tanıdıklarınız varmı dertleşmek istiyorum ya olmassa diye korkuyorum .yumurtlama günü süt gibi akinti sol kasik agrisi yaşadım ve duzenli adet görüyorum
Hamile misiniz doğdu mu?Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 6 haftalık
HamileyimHamile misiniz doğdu mu?
Çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah.Hamileyim![]()
Yüce rabbim cooook büyük o istedi verdiDeneyin oluyor mu görürsünüzumarım olur
Hamile misnzYüce rabbim cooook büyük o istedi verdi
EvetHamile misnz![]()
Benim de rahmin arkasında 6.5 cm bir miyom var tüp bebek ilkinde 5 cm le tutmuştu bu denemede tutmadı ben aldırmadan tekrar denemek istiyorumCnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim