kot gömlek addax mağazasından almıştım hiç giyilmedi 42 beden 7 tl, c&a dan alınma yessica marka 42 benden kargo pantolon kahverengi ve lacivert 5 er tl ,defacto 42 beden klasik kot pantolon bunları almak istiyorum hepsi 20 lira olur mu
evet 4 parça yapıyor.3 tane pantolon 1 tane kot gömlek
bunların fiyat ve bedenleri nedir özel mesaj kutunnbu arada dolu boşaltırmısın
bunların fiyat ve bedenleri nedir özel mesaj kutunnbu arada dolu boşaltırmısın
canım iyi satışlar :)
talip olduklarım;
zara kazaklar kahve-siyah
collezion hırka
mudo gömlek 44 beden
bunlar 20 tl olurmu? Bir de defacto mont kaç beden ve kapıda ödemeli kargoyla gönderir misin öğrenebilir miyim?
Canım iyi satışlar :)
Talip olduklarım;
Zara Kazaklar Kahve-Siyah
Collezion Hırka
Mudo Gömlek 44 beden
Bunlar 20 tl olurmu? Bir de defacto mont kaç beden ve kapıda ödemeli kargoyla gönderir misin öğrenebilir miyim?
hangi ürünler kaldı acaba??
başka kıyafetler ekleyecekmisin. eklersen eğer eklemeden önce bana özelden msj atarmısın. kaçırıyorum hep :)[/QUO
merhaba canım şuan için başka ekliceğim yok. şimdilik kot gömlek 2 adet kargo pantolon birde defacto pantolon satıldı bir kaç parça içinde bir arkadalşla konuşuyoruz
başka kıyafetler ekleyecekmisin. eklersen eğer eklemeden önce bana özelden msj atarmısın. kaçırıyorum hep :)[/QUO
merhaba canım şuan için başka ekliceğim yok. şimdilik kot gömlek 2 adet kargo pantolon birde defacto pantolon satıldı bir kaç parça içinde bir arkadalşla konuşuyoruz
teşekkür ederim. iyi satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?