Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
42.5 no erkek nike 25 tl ye yanında hediyeleriyle satılmıştır..
merhaba :
KArgonuz elime ulastı çok teşekkür ederim
İşyerındeyım su an bı kontrol ettımde ayakkabı numarası 42.5 dıye belırtmıstınız ama ayakkabıda 44.5 yazıyo umarım kardesımın ayagına gelir
yoksa yanıltılmıs olucam :18:
merhaba :
KArgonuz elime ulastı çok teşekkür ederim
İşyerındeyım su an bı kontrol ettımde ayakkabı numarası 42.5 dıye belırtmıstınız ama ayakkabıda 44.5 yazıyo umarım kardesımın ayagına gelir
yoksa yanıltılmıs olucam :18:
İnanın bende 42.5 diye biliyordum eşime sordum o söyledi numarası yoksa sizi yanıltarak elime ne geçicekki kardeşiniz denesin ayağına uymazsa yanında gönderdiklerim hediyem dir onlar kalsın ayakkabıyı kargolarsınız bende paranızı hesabınıza aktarırım hiç sorun değil.
İnanın bende 42.5 diye biliyordum eşime sordum o söyledi numarası yoksa sizi yanıltarak elime ne geçicekki kardeşiniz denesin ayağına uymazsa yanında gönderdiklerim hediyem dir onlar kalsın ayakkabıyı kargolarsınız bende paranızı hesabınıza aktarırım hiç sorun değil.