..

valla cnm bu baslıkda cok konu acılmıstı forumda ıyıce arastrsaydın yada aynı baslıktan yazsaydın daha fazla kısıye ulasrdın..ben sana ankarda bıldıgım doktr ısımlernı yazıyım sahsen ben kendım nısanda burunucu estetıgı olacagm ankarda serdar özturke daha olmadgm ıcın sana pek yardımcı olamıcam tecrube olarak yani..ferruh bıngul, zuhtu demır, bı ıkı tane daha var ankarda ısmı cok gecen ama onları hatrlyamadım..

ben ve erkek kuzenim ikimizde zühtü beye ameliyat olduk..ben olalı bir aya yakın oldu..oldukça menmunuz sonuçtan...tavsiye edebilrim zühtü beyi.

konu hakkinda bilgisi tecrübesi olan arkadaslar yardimci olursnaiz cok memnun oluruz

eurasian oldun mu ameliyatını??

Arkadaşlar ben Ankara'da Ahmet ışıkdemir e oldum 3 hafta önce ve çooook memnunum, kesinlikle gidin görüşün gittiğiniZde ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence istanbula emre ilhana direk gidin ankarada olunca zaten revizyona yine emre beye gidiliyo pahalı falan demeden o parayı gözden çıkarıp direk emre beye gidin ben bin pişmanım oyle yapmadığıma şimdi para biriktiriyorum inşallah bende emre beye gidicem.

ankarada zühtü bey ve serdar bey arasında kaldım görüşmeyi düşünüyorum başka dr öneriniz varmı

ben de ikisi arasında kalmıştım bi arkadsmla arkadsı serdar beye olmuşlar 4 sene önce arkadsmn burun ucu düşmüştü o yüzden ben hemen vazgeçtm serdar beyden, zühtü beye oldum.Ankara da en iyi diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…